|
|
---|---|
Мы подали доки на ПС еще 6 января, вчера забрали.
|
|
Подскажите, есть форумчане, кто получил ПС на квартиру и сделал прописку (регистрацию)?
|
|
saruman писал(а): Крутяк,тре підійти щодо документів на ПВ після свят - може АюДаг вже також готовий ...По Аю Дагу ми теж подали документи 6 січня. |
|
Если не найду раньше кого то, напишу вам.
|
|
Уважаемые форумчане, ищу плиточника. Может у кого у ближайшее время заканчивает работу, посоветуйте. Нужно сделать только ванну.
|
|
Утром было 12 градусов
|
|
saruman писал(а): дякую, а лічильники на воду вже електронні чи аналогові? :) Їх ніби мали замінити ...У нас були електронні спочатку, це в Степовому їх міняли. |
|
saruman писал(а): доречі на рахунок дверей, а у нас ще й досі вимагають дублікат ключа ключниці? чи двері таки можна ставити? ... |
|
Утеплювати ззовні не збиралися, але якщо будете робити, можемо приєднатися
|
|
romzes писал(а): Добрий день! Шукаю сусідів для встановлення дверей на площадці, утеплення балкону та встановлення вікна. 2 секція, 15 поверх, вікна виходять у двір) ... |
|
У двушки какие размеры балкона? У нас однушка 3,10 на 1,47 м. распашонка. |
|
Почему одна секция огорожена плитами, а другая нет, просто залита бетоном
|
|
Кто может коротко, но внятно объяснить, что с Сиверщиной?
|
|
Yonna писал(а): Це щось навіть так дешево, що аж підозріло. Я вже котрий день обдзвонюю майстрів і менш ніж 10000 ніхто не дає. Хочу Рехау 70. Дайте і мені контакти, будь ласка, теж поцікавлюсь. ...У нас Рехау 70 было на прошлой квартире, окно и дверь с кухни на балкон мы убирали, было тепло и на балконе и в кухни. |
|
Напишу здесь, думаю что можно. 067 230 29 88 Игорь. Он работает сам на себя. Работает с Рехау. Делал у нас балкон на предыдущей квартире. Делал очень многим, так как дом был тоже новострой. Так сказать, сарафанное радио.
Мы там делали вынос балкона и утепление снаружи. Фурнитуру ставит качественную. Это все можно уточнить по телефону. Я тоже сегодня прозванивала, после цены 13000 грн, решила не искать себе проблем и буду опять обращаться к этому мастеру. |
|
Довжина 3100 см, рахував чоловік, який нам робив балкон на минулій квартирі. Там теж була новобудова і він ставив не тільки нам. Він працює сам на себе. Він працює з Рехау, порахував, як писала вище, 60 мм - 5850 грн, 70 мм- 7300 грн,
|
|
Сьогодні порахували балкон Рехау 60 мм - 5850 грн, це нормальна ціна?
|
|
Жек будет находится в здании Аркады. |
|
Де на Ващенка 7 такий тариф 5,32? Я в цьому будинку живу, тариф 3,01 |
|
Вы собираетесь вселятся сразу, как тепло дадут?
|
Всього повідомлень - 50