наверх
Realt.ua - Главная Realt.ua - Главная
ru
  • ru
  • ua
  • Вход
  • Realt Golden Key Народная премия
  • Новостройки
  • Продажа
  • Аренда
  • Зарубеж
  • Компании
  • Новости
  • Форум
  • Добавить блог
  1. Форум
  2. Про нашу жизнь
  3. Занимательные статьи

Занимательные статьи

• Первая
  • «
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • »
  • Последняя
Добавить сообщение
(6)
ЛС
378
sasha13, 17.03.2008 10:33
– Дякую, щось подібне і я хотів сказати, – чемно погодився доповідач. – І тоді всі вони – я маю на увазі народи – знову захочуть її, Держави. Адже все втікатиме, як морський пісок. Адже все валитиметься. Великий звіринець запанує навколо! І жодного іншого вибору! При цьому я маю на увазі вже не так політичний, економічний, як моральний вибір.

Злива оплесків затопила зал.

– А як буде з Польщею та Фінляндією? – вискочив «Суворов» після того, як оплески вщухли.

– Замальчі, старий дурной копф! – розлютилася «Катерина Друга».

«Суворов» поцілував їй руку, оскільки сидів поруч. Спітнілу, вкриту ластовинням і пудрою, руку ясної імператриці.

– Усе буде гаразд, – запевняв доповідач. – Польщу ми зробимо полігоном від моря до моря, а Фінляндію заллємо горілкою. Ми скасуємо їхній сухий закон як такий, що суперечить правам людини!

Усі знову заплескали. «Ленін», дрібно хихочучи, витяг з кишені камізельки механічну мишку і пустив її бігти по столу президії. Гучно ляпаючи долонею, сам же її і впіймав і тут?таки скрутив іграшкову голову. Зрештою, мишка могла бути й живою.

– Це буде наше останнє й довічне воскресіння, – знову заговорив Чорна Панчоха, перекриваючи хвилю оплесків та ентузіазму – Відрубані руки і ноги знову зростуться в єдине ціле. Ідея, тьху, незалежності потерпить глобальний крах і прирівняється у людській свідомості до фашизму чи навіть до сексуальних збочень. Заборонений плід Імперії всім припаде до смаку. Мільйони людей тільки й чекають, щоб їх проголосили рабами. Щоб їх повели на будівництво пірамід, каналів, великих мурів і великих мостів. Тільки в Імперії людська одиниця знаходить сенс у своєму існуванні. Адже будь?яка Імперія – це велика мета. Тисячолітня Мета. Це підкорення світу, це комунізм, це безсмертя мумій у мавзолеях. Це сяйво сонць і правителів. Це вежа, яку будують десять тисяч років. Це сила армій, це спалення відьом, це рух народів, постійний та об`єднавчий. Це велике злягання народів, це поглинання менших більшими, слабших сильнішими. Це пам`ятники і міфи, це ріки, повернуті всмак це торжество психіатрів, патологоанатомів, птахоловів…

– А як буде з Францією? – в черговий раз вискочив “Суворов”

– Казьоль! – заскрипіла «Катерина Друга».

«Суворов» інтимно обійняв її за талію, що було добре видно навіть з останнього ряду.

– У Францію ми переїдемо жити, – запевнив доповідач, – П`яти– і шестикімнатні помешкання з лоджіями в Парижі, Марселі й Ніцці отримають представники найвищого ґатунку, зокрема учасники сьогоднішнього симпозіуму.

– Куди подіти французів? – крізь оплески долетіло з амфітеатру.

– Депортуємо в пустелю Гобі, – не поліз за словом у кишеню Чорна Панчоха. – Можу принагідне зупинитися на проблемі депортацій, оскільки це буде чи не найважливішим чинником нашої внутрішньої, е?е, зовнішньої політики.

– Здогова думка! – потер руки «Ленін» і, витягнувши з кишені її камізельки білясту цупку редьку, почав її голосно хрумкати,

– Отже, депортація, як відомо вам уже з нашої великої, та. На жаль, запльованої…

– Засраної, – виправив «Іван Грозний».
ЛС
378
sasha13, 17.03.2008 10:34
– Дякую, але це не так, – вклонився доповідач, – нашої героїчної історії, депортація є пречудовим засобом на будь?які національні проблеми. Головне переселити чукчів в Араратську долину, а молдаван на Землю Франца?Йосифа, хоч природніше на ній почувалися б австрійці. Крім того, пропонується здійснити кілька безпосередніх обмінів місцями компактного прожинання: литовців із в`єтнамцями, швейцарців із китайцями, а угорців з уйгурами. Всіляко підтримуючи ідеї великого переселення, ми досягнемо виведення цілком нових і химерних націй та народностей з настільки покрученими назвами, що вони самі будуть їх соромитися: росіяків, укралійців, карело?мінгрелів, чербословатів, румунголів, нідербайджанців, швеків, гредів, французбеків, білошвабів, курдифранків, жиздоболів та карпатських русинів.

– А як буде з Ізраїлем? – підскочив по?кавалерійськи «Суворов», передбачливо вхопивши «Катерину Другу» за цицьку.

Матінка?імператриця на цей раз не сказала нічого, здивована такою несамовитою жвавістю перестарілого воєначальника, а Чорна Панчоха знову не розгубився:

– З Ізраїлем? Ми засадимо всю його територію кавунами!

– І гедькою, гедькою, обов`язково гедькою, – наполягав «Ленін».

«Анатолій» же «Іванович» так вдоволено закліпав своїм штучним оком, що здалося, ніби воно в нього справжнє. Бо він тішився, що недаремно зібрав цих славних людей докупи.

У ложах і балконах ширився ентузіазм. Амфітеатр захопила хвиля піднесення. Доповідач виходив на завершальний ураганний акорд:

– Великий Розпад буде зупинено! Великий Хаос буде переможено! Велика Симфонія поведе людство в тисячолітній похід. Ми захистимо наші святині непролазними хащами повзучих рослин і бойової техніки. Це буде єдиний оркестр тотального послуху й… – доповідач на хвильку затнувся.

І цього вистачило, щоб «Мінін?і?Пожарський», котрий досі виглядав майже неживим, дуетом поставив питання:

– А хто, а хто буде найголовнішим?

– Народ! – упевнено відрубав Чорна Панчоха, і всі зареготали.

(С)Юрій Андрухович

Московіада
ЛС
95
Outcast, 17.03.2008 10:52
Не читал...

ЗЫ Что такое андрухович не знаю. Но УВЕРЕННО заявляю, что КГ/АМ.
ЛС
95
Outcast, 17.03.2008 11:00
– А як буде з Ізраїлем? – підскочив по?кавалерійськи «Суворов», передбачливо вхопивши «Катерину Другу» за цицьку.

Какой "тонкий" юмор:):):). Зря не читал...

Саша 13

Давай веточку организуй. Я тебе не только про цыцькы, а й про дубцэння писать буду :). И про злэтый дэнщ. И про футфистинг, и про страпон, и про вомитинг, и про копрофагию...

Что возвышенный хахлячий "мозок" забажае :):):). Ду ит нау!
ЛС
378
sasha13, 17.03.2008 11:01
Изгоюшка

а ты почитай...

хотя бы то что я вырезал

там про тебя и компашку вашу как в воду глядел
ЛС
378
sasha13, 17.03.2008 11:06
цицьки це эдине що ти зрозумыв???

жаль

поясню:

цицьки тут ні при чому, ти і компашка ваша то є ті відрубані руки і ноги що зараз хочуть зростися з тілом
ЛС
95
Outcast, 17.03.2008 11:35
У нас не компашка. Мы---шайка-лейка. Засланные агенты Кремля.

Мне лично Черномырдин платит!

Саша, а ты и правда думаешь, что я заставлю себя читать подобное г... но??

Какой-то тупоголовый андрухович. Ты лучше Бузину почитай. Это остро, интересно, смешно, хлестко, иронично. А тут цыцькы. Ты и верно тугой какой-то :):).

В догоночку скажу следующее. Я ИСКРЕННЕ желал бы, чтоб у нас стабфонд был, как в России, первое лицо страны, как в России. Которое не ногами пинают и встречают дворники. И вообще, дай нам Бог поскорее разъехаться.

Я вам с Харченкой по вышиванке подарю.
ЛС
378
sasha13, 17.03.2008 11:47
ну не хочеш то не читай

я теж не в великому захваті від нього, привабило мене те, що там ПРО ВАС дуже точно і правильно підмічено

бузину я читав, що з того

скучно і тупо, нагадує тебе...

каналізація
ЛС
378
sasha13, 17.03.2008 11:50
Изгой:"Я ИСКРЕННЕ желал бы, чтоб у нас стабфонд был, как в России, первое лицо страны, как в России."

а, что бы НЕ ЖЕЛАЛ чтоб у нас было как в России?
ЛС
95
Outcast, 17.03.2008 12:27
Таки Шевченко сказал, что "чужому навчайтэсь и свого нэ цурайтэсь" :)

Не всё в России хорошо. Ты ведь не слышал от меня тупой фразы, какую изволил сам произнести как-то "сломя голову в ЕС и НАТО". Изгой не предлагает сломя голову куда-то :). Голова дана, чтобы думать, а у вас, типа огородяныных, чтоб орать речевки и жрать в неё. Ну и сломя голову :):):)

Я бы желал, чтоб в 2004 у нас как в Китае. Вас танками подавили, чтоб маразма ИЗРЯДНО затянувшегося не случилось.

Я желал бы, чтоб заокеанские советчики советовали у себя дома, а у меня молчали.

Я желал бы, чтоб с нашей страной считались, и если президент приглашает, то первые лица поспешают в гости. А к нам отбросы и то... проездом.

Одним словом. Россия--великая. А у нас и истории нет. Наковырял вот полоумный пасечник какие-то конотопские драчки... Ну нехай празднует. Не дурно бы в Конотопе профинансировать строительство триумфальной арки во славу хохляцкого оружия (выл, кос, серпов).

Короче. РАЗДЕЛ!!! УВЕРЕН, доживу!
ЛС
95
Outcast, 17.03.2008 12:30
У кого-то какой-то мусорный андрухович смых вызывает. А мне такой штиль нравится :)

1 апреля в Украину прибудет сам Джордж Буш. Младший, естественно. У Джорджа Джорджовича насыщенная программа визита – встречи с Ющенко, Тимошенко и т. д. Знающие люди утверждают, что Буш приедет уговаривать нашу элиту как можно скорее вступать в НАТО. Однако же, как сообщают наши доверенные источники в Госдепе США, истинная причина визита заключается в другом. Буш якобы входит в число главных претендентов на роль гетмана Выговского в новом фильме Юрия Ильенко «Конотоп. Перезагрузка».

Пожелаем мистеру Бушу удачи. Это даже хорошо, если он станет победителем Конотопского кинотендера. А то наши местечковые лицедеи горло друг другу перегрызут за право сыграть очередного «героя нации»…
ЛС
366
Olga, 17.03.2008 17:24

Outcast писал(а):

– А як буде з Ізраїлем? – підскочив по?кавалерійськи «Суворов», передбачливо вхопивши...

...

А-а-а-а-а-а-а-а-а!!!! Просто порвало меня только что от заглавной темы в разделе "Барахолка". Пока Вы, Изгой, тут предлагаете создать отдельную тему определенной направленности, там человек в открытую ищет "куню в любом состоянии"...

Простите за эмоции, вот уж точно опечатка по Фройду.
ЛС
Администратор, 17.03.2008 17:43
Спасибо, Ольга!

Поправили уже, ну ошибся человек...
ЛС
95
Outcast, 17.03.2008 19:23
http://www.politics.in.ua/index.php?go=News&in=view&id=9667

Cаши, прочтите и законспектируйте!
ЛС
378
sasha13, 17.03.2008 19:38
Изгоюшка !!!

Ты опять этикетки от таблеток перепутал ???

ЗАДОЛБАЛ !!!

один и тот же высер третий раз в студию

да дата свежая, но смысл тот же самый, почти все совпадает

или ты не читая, видишь что Табачник - значит наше :))))
ЛС
578
kharch, 17.03.2008 22:06
про Розенбум

http://www.bulvar.com.ua/arch/2008/10/47d6e35def048/
ЛС
473
Борода, 17.03.2008 22:55
Sasha13:

Ну, Сашок, процитировал на целый разворот "моднього" Андруховыча! Этот ЗНАЕТ изнутрей! Точна тебе говорю! Спец по малолеткам!
ЛС
378
sasha13, 17.03.2008 23:01
да какая разница кто и что он

я мало знаю его и его творчество

мне попалось это и я офигел от корреляции с нашим форумом, все совпадает пиксель в пиксель

вот и привел

считай, что это я написал...
ЛС
473
Борода, 17.03.2008 23:01
А, ведь Табачник, дело говорит. Все опять упирается в культуру...
ЛС
473
Борода, 17.03.2008 23:03
Sasha13:

"... я офигел от корреляции с нашим форумом, все совпадает пиксель в пиксель"

Ексель - моксель!
  • Первая
  • «
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • »
  • Последняя

Добавить сообщение

прикрепить изображение

Укажите варианты ответов (минимум 2)

Добавить еще ответ

Подписаться на эту тему

Количество сообщений в этой теме - 3411

1. Правила
  2.  Часто задаваемые вопросы (FAQ)
  3.  Участники
  4.  Рейтинг

Список разделов

• Поговорим о недвижимости
    • Обсуждение новостроек. Левый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Правый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Киевская обл. и Украина
    • Покупка, продажа недвижимости
    • Кредитование, оценка, инвестиции, депозиты, банки
    • Отзывы о фирмах
    • Рынок недвижимости
    • Зарубежная недвижимость
    • Аренда недвижимости
    • Строительство, ремонт, дизайн
    • Обо всем, что нужно в доме для жизни
    • Барахолка: стройматериалы, мебель, быттехника
    • Про нашу жизнь
      • Занимательные статьи
    • Замечания и пожелания по форуму
Реклама и сервисы на портале

Вам будет интересно

• Народ, а что с ценами на квартиры в центре творится?

• Голосеевский р-н, пр. Науки, дома 66-70, 90, 92

• Беличи, Осенняя,33 (Киевгорстрой)

• Оболонь, ул. Малиновского, 4-В (Аркада)

• Пгт Глеваха, ул. Вокзальная, 22

• Записки неудавшегося арендатора ч.1 - брокеры

• Ремонт закончен!!!! Обсудим результаты!

• Холодильник НОУФРОСТ или КАПЕЛЬНЫЙ "+" и "-"

• Нужно ли во что - то верить ?

• Выбираем Парламент...

Студия дизайна интерьера
Social widgets
Realt.ua - Главная
Выбирай недвижимость сознательно
  • Реклама на портале Realt.ua
  • Связаться с нами
Партнер в Беларуси - realt.by
Важные разделы
  • Новостройки
  • Застройщики
  • Квартиры в новостройках
  • Коттеджные городки
  • Форум недвижимости
  • Продажа недвижимости
  • Аренда недвижимости
  • Новости недвижимости
Оставайтесь на связи
1999-2021. REALT.UA. © Все права защищены. Идея и реализация ООО «МАК-про».
  • Правила
  • •
  • Конфиденциальность
  • •
  • Использование материалов