ahamot,
15.12.2006 14:00
Ну, вот, а организатор куда-то исчез
|
|
kharch,
15.12.2006 17:05
Який чудовий сьогодні день - чи не так?
Така класна компанія завтра підбирається. Мясо вже замариноване. Щоправда 2.5 кг - але ж пост? Вікі казала об`їдатися не треба. Я рахував разом виходить щось біля 8-10 чоловік. Також ми з дружиною приготуємо салат щоб м`ясо пішло гарно на пост. Борода мені дзвонив і казав що привезе літр горілки. Думаю з моєї сторони там ще з`явиться пару пляшок напівсолодкого чи сухого вина. Все інше можна докупити в супермаркеті ЕКО, який знаходиться в 300 метрах від місця зустрічі чи привезіть з собою, якщо, наприклад, ви не можете 4 години прожити без плитки швейцарського шоколаду Lindt ;). Врешті решт - це не побухати і наїстися - а поспілкуватися. А це, я сподіваюся, всі носять з собою. Тобто критично - принести з собою гарний настрій і бажання спілкуватися. |
|
kharch,
15.12.2006 17:08
Окрема подяка Екслібрісу, який доставляє народ з лівого берегу.
Так люблю людей дії - можливо тому що хотів би бути таким. |
|
zorro,
15.12.2006 17:20
Спасибо за приглашение, Харч. К сожалению, не смогу, так как живу не в Киеве. Приятно провести время! |
|
kharch,
15.12.2006 17:33
Дякую, Зорро. З мексиканського штату Техас всього 15 годин льоту ;)
Забув ще згадати що мангал, дрова, шампури також нести не треба. Отже попередні список помічених в бажанні зустрітися Харч (+товариш+сім`я - 4) Борода (1л горілки ;) Донецький Алена ОКО Екслібріс Ахамот Yelena (+кошеня) |
|
Ланд,
15.12.2006 18:05
На вашем месте я бы взял Пино-фран или Мерло, лучше если молдавского разлива, можно Инкерманского. Обязательно сухое, не приучайтесь портить себе праздник сладостью!
(Мечтательно закатив глаза): А еще немного соевого соуса и корешок имбиря. Настрогать имбирь в отдельную тарелочку и добавлять по чуть-чуть к готовому шашлычку - м-м-м-м, вкучнятина! |
|
kharch,
16.12.2006 10:18
Погода - краще бути не може, сонце світить яскраво, вода на озері блищить.
Сподіваюся у всіх, хто збирається зустрітися настрій такий самий. До зустрічі! |
|
Донецкий,
16.12.2006 19:20
ну вот блин-стоило всего на три дня уйти в запой по уважительным причинам (в четверг продавал квартиру, в пятницу покупал, в субботу болел за любимую команду Азовмаш в смертельной схватке с основными соперниками баскетбольным клубом Киев) и не появиться в эфире, как провтыкал долгожданную встречу! только в субботу в 7 вечера добрался до инета и жутко расстроился что мероприятие не в воскресенье, а в субботу, а я уже ну никак при всем желании на него не успеваю. Абидна да! рассказывайте уж как потусовались!? а погодка правда шикарная сегодня-я после баскета еще полдня тупо шлялся по городу...
|
|
Борода,
17.12.2006 08:55
Харч:
Куда фотки выкладывать? Донецкий: Да-а... не хватало нам вчера тебя. Ну, ниче, второй этап зато для тебя закончен - гнездышко уже есть. А шашлычки вчерась были славными! (мечтательно) |
|
kharch,
17.12.2006 10:12
Чудова вчора була компанія - дякую всім, хто прийшов.
Борода і Екслібріс - шліть фотки на okharch@gmail.com Там є обмеження - 10мб на повідомлення. Щоб напевне - 7Мб. Тобто не треба вкладати багато фоток в один лист. А розмір ящика необмежений. Я зберу їх всіх разом і викладу на своєму сервері для тих, хто брав участь. Адресу кому треба вийшлю по email чи асьці. Іду гуляти в ліс. Погода чудова - сподіваюся вона поділиться зі мною своїм настроєм. Всім вдачі! |
|
Экслибрист,
17.12.2006 16:03
|
|
![]() |
Гость,
17.12.2006 17:20
Молодцы что встретились!
Фото-в студию!Страна(форум)должен знать своих героев в лицо! |
kharch,
17.12.2006 20:00
Борода, Екслібріст - дякую за фото.
ОКО, вибач - на жаль без згоди всіх учасників я не можу викласти фото. Спочатку я з`ясую хто з них хоче бути героєм а вже потім викладу. У всіх вчора був шанс стати героями, але героями можуть бути не всі. Всім вдачі! |
|
![]() |
Гость,
17.12.2006 21:46
Всё правильно. Но к сожалению-опять двойные стандарты. У меня и у Димы согласия ты не спрашивал, когда выкладывал наши фото после первой встречи...
|
Экслибрист,
18.12.2006 00:09
Думаю, что это не двойные стандарты, а "опыт - сын ошибок трудных"...
Все мы учимся всю жизнь... в том числе и культуре интернет-общения... |
|
![]() |
Гость,
18.12.2006 10:07
Да, да Экслибрис. Всё это так. Хотя осветить встречу, кто пришёл и как провели время было-бы не целесообразно. Даже без фотографий, если кто не желает показать своё настоящее лицо по тем либо другим соображениям.
Однако, общество "декабристов" оказалось губоко законспирированным и анонимным. Видимо есть чего или кого скрывать :) "Узок их круг, страшно далеки они от народа"! |
Yelena,
18.12.2006 11:23
Погода была чудесная, компания - еще лучше! Огромное спасибо Экслибристу за любезный подвоз, а Харчу - за организацию встречи. Все форумчане очень позитивные люди! (Котенок со мной соглашается:-)
P.S. As for me, дайте и ОКО ссылочку на фото, действительно, его-то мы увидели... |
|
ahamot,
18.12.2006 11:31
Присоединяюсь ко всеобщему восхищению и благодарностям. Встреча действительно удалась. Все вещи пропахлись костриком.
|
|
kharch,
18.12.2006 11:34
ОКО, коли ми зустрічалися ніяких запереченнь проти фоток не було. І я, доречі, розмістив тільки одну фотку - для загадки де там ОКО а де Харч.
Цього разу я почув натяк, що оскільки Ізгой веде компанію по збереженню трафіка роботодавців не всі співробітники хотіли б світитися щоб не попасти під цю компанію. Зібралася прекрасна компанія якій, можливо, не вистачало такого подразника як ти. Борода явив свою дивно-неегоїстичну дружину, дякуючи якій швидко розгорівся вогонь і досить швидко ми мали вугілля для шашлику а також ще намагалися співати пісні під чудовий акомпанемент її гітари. Екслібріс тільки прийшов вирішив всі питання з фруктами, сирами, сардельками, соками, штопорами (їх стало три). Тобто ніхто не відчував недостачі ні в чому дякуючи щедрості Слави. Також він галантно заїхав на Позняки за Єленою та її маленьким Катьонком - 9 річним маленьким чудом (Катя) яка, таким чином, побила рекорд мого Сірьожі і стала наймолодшим форумчанином. Аня (Ахамот), як і очікувалося, принесла чудовий настрій, енергію спілкування та неперевершений англійський гумор. Все-таки корисно людям бувати ТАМ! Борода веселив всіх своїми лекціями по вихованню підростаючого покоління вантажників які влаштували йому шоу з холодильником. Альона - особа неземної краси - виявилася приємно простою в спілкуванні. Тобто хід думок повністю відповідає тому, що на форумі. Це ознака мудрої людини, коли вона не намагається щось з себе малювати. Я розтратив всю свою енергію на роздування пожару в мангалі. Ще трохи переборщив з коньяком - відходив майже два дні. Треба менше пити. Велика подяка моїй дружині Ані, яка допомогла підготувати все це свято. Сподіваюся ще зустрінемося! Всім гарного настрою! |
|
![]() |
Гость,
18.12.2006 11:57
Yelena, я разделяю Ваш оптимизм касательно встречи и благодарен за дружескую открытость в мой адрес!
Харч, никто не был против съёмки на первой встрече. Но и про размещение на форуме речь не заходила. Но и трагедии не вижу, что сделано то сделано, я не мистер Икс, в жизни нет ничего тайного что не стало-бы явным. "Зібралася прекрасна компанія якій, можливо, не вистачало такого подразника як ти".- Во мне, как в любом человеке, конечно всего намешено. Но не своди меня только к раздражителю-это редукция мне не по душе. Я наоборот в большей степени-миротворец по жизни! Ну а в остольном, после твоего описания встречи, можно только порадоваться за всех её участников и поддержать идею продолжения встречь в дальнейшем! |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 310
"Дом на Клименко", Соломенский р-н, ул. Клименко Ивана, 12/8
ЖК "Дом на Бестужева", Подольский р-н, ул. Бестужева, 2-г (ИнтерСтрой)
ЖК "Сонячна Оселя", г. Буча, ул. Ивана Кожедуба, 8б (Мелиоратор)
ЖК "Park Lake City", Обуховский р-н., с. Подгорцы, 10 км (ООО "ДИМ")
ЖИЛОЙ МАССИВ «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ» (Патриотика 2). Банк Аркада.