Даниил,
22.02.2007 22:30
оптимистка писал(а): Примерно месяц назад я смотрела одну передачу, так там говорили, что экономически... оптимистка: На самом деле. Государство, просто таким образом тоже зарабатывает. delo.ua/news/economic/theme/info-14898.html Это и налоги в бюджет и другие поступления + возможность проводить инвестиции. Как по мне электроенергия у нас еще очень даже дешевая по сравнению с другими странами. Кроме того, насколько я понимаю, скоро будут вводиться специальные тарифы для населения, целью которых есть стимулирование уменьшения потребления энергии. Суть - если Вы потребляете меньше граничной нормы - то платите по одному тарифу, если больше - то по повышенному на 30-50% |
|
Viki,
23.02.2007 14:37
|
|
kharch,
28.02.2007 18:45
|
|
Даниил,
02.03.2007 10:54
www.pravda.com.ua/news/2007/3/1/55199.htm - Наши лидеры. Урок первый. Читаем по ударениям :)))))))))
|
|
kharch,
27.03.2007 18:11
Как говорил один мой знакомый, ныне покойный, я слишком много знал
http://korrespondent.ua/main/184180 Відчувається, що нинішня влада працює без шуму і пилу. |
|
kharch,
17.05.2007 13:06
Вирішив поділитися враженнями про ситуацію зі старою владою на Україні через проекцію на службу ДАЙ
Як відомо, однією з найбільш гучних справ помаранчевих була тотальна і капітальна розруха служби ДАІ, в автомобільній термінології ДАЙ ;) Прибрали цей розсадник поборів на дорогах, всі ці КПП, засади в кущах Їздити та дихати стало вільно і комфортно Зараз ДАЙ знову розцвітає буйним квітом Сьогодні спостерігав цікаву ситуацію на Московській площі Там якось по дубовому зробили розвязку і немає дозволеного повороту з Червонозоряного на проспект Дружби Народів А народу треба. І народ звик туди повертати. Стояло машин 10 повернуті на недозволений лівий поворот. А трохи далі 5 голодних вовків ДАЙ вже чекали їх привітно помахуючи паличками У мене немає інсайдерської інформації, як любить говорити Цинік, але історію треба розуміти а не знати, як любить говорити Олегіо. Очевидно, що знову служба ДАЙ працює на повну потужність - ніхто не соромиться брати взятки причому вже не десятки - двадцять мінімум Звичайно з цього "добре" всім - від рядових і далі вгору по ланцюжку Оранжева влада прибрала вовків з галявин і молоді барани швидко почали набирати вагу та безстрашшя. А тепер прийшла Влада Вовків які по повній програмі стригуть та ріжуть розжирівших баранів. Всім чути гаїшника за кутом, як Шаріков чуяв котів! |
|
весна,
17.05.2007 19:27
Уважаемый Харч! Ну чего Вам спокойно не живется?Сходите в ботанический сад -там сирень цветет, ландыши обалденно пахнут, по Крещатику красивые девушки гуляют. А Вы как всегда оды оранжевым поете. Ветка ушла в небытие, а Вы ее тащите. Сходите лучше в цековь и Богу спасибо скажите, а не своим кумирам. Люди уже устали от политики -уже все давно поняли кто есть кто. И ваши слова благодарности за "порядок"на дорогах-просто агитация. Поверьте, как ни странно, машина есть не только у Вас, как и уши и глаза. Вы мните себя поводырем для всех. Пересказываете то, что Вы видите. Смотрите на красивое и будет Вам счастье.
|
|
оптимистка,
17.05.2007 19:46
И не нарушайте правила слишком часто, тогда не нужно будет "голодным волкам" отстегивать ни 10, ни 20 грн :)))
А при отсутствии гаишников на дорогах без того обнаглевшие водители (их немного в соотношении с адекватными, но беды от них предостаточно) обнаглеют еще больше ! И власть тут, ИМХО, вообще ни при чем... |
|
kharch,
17.05.2007 21:34
весна писал(а): Уважаемый Харч! Ну чего Вам спокойно не живется?Сходите в ботанический сад -там сирень... весна, якщо Ви помітили, сьогодні був просто мій день. І моєї енергії вистачило на декілька тем і я прагнув конструктиву. Критика дуже рідко буває конструктивною, але по-любому за побажання щодо Ботанічного саду та дівчат - дякую. Їх, красивих, море не тільки на Хрещатику. А щодо не порушувати - "строгость законов российских компенсируется необязательностью их выполнения". У нас, можливо, не все так жахливо з законами, але багато чого в місті не пристосовано для цивілізованого життя і багато проблем легше вирішувати десяткою (якщо проштрафишся чи потрібно дати хабар) ніж блюсти правила і стояти в жахливих пробках/чергах. Слава богу, чуття на ДАІшників в мене як у Шарікова на котів. До того ж під склом гордо майорить помаранчевий прапорець "Наша Україна", який на ДАІшників діє просто заворожливо (перевірено декілька раз). Так що не турбуйтеся за мене і за владу. Приберемо владу вовків і баранчики будуть спокійно пастися далі. В тому, що політика зараз нікого не цікавить крім тих, хто може підзаробити грошей за стояння на майданах я з Вами абсолютно згоден. Вовки зараз загнані і під мушкою. Якщо не надумають здаватися - просто будуть знищені. Вам вдачі і не заходьте в цю тему, якщо це Вас нервує. |
|
kharch,
24.05.2007 20:43
Я вважаю, що хід з Піскуном вдався.
http://pravda.com.ua/news/2007/5/24/59229.htm Живець сам заплив у сіті. Пора вже мочити. |
|
Даниил,
25.05.2007 08:20
Судя по ночным событиях очень вероятен сценарий 1993 года Москвы :(
|
|
Борода,
25.05.2007 10:45
Я бы интернировал их всех и провозгласил себя наследственным монархом единой и неделимой Украйны! Слава Украине!
|
|
а1234,
26.05.2007 19:53
kharch писал(а): Я вважаю, що хід з Піскуном вдався. http://www.cripo.com.ua/index.php?sect_id=2&aid=32505 |
|
zorro,
26.05.2007 22:50
kharch писал(а): Я вважаю, що хід з Піскуном вдався. >>>Я вважаю, що хід з Піскуном вдався. http://pravda.com.ua/news/2007/5/24/59229.htm Живець сам заплив у сіті. Пора вже мочити. Kharch, три вопроса по поводу Вашего последнего коммента: 1. В чем именно заключался "ход с Пискуном"? 2. Кого Вы подразумеваете под "живцом заплывшим в сети"? 3. Кого уже пора мочить? Заранее признателен за пояснения. |
|
а1234,
27.05.2007 15:55
Я лично уже невижу разницы между "донецкими" и "мукачевскими". Если с первыми хотябы все попроще так вторые это уже какое то новое бедствие. Не многовато ли?
|
|
kharch,
28.05.2007 18:40
zorro писал(а): О, привіт Зорро. ОКО за Вами сумує. Тому я радий, що Вас ще цікавить даний форум. Живці згодилися пожаритися на виборах. Ми скуштуємо чергової смачної ухи. ОКО буде робота. Бюджетникам буде прибуток. Нам з Вами буде розвага. Життя прекрасне. Взагалі Україна чудова країна і її очолює чудовий президент. Іще б інші інститути влади підтянулися до його рівня і з політиками проблем не було б. Вдачі! |
|
zorro,
29.05.2007 03:04
Я так и думал, что Вы уйдете от ответов на мои вопросы. Наверное, даже нет смысла спрашивать Вас почему Украина - чудова крайина, а Ющенко - чудовый президент. И так ясно, что чудовыми их делают факт Вашего проживания на Украине и то, что Вы на президентских выборах проголосовали за Ющенко.
А на счет выборов 30 сентября - я б пока не сильно раскатывал губу. Ваш чудовый президент до этого времени еще много раз успеет в корне переменить свое мнение, отменить свои указы, уволить назначенных им людей, ну и наделать еще кучу политических глупостей. Даже Штатам уже видно надоел этот цирк, если они решили резко сократить финансирование украинской демократии: http://www.podrobnosti.ua/power/intpol/2007/05/28/427304.html |
|
Даниил,
29.05.2007 08:36
zorro: Аж подавились этими деньгами. если на Поддержку демократии в Россию выделялось всего 13 млн $, то я представляю какой мизер перепадал Украине. Более того все эти так назыываемые помощи, идут через свои структуры. И фактически это скорее спонсирование собственных структур тут. Не будьте так наивны :)
|
|
kharch,
29.05.2007 10:01
zorro писал(а): Я так и думал, что Вы уйдете от ответов на мои вопросы. Наверное, даже нет смысла... Зорро, я абсолютно з Вами згодний - чудово - це там де ми. Те, що ми думаємо. Те, що ми робимо. Так думає 99% успішних націй світу. А якщо Ви не успішні, то починайте думати так і будете успішні. Вдачі! |
|
kharch,
29.05.2007 10:31
1234, одна справа, коли мент високого польоту вирішує квартирне питання - це навіть криштально чесні компартійці ще за союзу завжди робили. Так у нас держслужба влаштована, що це єдиний відносно чесний спосіб віддячити собі коханому за те що служба і опасна і трудна. А от як Вам відверте кришування захисниками конституційного ладу в генеральній прокуратурі - беркутом наркобізнесу в Україні? http://www.narodnapravda.com.ua/life/463ceb9f80526/ |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 306