kharch,
12.10.2011 14:11
Бакс, дурне дiло - не хитре. Але за кожну дiю прийдеться вiдповiдати.
Не тут - так в iншому життi. Не тобi, так твоїм родичам. I (найголовнiше) - це шлях в нiкуди. Щастя треба шукати а не золотi унiтази, комфортнi гелiкоптери чи кабанчика на вiрьовочцi чи кiшок наряжених зайчиками стрiляти. Звичайно це все пустi фрази - рецидивiсту це важко пояснити. Йому на афонi про iншi речi говорять а вiн думає, що то правда. Всiм вдачi! |
|
Бакс-Мани,
12.10.2011 17:12
Харч, вы это вашему любимому Ющенко и его компании патриотов объясните- что красть грешно! Так нет, не получится у вас- он уже в США живет, а вы в Украине. И визу вам туда без анализа на триппер не откроют (или это в Чехию требуется?).
|
|
Бакс-Мани,
12.10.2011 17:17
http://www.segodnya.ua/blogs/olesbuzinablog/14298350.html
"Ныне и Президент, и правящая коалиция, и вся судебная система испытывают беспрецедентное давление извне как открыто, в лоб, так и через многочисленных агентов влияния, продавшихся под вопли «Слава Українi!» за грантоедские подачки. Свое орудие управляемого хаоса они просто так не отдадут. А на самом деле, сегодня решается вопрос, действительно ли Украина – независимая страна, и будут ли в будущем в кресле президента и премьера бесноваться проплаченные из заграницы клоуны и клоунессы, которых можно покупать оптом и в розницу за американское гражданство и газ". |
|
kharch,
13.10.2011 10:56
Мудрость приходит со старостью, но иногда старость приходить одна!
А в основму старiсть приходить з маразмом, iмпотенцiєю та надiєю на царя. Я не проти царя. Але цар проти мене. Цар не дає надiї, що в країнi буде порядок, тому що, Бакс, оцi клоунськi суди - це не порядок. Це маразм та проiзвол. I тут допоможе тiльки дуля в карманi. Але це - контрпродуктивно, коли однi роблять вигляд, що добиваються успiху i крадуть ешелонами, а iншi - тримають дулю в карманi. Це прямий шлях до бiдностi, протистояння, громадянської вiйни та прокляття. Багатства не буде в тiй країнi де можеш бути багатий тiльки коли лижеш. опу царю. Всiм вдачi! |
|
Анджей,
13.10.2011 12:34
Харч жаль что у нас нет статьи по которой можно судить за предательство народа который выдавал этим чудо-политикам полный карт-бланш.
Но вместо того что-бы его использовать в правильном русле, сделать реформу в судебной системе, в налоговой системе, прекратить вывод прибылей на офшоры. Так нет они стали на тот же путь коррупции и откатов да еще с грызней между собой. Просто возвратился бумеранг и попал в ихние бошки. Зато будет наглядный пример другим будущим политикам которые получат следующий карт-бланш от народа когда нибудь уже потом. |
|
Циник,
13.10.2011 15:38
"Зато будет наглядный пример другим будущим политикам которые получат следующий карт-бланш от народа когда нибудь уже потом."
Анджей, а как-же команда проффесионалов которые у власти уже СЕЙЧАС??? |
|
Бакс-Мани,
13.10.2011 23:08
Циник, беда нынешней Украины вот в чем. Стоит начать критиковать нынешнюю власть- по существу и за дело, как откуда ни-возьмись набегает толпа педофилов, педерастов, патриотов и просто предателей и начинает истерически завывать "Юля, Юля!"
|
|
kharch,
14.10.2011 11:00
Тут я згоден з Баксом.
На мiсцi тiєї духовної та моральної пустоти яка була утворена жахливим сном пiд назвою Радянський Союз ще довго будуть булькати та народжуватися чудовиська типу червоних, малинових, оранжевих, голубих. Немає грунту на якому можуть вирости здоровi полiтики. Однi хапуги, мажори, бандити. Хоча корнi там, звичайно, глибшi нiж СРСР. Тисячi рокiв пiсля римської цивiлiзацiї та законностi нашi предки все ще ховалися по лiсах та хатах з краю, бажали щоб у сусiда згорiла хата та здохла корова, ходили в церкву щоб крутити дулю iншим прочанам, чи сидiли на сiчi та робили бандитськi набiги на крим та турцiю i продавали своїх землякiв у рабство. Територiя ця проклята вже кiлька тисяч рокiв i наївно думати що за 20 рокiв звiдкись вiзьмуться вiдповiдальнi полiтики i виборцi якi не обмежуються вiддячити за гречку а слiдкують за дiями влади i не чекають наступних виборiв щоб знову сходити туди з дулею в карманi i проголосувати проти всiх. Всiм вдачi! |
|
kharch,
17.10.2011 06:55
Юля, Юля, Юля!
But, don`t ever try and paraphrase or frame this woman, please. She has more integrity than you, me, and the entire WSJ staff times ten combined, for real.. So, respect that, please. http://online.wsj.com/article/SB10001424052970203914304576629001126377580.html#articleTabs=comments&commentId=3199402 |
|
Idalgo,
17.10.2011 16:25
kharch писал(а): Тут я згоден з Баксом. "Територiя ця проклята вже кiлька тисяч рокiв" Харч, ты на что подсел, что тебя на такую жуткую измену высадило? "Тисячi рокiв пiсля римської цивiлiзацiї та законностi нашi предки все ще ховалися по лiсах та хатах з краю" Какой цивилизации и законности, болезный? Это ты про гладиаторские бои, про женщин и детей первых христиин, которых на потеху толпе бросали на сьедение диким зверям?Или про Нерона и Калигулу? Мда, что в голове у либерастов творится, страшно и представить |
|
kharch,
18.10.2011 11:11
Шановний Iдальго! Мої болєзнi та стан можеш створити тему i там обговорюй, я дозволяю. А так - давай притримуватися теми та правил форуму i не переходити на особистостi.
Хочу виразити щире захоплення нашим Крут вiн. Зараз схоже, що всi проти нього - ну хiба що крiм старцiв на афонi, яким вiн вiдстьогує злата вiд свого унiтазу. Треба бути повним унiкумом, що продовжувати традицiї тиску, ницостi(око-за-око), стрiлок та нахрапу в полiтицi. Яйця не вдасться позолотити - все одно поб`ються, шановний, i диктаторство валиться навiть не куплене а цiлком таки реальне з фанатичними збройними силами та потужним нафтовим комплексом (Кадаффi). Хоча є думка, що йому таки дадуть закiнчити непопулярнi реформи знизу - тобто повнiстю закриють соцiалку, щоб вже всiм стало ясно хто ворог. Ну а далi вже буде Юля на бiлому тигрi. |
|
Idalgo,
18.10.2011 13:14
"Шановний Iдальго! Мої болєзнi та стан можеш створити тему i там обговорюй, я дозволяю. А так - давай притримуватися теми та правил форуму i не переходити на особистостi."
" нашi предки все ще ховалися по лiсах та хатах з краю, бажали щоб у сусiда згорiла хата та здохла корова, ходили в церкву щоб крутити дулю iншим прочанам, чи сидiли на сiчi та робили бандитськi набiги на крим та турцiю i продавали своїх землякiв у рабство." Харч, вот вышеприведенное оно про кого написано?Давай я обьясню, что ты написал. Ваши - Идальго, Циника, Анджея, Бакс-Мани предки - генетические уроды и социальное отребье. Кроме того, чтобы желать друг другу зла они ни на что неспособны. Написать такое способен только социопат, ненавидящий свою страну, свой народ, свое прошлое. Ну и вдобавок, ты поглумившись над моими предками, требуешь не комментировать твою личность?Причем заметь, если ты про нарушение пункта 1 - ты оскорбил целый народ и грубо отозвался о целой стране. |
|
kharch,
18.10.2011 14:59
Iдальго, я маю право говорити пор свiй народ. Я не римлянин, я - українець.
I єдина критика, що працює - самокритика. Тому я висловив СВОЮ думку. Такi думки мають мiсце, коли бачиш, як безвiдповiдально люди МОЄЇ нацiї пiдходять до СВОГО майбутнього. В тому числi, даючи владу над собою закоренiлим зекам та бандюганам цiлком офiцiйно, навiть без гречки та пiдкупу. Називати будь-яку людину хворою на основi якихось її думок, яких за день блимає бiля сотнi тисяч - недалекоглядно. Я впевнений, що якби тобi був доступний фiксатор всього, про, що ти думаєш, то потiм можна було без всiляких сумнiвiв вiдiбрати тобi набiр для всiх статей карного кодексу, без виключення, включаючи гвалтування в особливо викрученiй манерi. Ну, звичайно, якби ще можна було за думки судити (звичайно можна, якщо слiдувати буквi та духу твого кумира Iосiфа). |
|
Idalgo,
18.10.2011 15:30
" Я не римлянин, я - українець."
Я в этом не сомневаюсь. Римлянин своим народом бы гордился, вне зависимости от того, что этот народ из себя представлял. Харч, ты бы говорил тогда так "Тисячi рокiв пiсля римської цивiлiзацiї та законностi МОЇ предки все ще ховалися по лiсах та хатах з краю, бажали щоб у сусiда згорiла хата та здохла корова, ходили в церкву щоб крутити дулю iншим прочанам, чи сидiли на сiчi та робили бандитськi набiги на крим та турцiю i продавали своїх землякiв у рабство." Я бы тогда на твой пост никак не отреагировал. А так, ты сотой доли процента того, что наши предки (деды и бабушки, не будем далеко заглядывать)не сделал в жизни, зато чохом их в унтерменши записал. "Називати будь-яку людину хворою на основi якихось її думок, яких за день блимає бiля сотнi тисяч - недалекоглядно." Я правильно понял, что все эти сотни тысяч мыслей, ты в течении дня литературно оформляешь и выкладываешь в интернете для ознакомления другими людьми? "можна було без всiляких сумнiвiв вiдiбрати тобi набiр для всiх статей карного кодексу, " Ага. Ты разницу между тем, о чем ты думаешь и высказанными (написанными) словами о том же понимаешь?Если нет проведи простой эксперимент. Возвращаясь с работы и увидев компанию гопников, подумай про них - "вот козлы, расселись тут". А потом подойди к ним и то же самое скажи. Потом напиши только на форуме, есть ли разница и какая именно. |
|
kharch,
18.10.2011 15:49
Iдальго, навряд чи римляни гордяться всiм, що вони зробили.
Ну i дякую, що пiдказуєш менi спiлкуватися з гопниками. Мабуть маєш до мене найкращi до мене побажання. Вважаю за краще обходити такi компанiї стороною, навiть якщо бачу, що вони чинять щось неправильно - хай краще їх бог накаже :) Тобi всього найкращого! Всiм вдачi! |
|
Idalgo,
18.10.2011 16:03
"Ну i дякую, що пiдказуєш менi спiлкуватися з гопниками."
Читай внимательнее, что я писал "ы разницу между тем, о чем ты думаешь и высказанными (написанными) словами о том же понимаешь?Если нет проведи простой эксперимент" Ну хорошо, попробуй когда тебя гайцы остановят озвучить вслух все то, что ты о них думаешь обычно. И потом напишешь тут, что стало с твоими правами.-) |
|
Анджей,
18.10.2011 20:40
Если озвучивать гопникам свои мысли то результат будет одинаковым что в Гондурасе, что в Евросоюзе, что в США, что в степях неньки.
А вот если озвучивать свои мысли гаишникам опираясь на какие либо правовые акты или инструкции результаты будут противоположны например если брать Евросоюз и Украину. Да ,самое страшное что если мы будем вступать в Таможенный союз то всем придется общаться на уровне гопников.Как бы я не относился к Юле и понимаю что она заслуживает то что получила. Многое поставлено сейчас на карту и Янукович как политик ведет себя не дальновидно.Тут как-раз тот случай что "политычна доцильнисть" должна перевешивать законодательство во благо будущего вектора с Европой. С Рашей должны быть отношения купил-продал и разбежались по системе "бекицер" ,несмотря на то, что они братья славяне. |
|
kharch,
19.10.2011 06:51
Думаю Анжей правий, що Юля своє заслужила.
От накопав таке вiдео http://video.oboz.ua/movie/unikalnye-arhivnye-kadry-gongadze-obvinyaet-timoshenko.html Очевидно ще з 97 року Юля грала не на боцi України. I вже маючи всю ретроспективу також потрiбно визнати - Газпром переграв Україну. А Гонгадзе прибили i повiсили на Кучму тiльки тому, що вiн багато вякав проти газпрому. Росiю не цiкавить комунiзм, СРСР. Її цiкавить тiльки монополiя. I для цього вони використовують будь-якi методи. |
|
kharch,
19.10.2011 18:39
Хоча всi вони - шкiдники.
Так, як косить бiзнес нинiшня влада не виходило навiть у Юльки яка тихо мирно грала на газпром [quote] Или правительство действительно приняло одно из самых непродуманных решений, или оно осознанно пытается нанести ущерб сельскохозяйственной отрасли в целом в интересах отдельных субъектов хозяйствования и накануне введения рынка земли [/quote] http://korrespondent.net/business/economics/1273465-korrespondent-bitva-za-urozhaj-v-borbe-ukrainskogo-pravitelstva-i-ukrainskih-eksporterov-za-dohod |
|
kharch,
19.10.2011 18:50
Ну i взагалi, грошi не люблять революцiй, рейдерство, полiтики.
Вони тiкають з таких оказiй http://korrespondent.net/business/companies/1270502-korrespondent-biznes-linch-ukrainskie-siloviki-poshli-vojnoj-na-otechestvennyj-biznes |
Додати повідомлення
Підписатися на цю тему
Кількість повідомлень в цій темі - 5479
Соломенский р-н, дом на пересечении ул. Волынской и Смелянской, 2 очередь
"Черниговский з-д стройматериалов" Ж/дом по ул. Харьковское шоссе и Тростянецкая. Корпус 2
"Упасть и не встать..." С завтрашнего дня в некоторых маршрутках провышаетс цена на проезд
Что подешевело при @новой@ власти? Или где еще может скоро подорожать?