|
|
---|---|
Наступна зустріч планується через +/- місяць, тому слідкуйте за новинами і приходьте.
|
|
марио писал(а): Приветствую всех соседей на Форуме) Поступила информация о том, что возле нашего... На домашньому форумi обговорювали, ще одну версiю "Дитсадок" ---"Пообщался с источником "близким к КГС"... Говорят, что это не жилой дом строится. Вроде бы школа или детский сад. Будем надеяться, что так и будет, но контролировать ход строительства все равно нужно."--- |
|
Ми вiдправили колективного листа в прокуратуру, КМБ, Київенерго i. т. д.
Вам би я порадив також написати такi ж листи. Вишлiть свою електронку i я вам скину зразок. |
|
To: zora43
На даний момент у нас тимчасова схема пiдключення електроенергiї, внаслiдок чого i вимикається водопостачання та опалення. Таке у нас трапляється 3-5 разiв на тиждень, деколи по 2 днi вiдсутня електроенергiя. Начальник дЖЕКу каже що вiн взагалi до даної проблеми не має вiдношення i вирiшити нiчого не може i нам потрiбно йти страйкувати пiд КМБ. Теплої води у нас ще не було взагалi. |
|
А що на рахунок холодної води? У когось є яка iнформацiя?
Майстер розказує байки про те що постiйно щось ламається у насосах тому що електрика по тимчасовiй схемi, хоча з 1 по 13 проблем немає, ЖЕК взагалi морозиться що вони ще будинок не прийняли. |
|
В усiх в нашому будинку батареї ледь теплi? Чи тiльки у мене на 15-му? В коридорi набагато теплiшi нiж у нас вдома.
|
|
А що таке реєстрацiя?
Нам видали технiчний паспорт i свiдоцтво на право власностi. |
|
Jackas писал(а): Скажите пожалуйста вам ваш застройщик делал свидоцтва за вас? Или приходилось топать... Нам все безкоштовно зробив КМБ. Не потрiбно було нi платити нi ходити по БТI. |
|
Ми постiйно дзвонили запитували чи готовi документи. Нам при пiдписаннi актiв сказали дзвонити в кiнцi серпня, так ми i робили.
|
|
Свiдоцтва уже видають. По iнформацiї з домашнього форуму, багато хто їх уже отримав. Я також уже отримав.
|
|
Технiчний поверх 13, пiд стелею розведенi труби, iз за них вартiсть квартири була трохи нижчою i їх всi розкупили дуже швидко.
|
|
Збиралися сьогоднi 07/07/2012 на 19-30 на Григоренка 12.
КМБ дав графiк пiдключення наших будинкiв, в нас стоїть дата 21/09/2012, графiк без пiдписiв i взагалi без коментарiв. Даний папiрець виглядає як просто вiдписка, без офiцiйних пiдписiв чи печаток. На даний момент вирiшили на понедiлок 9/07/2012 о 10:00 зiбратися бiля КМБ на акцiю протесту з плакатами, транспарантами i. т. п. якомога бiльшою кiлькiстю. Буде запрошено ЗМI, буде розмiщено iнформацiю, вiдкрите звернення, в iнтернетi. Прохання до всiх, хто може прийти i взяти участь у данiй акцiї, привести з собою велику кiлькiсть людей щоб забезпечити масовiсть. Зробити транспаранти Так як надiї що нас взагалi пiдключать i дадуть без перешкод поселитися поки що немає. |
|
Взагалi то краще на форумi нашого будинку всi питання задавати, я вам сьогоднi зранку на мейл написав його адресу.
|
|
Все працює i все пiд`єднане. А розводки по квартирi не буде, тiльки стояк i все. I унiтазiв також не буде, у нас в паспортi об`єкта так написано було при покупцi.
|
|
2 bigbodia :
В кожнiй квартирi проходить стояк води та каналiзацiї, це i є всi комунiкацiї. |
|
bigbodia писал(а): 2виктан Що значить вiдсутнi комунiкацiї ? Стояки води i каналiзацiї є? |
|
Хто уже увiмкнув свiтло в квартирi, розкажiть як це зробити???
На нашому поверсi уже майже всi лiчильники увiмкненi. Я запитував у ключницi як це зробити, а вона вiдповiла що необхiдно звертатися до майстра Сергiя. Взагалi, є такi що уже почали ремонт??? Подiлiться досвiдом! |
|
sosedka писал(а): to mabar: Я хотiв уже починати ремонт, але бачу що необхiдно ще чекати мiсяць поки батареї у всiх квартирах протестують! |
|
Сьогоднi 06/06/2012 був в квартирi, тестують батареї, в мої квартирi 108 в кухнi i в великiй кiмнатi багато води натекло з пiд стяжки. Будiвельники уже 3-й раз розбивають стяжку, рiжуть труби якi течуть i вставляють перехiдники.
Також в кухнi по стiнi потекло вiд верхнiх сусiдiв, правда я не перевiряв звiдки. |
|
Вчора (24-05-2012) в 19-00 був в дЖЕКу, пiдписав договiр. Начальниця сказала, що ключi не видадуть поки не буде 80%, а поки що, по нашому будинку, тiльки 43 договора пiдписано.
Воду i свiтло коли включать вона не знає i каже що ще не скоро, так як всi мережi не погодженi КМБ з водоканалом та КиївЕнерго. Але на моє запитання чи встигнуть до Нового Року, сказала що точно встигнуть. |
Всього повідомлень - 74