sasha13,
17.03.2008 10:33
– Дякую, щось подібне і я хотів сказати, – чемно погодився доповідач. – І тоді всі вони – я маю на увазі народи – знову захочуть її, Держави. Адже все втікатиме, як морський пісок. Адже все валитиметься. Великий звіринець запанує навколо! І жодного іншого вибору! При цьому я маю на увазі вже не так політичний, економічний, як моральний вибір.
Злива оплесків затопила зал. – А як буде з Польщею та Фінляндією? – вискочив «Суворов» після того, як оплески вщухли. – Замальчі, старий дурной копф! – розлютилася «Катерина Друга». «Суворов» поцілував їй руку, оскільки сидів поруч. Спітнілу, вкриту ластовинням і пудрою, руку ясної імператриці. – Усе буде гаразд, – запевняв доповідач. – Польщу ми зробимо полігоном від моря до моря, а Фінляндію заллємо горілкою. Ми скасуємо їхній сухий закон як такий, що суперечить правам людини! Усі знову заплескали. «Ленін», дрібно хихочучи, витяг з кишені камізельки механічну мишку і пустив її бігти по столу президії. Гучно ляпаючи долонею, сам же її і впіймав і тут?таки скрутив іграшкову голову. Зрештою, мишка могла бути й живою. – Це буде наше останнє й довічне воскресіння, – знову заговорив Чорна Панчоха, перекриваючи хвилю оплесків та ентузіазму – Відрубані руки і ноги знову зростуться в єдине ціле. Ідея, тьху, незалежності потерпить глобальний крах і прирівняється у людській свідомості до фашизму чи навіть до сексуальних збочень. Заборонений плід Імперії всім припаде до смаку. Мільйони людей тільки й чекають, щоб їх проголосили рабами. Щоб їх повели на будівництво пірамід, каналів, великих мурів і великих мостів. Тільки в Імперії людська одиниця знаходить сенс у своєму існуванні. Адже будь?яка Імперія – це велика мета. Тисячолітня Мета. Це підкорення світу, це комунізм, це безсмертя мумій у мавзолеях. Це сяйво сонць і правителів. Це вежа, яку будують десять тисяч років. Це сила армій, це спалення відьом, це рух народів, постійний та об`єднавчий. Це велике злягання народів, це поглинання менших більшими, слабших сильнішими. Це пам`ятники і міфи, це ріки, повернуті всмак це торжество психіатрів, патологоанатомів, птахоловів… – А як буде з Францією? – в черговий раз вискочив “Суворов” – Казьоль! – заскрипіла «Катерина Друга». «Суворов» інтимно обійняв її за талію, що було добре видно навіть з останнього ряду. – У Францію ми переїдемо жити, – запевнив доповідач, – П`яти– і шестикімнатні помешкання з лоджіями в Парижі, Марселі й Ніцці отримають представники найвищого ґатунку, зокрема учасники сьогоднішнього симпозіуму. – Куди подіти французів? – крізь оплески долетіло з амфітеатру. – Депортуємо в пустелю Гобі, – не поліз за словом у кишеню Чорна Панчоха. – Можу принагідне зупинитися на проблемі депортацій, оскільки це буде чи не найважливішим чинником нашої внутрішньої, е?е, зовнішньої політики. – Здогова думка! – потер руки «Ленін» і, витягнувши з кишені її камізельки білясту цупку редьку, почав її голосно хрумкати, – Отже, депортація, як відомо вам уже з нашої великої, та. На жаль, запльованої… – Засраної, – виправив «Іван Грозний». |
|
sasha13,
17.03.2008 10:34
– Дякую, але це не так, – вклонився доповідач, – нашої героїчної історії, депортація є пречудовим засобом на будь?які національні проблеми. Головне переселити чукчів в Араратську долину, а молдаван на Землю Франца?Йосифа, хоч природніше на ній почувалися б австрійці. Крім того, пропонується здійснити кілька безпосередніх обмінів місцями компактного прожинання: литовців із в`єтнамцями, швейцарців із китайцями, а угорців з уйгурами. Всіляко підтримуючи ідеї великого переселення, ми досягнемо виведення цілком нових і химерних націй та народностей з настільки покрученими назвами, що вони самі будуть їх соромитися: росіяків, укралійців, карело?мінгрелів, чербословатів, румунголів, нідербайджанців, швеків, гредів, французбеків, білошвабів, курдифранків, жиздоболів та карпатських русинів.
– А як буде з Ізраїлем? – підскочив по?кавалерійськи «Суворов», передбачливо вхопивши «Катерину Другу» за цицьку. Матінка?імператриця на цей раз не сказала нічого, здивована такою несамовитою жвавістю перестарілого воєначальника, а Чорна Панчоха знову не розгубився: – З Ізраїлем? Ми засадимо всю його територію кавунами! – І гедькою, гедькою, обов`язково гедькою, – наполягав «Ленін». «Анатолій» же «Іванович» так вдоволено закліпав своїм штучним оком, що здалося, ніби воно в нього справжнє. Бо він тішився, що недаремно зібрав цих славних людей докупи. У ложах і балконах ширився ентузіазм. Амфітеатр захопила хвиля піднесення. Доповідач виходив на завершальний ураганний акорд: – Великий Розпад буде зупинено! Великий Хаос буде переможено! Велика Симфонія поведе людство в тисячолітній похід. Ми захистимо наші святині непролазними хащами повзучих рослин і бойової техніки. Це буде єдиний оркестр тотального послуху й… – доповідач на хвильку затнувся. І цього вистачило, щоб «Мінін?і?Пожарський», котрий досі виглядав майже неживим, дуетом поставив питання: – А хто, а хто буде найголовнішим? – Народ! – упевнено відрубав Чорна Панчоха, і всі зареготали. (С)Юрій Андрухович Московіада |
|
Outcast,
17.03.2008 10:52
Не читал...
ЗЫ Что такое андрухович не знаю. Но УВЕРЕННО заявляю, что КГ/АМ. |
|
Outcast,
17.03.2008 11:00
– А як буде з Ізраїлем? – підскочив по?кавалерійськи «Суворов», передбачливо вхопивши «Катерину Другу» за цицьку.
Какой "тонкий" юмор:):):). Зря не читал... Саша 13 Давай веточку организуй. Я тебе не только про цыцькы, а й про дубцэння писать буду :). И про злэтый дэнщ. И про футфистинг, и про страпон, и про вомитинг, и про копрофагию... Что возвышенный хахлячий "мозок" забажае :):):). Ду ит нау! |
|
sasha13,
17.03.2008 11:01
Изгоюшка
а ты почитай... хотя бы то что я вырезал там про тебя и компашку вашу как в воду глядел |
|
sasha13,
17.03.2008 11:06
цицьки це эдине що ти зрозумыв???
жаль поясню: цицьки тут ні при чому, ти і компашка ваша то є ті відрубані руки і ноги що зараз хочуть зростися з тілом |
|
Outcast,
17.03.2008 11:35
У нас не компашка. Мы---шайка-лейка. Засланные агенты Кремля.
Мне лично Черномырдин платит! Саша, а ты и правда думаешь, что я заставлю себя читать подобное г... но?? Какой-то тупоголовый андрухович. Ты лучше Бузину почитай. Это остро, интересно, смешно, хлестко, иронично. А тут цыцькы. Ты и верно тугой какой-то :):). В догоночку скажу следующее. Я ИСКРЕННЕ желал бы, чтоб у нас стабфонд был, как в России, первое лицо страны, как в России. Которое не ногами пинают и встречают дворники. И вообще, дай нам Бог поскорее разъехаться. Я вам с Харченкой по вышиванке подарю. |
|
sasha13,
17.03.2008 11:47
ну не хочеш то не читай
я теж не в великому захваті від нього, привабило мене те, що там ПРО ВАС дуже точно і правильно підмічено бузину я читав, що з того скучно і тупо, нагадує тебе... каналізація |
|
sasha13,
17.03.2008 11:50
Изгой:"Я ИСКРЕННЕ желал бы, чтоб у нас стабфонд был, как в России, первое лицо страны, как в России."
а, что бы НЕ ЖЕЛАЛ чтоб у нас было как в России? |
|
Outcast,
17.03.2008 12:27
Таки Шевченко сказал, что "чужому навчайтэсь и свого нэ цурайтэсь" :)
Не всё в России хорошо. Ты ведь не слышал от меня тупой фразы, какую изволил сам произнести как-то "сломя голову в ЕС и НАТО". Изгой не предлагает сломя голову куда-то :). Голова дана, чтобы думать, а у вас, типа огородяныных, чтоб орать речевки и жрать в неё. Ну и сломя голову :):):) Я бы желал, чтоб в 2004 у нас как в Китае. Вас танками подавили, чтоб маразма ИЗРЯДНО затянувшегося не случилось. Я желал бы, чтоб заокеанские советчики советовали у себя дома, а у меня молчали. Я желал бы, чтоб с нашей страной считались, и если президент приглашает, то первые лица поспешают в гости. А к нам отбросы и то... проездом. Одним словом. Россия--великая. А у нас и истории нет. Наковырял вот полоумный пасечник какие-то конотопские драчки... Ну нехай празднует. Не дурно бы в Конотопе профинансировать строительство триумфальной арки во славу хохляцкого оружия (выл, кос, серпов). Короче. РАЗДЕЛ!!! УВЕРЕН, доживу! |
|
Outcast,
17.03.2008 12:30
У кого-то какой-то мусорный андрухович смых вызывает. А мне такой штиль нравится :)
1 апреля в Украину прибудет сам Джордж Буш. Младший, естественно. У Джорджа Джорджовича насыщенная программа визита – встречи с Ющенко, Тимошенко и т. д. Знающие люди утверждают, что Буш приедет уговаривать нашу элиту как можно скорее вступать в НАТО. Однако же, как сообщают наши доверенные источники в Госдепе США, истинная причина визита заключается в другом. Буш якобы входит в число главных претендентов на роль гетмана Выговского в новом фильме Юрия Ильенко «Конотоп. Перезагрузка». Пожелаем мистеру Бушу удачи. Это даже хорошо, если он станет победителем Конотопского кинотендера. А то наши местечковые лицедеи горло друг другу перегрызут за право сыграть очередного «героя нации»… |
|
Olga,
17.03.2008 17:24
Outcast писал(а): – А як буде з Ізраїлем? – підскочив по?кавалерійськи «Суворов», передбачливо вхопивши... А-а-а-а-а-а-а-а-а!!!! Просто порвало меня только что от заглавной темы в разделе "Барахолка". Пока Вы, Изгой, тут предлагаете создать отдельную тему определенной направленности, там человек в открытую ищет "куню в любом состоянии"... Простите за эмоции, вот уж точно опечатка по Фройду. |
|
Администратор,
17.03.2008 17:43
Спасибо, Ольга!
Поправили уже, ну ошибся человек... |
|
Outcast,
17.03.2008 19:23
|
|
sasha13,
17.03.2008 19:38
Изгоюшка !!!
Ты опять этикетки от таблеток перепутал ??? ЗАДОЛБАЛ !!! один и тот же высер третий раз в студию да дата свежая, но смысл тот же самый, почти все совпадает или ты не читая, видишь что Табачник - значит наше :)))) |
|
kharch,
17.03.2008 22:06
|
|
Борода,
17.03.2008 22:55
Sasha13:
Ну, Сашок, процитировал на целый разворот "моднього" Андруховыча! Этот ЗНАЕТ изнутрей! Точна тебе говорю! Спец по малолеткам! |
|
sasha13,
17.03.2008 23:01
да какая разница кто и что он
я мало знаю его и его творчество мне попалось это и я офигел от корреляции с нашим форумом, все совпадает пиксель в пиксель вот и привел считай, что это я написал... |
|
Борода,
17.03.2008 23:01
А, ведь Табачник, дело говорит. Все опять упирается в культуру...
|
|
Борода,
17.03.2008 23:03
Sasha13:
"... я офигел от корреляции с нашим форумом, все совпадает пиксель в пиксель" Ексель - моксель! |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 3411