Viki,
18.09.2006 16:03
>>>в ходе исследований выяснили, что киевляне на вопросы социологов отвечают так же, как жители села, а не как жители больших городов Украины.
після цього треба я так розумію сісти і заплакати, а я знаєте, завжди в такому разі згадую про славетне МІСТО "Украинск", безумовно Київ у порівнянні з такими МІСТАМИ просто відпочиває... тим паче що і голосувала наша еліта з таких міст так як Батько сказав...:))))))))))) Така гидота... Мені більш це подобається - коментар жителя МІСТА Сєвєродонєцка на повідомлення про зменьшення виплат на дитину при народженні...: "Нармальный такой гинацыд нищих западенчегов.......... А мы тут на Донбассе и без энтих жалких подачек справимся !!!..........." Еліта!:) |
|
Val,
18.09.2006 16:22
Вики, Вы о чем????? Вам один из профессиональнейших людей расписывает реальную картину, а Вы как всегда отмораживаетесь...
|
|
sasha13,
18.09.2006 16:27
Val "Вам один из профессиональнейших людей расписывает реальную картину"
это Изгой про пасечника? |
|
Val,
18.09.2006 16:34
Да нет, это Николай Шульга, сомтрире ссылку выше
|
|
Циник,
18.09.2006 16:37
Проффесиональнейший челове!
|
|
sasha13,
18.09.2006 16:54
Вот что написал проффесиональнейший аффтар:
"Именно интеллигенция Востока и Центра ехала после войны на Западную Украину и пострадала от бандеровцев." интересно, что и кого он имелл ввиду наверно под интелегенцией с востока - чекистов на зачистках, а под бендеровцами борцов за свободу и незалежнисть |
|
Val,
18.09.2006 16:58
после таких велликолепных коментариев не стоит удивлятся уровню властной элиты - она полное отражение электората
|
|
sasha13,
18.09.2006 17:06
Val
это када сказать нечего сразу возникают такие фразы и навешивается ярлык, типа вот какой у нас уровень! при чем тут уровень моих коментариев ? беру свои коментарии обратно "Именно интеллигенция Востока и Центра ехала после войны на Западную Украину и пострадала от бандеровцев." Как Вы понимаете эту фразу ? Я никак не понимаю. Переведите, чтоб было понятно для МЕГО уровня а то так нечесно, надо писать так шоб было понятно уровню електората |
|
![]() |
Гость,
18.09.2006 17:28
Val писал(а): после таких велликолепных коментариев не стоит удивлятся уровню властной элиты -... Отож и оно! |
sasha13,
18.09.2006 17:40
ну ладно ладно
не буду больше ставить вас в позу о кот писал Изгой своими коментариями, вижу не готовы.... продолжайте в своем стиле :) |
|
Viki,
18.09.2006 19:24
>>>после таких велликолепных коментариев не стоит удивлятся уровню властной элиты - она полное отражение электората
Повністю з вами погоджуюся - тільки такий проФФєсіональний еЛЛекторат міг обрати таку проффєсіональную команду, яка зараз при владі... Електорат МІСТ (,,,) - це ж вам не електорат сіл якихось...:) І якщо помаранчевих кинули дуже не професійно, ТО вірте мені, біло-блакитних кинуть дуже проффесійно... дивимось... в кінці вони вже самі будуть відмовлятися від зарплатні на користь підприємств Батька...:)... тому що проффесіонали... |
|
kharch,
18.09.2006 21:17
Вал, ти математику в школі вчив?
Тоді я тобі доведу, що 5=4. Дивись 5-5=0=4-4, виносимо за дужки спільний множник 5*(0-0)=4*(0-0) скорочуємо спільний множник (0-0) 5=4 Прокоментуй в чому я не правий? Це матеріал приблизно 5 класу середньої школи. (про інтелігенцію)[quote]А в отношении общечеловеческих проблем, прав человека, экологии она была не продвинутой, глухой, пассивной[/quote] Ну так, це ж продвинута россійська інтеллігенція бреше по ТВ за скромну підкормку кремля і тихенько в тряпочку попиває горілку а не йде на майдан проти корумпованої влади. Хоча ще не вечір. Коли нафта буде коштувати 15$ за барель в монолітній російській державі знову почнеться розброд та шатання, бо виявиться що всі гроші втекли веселити західних футбольних вболівальників. [quote]Киев гораздо больше маргинализирован, чем Донбасс[/quote] (з хворої голови на здорову. це мабуть Київ голосував за Вітренко, комуністів і т. п.) [quote]В целом Киев является носителем ценностей Центральной Украины. И в этом есть благо. Центральная часть выступает буферной зоной двух крайностей[/quote] А як же маргіналізація? Хіба це не крайність. Тобто "проффесіоналізм" Шульги заключається в знанні стандартного набору фраз, які допомагають лизати зад "проффесіоналам" які замовляють музику. А те, що ці фрази одна протирічать іншій - так розраховано на лохів, яким це інтерв`ю подають під соусом "проффесіональності". Вал, "заніматєльного" в цій статті тільки те, що хтось її може вважати заніматєльной. Хавай щось якісніше. |
|
sasha13,
18.09.2006 21:51
Viki писал(а): >>>после таких велликолепных коментариев не стоит удивлятся уровню властной элиты... Viki объясните, пожалуйста, тупому электорату, какого такого Батьку Вы постоянно упоминаете. |
|
![]() |
Гость,
18.09.2006 23:01
kharch писал(а): Вал, ти математику в школі вчив? Харч, я авторитетно заявляю тебе, дружище, что Шульга-один из наиболее грамотнейших и порядочных украинских социологов, зам директора Института социологии НАН Украины. Кстати, обрати внимание на то, что доктор наук Шульга, академик и доктор исторических наук Толочко, культуролог и профессор Киево-Могилянской академии Ю. Павленко и многие-многие другие граждане(в том числе и я с Валом)размышляют в направлении отличном от Викиного. Каждый имеет право на свою точку зрения, но как ты думаешь кому виднее что происходит с обществом и в обществе-инженеру Вике или социологу Шульге? Каждый должен заниматься прежде всего своим делом, ИМХО, и не учить других тому, о чём знает в лучшем случае поверхностно, стереотипно. Украина, увы, была провинцией провинцией и остаётся. Менталитет села превалирует у большинства населения Украины. Особенно это заметно на развитии национальной культуры-жупаны и вышиванки, шароварщина и клоунада. Верка-Сердючка, Гринджолы как выразитель чаяний и ценностей центрально украинского и галицкого электората, причём на полном серьёзе. И клоунада в глазах москвичей и европейцев. sasha13 - "Viki объясните, пожалуйста, тупому электорату, какого такого Батьку Вы постоянно упоминаете. " Батьку Махно, наверное. |
Val,
19.09.2006 02:10
kharch писал(а): Вал, ти математику в школі вчив? ты не прав в том, что на 0 делить нельзя этот старый трюк я знал еще чуть ли не с детского сада |
|
kharch,
19.09.2006 02:21
ОКО, такими "інтерв`ю" авторитет не завойовують.
А значення званнь "академік" і т. п. - їх треба доводити своєю зваженою точкою зору і життєвою мудрістю а не звязками в певних колах. Риторика цього "академіка" - вибач за параною - чисто ГеБістька. Як ото за лексиконом можна вичислити селюка, бандита, баригу і т. п. ГБ - це не образа. ГБ - це мій діагноз того академіка. Причому корні якого ростуть на площу Дзержинського. Успіхів! |
|
kharch,
19.09.2006 02:43
Я чув, що в ГБ були класні дитячі садочки. Батьківщина забирала в цих нещасних дітей батьків, але давала їм все інше. Anyway - good job! |
|
Val,
19.09.2006 03:18
Я не из ГБ, Харч, я из СССР
и детсвто у меня действительно было очень хорошее, и родителей к Вашему разочарованию, меня никто не лишал |
|
kharch,
19.09.2006 06:37
Вал, вибач.
А що, всі хто з СРСР не сплять в півпершого ночі в GB (Great Britain)(здається так)? Хай там я сьогодні виходив з крутої меланхолії. А тобі чого не спиться? Прошу вибачити всіх агентів, яких сьогодні образив. Язик гострий і думаю як в мене ще зуби з таким язиком на місці? Прощу вибачити всіх, кого образив. Я знаю мою маму, коли в неї поганий настрій то всім краще ховатися. Я люблю мою маму, люблю себе. Але я розумію, що вдався в неї і день був сьогодні не найкращий для моїх потенціальних друзів. Випив, доречі, небагато - всього літр пива. Всім вдачі! |
|
Viki,
19.09.2006 08:25
>>>Viki
объясните, пожалуйста, тупому электорату, какого такого Батьку Вы постоянно упоминаете. Батьком, в місті Укрвінск називали Ахмєтова.(називають і сьогодні думаю) |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 3411