Бакс-Мани,
14.01.2013 21:36
Нет, Харч, мы не будем говорить о Монике, Клинтонах, грантах и других, не имеющих к нам отношения вопросах.
Поговорим о спасении Украины- вы сами об этом написали. Как получилось, Харч, что в 2004 году объявили мессией именно Ющенко? Почему его? Конечно, хотелось, чтобы национальным- общеукраинским лидером был такой человек, как Валенса или Гавел. Не нашелся такой, ладно. Но нормального- честного, порядочного, работящего патриота Украины можно было найти? Ответив на этот вопрос, удастся понять причину происходящего и сейчас. |
|
kharch,
15.01.2013 11:01
Бакс, те що до влади приходять мажори чи бандити вина людей а не мажорiв чи бандитiв.
Люди не вмiють органiзовуватися, не розумiють що за свободу i незалежнiсть вiд мажорiв та бандитiв треба боротися. Треба служити iншим i тодi будеш щасливий. В Українi все перевернуто з нiг на голову, в народу немає розумiння як правильно будувати своє життя. А Янукович чи Ющ - це просто паразити якi завжди готовi присмоктатися до хворого тiла яке нездатне захищатися. |
|
Циник,
15.01.2013 16:03
Один из Германии другой из Голландии спорят как нам обустроить Украину :)))
|
|
kharch,
15.01.2013 18:13
Цинiк, Ви правi, але - не зважайте :).
Ностальгiя та звичка. Та трохи випустити пар. Я усвiдомлюю, що в Українi все змiнюється вiд поганого до гiршого. Звичайно там можна виживати якщо поводити себе за тими дикими правилами якi роблять ерозiю в душi, перетворють суспiльство на збiговисько ворожих один одному iстот якi мрiють як зробити бiльше аду своєму ближньому. Всiм вдачi! |
|
Бакс-Мани,
15.01.2013 22:00
Циник как обычно, отличился умом и сообразительностью.
Не понимает, что и у меня и у Харча в Украине живут родные, друзья, товарищи, просто одноклассники и соседи. Что осталось имущество, что, у меня во всяком случае, бизнес связан с Украиной. Что через 3-5 лет я планирую вернуться... Харч "Я усвiдомлюю, що в Українi все змiнюється вiд поганого до гiршого." +100 Лучше не скажешь... |
|
Циник,
16.01.2013 16:42
Да, я такой, сообразительный и умный!
|
|
Itel,
16.01.2013 18:44
В Украине остались умные и сообразительные!
А остальным Танюша передает весточку "не грусти". Откуда "пар" в ваших северных широтах? |
|
kharch,
16.01.2013 20:11
Ну вчора в голландiю i захiдну європу прийшла зима,
https://plus.google.com/u/0/photos/107260083823108115728/albums/5833765835924346465 але до того iнколи у нас було майже +20 до того, що в степах України. А от я не збираюся повертатися. ТАИТИ, ТАИТИ... нас и здесь неплохо кормят! http://demotivation.me/uphxt7ohaxelpic.html |
|
Бакс-Мани,
17.01.2013 13:47
Харч "А от я не збираюся повертатися."
Это потому, что ты еще мало времени прожил в Голландии. Еще эйфория, планы, надежды. Пока не понимаешь многих проблем. |
|
kharch,
17.01.2013 14:12
Бакс, нiчого поганого в ейфорiї немає.
Погано коли немає ейфорiї а тiльки сiра безнадiя i почуття нереалiзованостi, дибiльностi начальникiв, битiя, постiйне вiдчуттся що тебе хочуть поiмєть. Тут набагато цiкавiше працювати, оскiльки бачиш результати роботи, бачиш що тебе пiдтримують, допомагають, бачиш навколо професiоналiв i рiвень куди рости. Врештi - бачиш привiтних людей, якi бачать тебе перший i останнiй раз в життi i посмiхаються. Накурилися? Знущаються? Нi - так сказав Далай Лама. Посмiхайся на роботi навiть якщо тебе вважають за iдiота i потiм як ланцюжкова реакцiя почнуть посмiхатися багато людей. А коли люди посмiхаються - життя налагоджується попри всi труднощi. Всiм вдачi! |
|
Циник,
17.01.2013 15:34
"Посмiхайся на роботi навiть якщо тебе вважають за iдiота i потiм як ланцюжкова реакцiя почнуть посмiхатися багато людей."
"Улыбайтесь, шеф любит идиотов"(с) Харч, Вы вроде кодер, что вам мешает сидеть скажем на берегу океана на Таити и работать на аутсорсе? :) |
|
kharch,
17.01.2013 15:47
Цинiк, я завжди поважаю Вашу думку.
А ще я стараюся нiколи не виказувати свою думку на речi, в яких не розбираюсь. На берег Таiтi важко попасти кодеру, я не ж не кодер-олiгарх. На берегу Таiтi набагато менше розумних людей у яких можна навчитися. Чому монахи у монастирях, а не на берегу Таiтi, Цинiк? Коли хочеш досягнути гарних результатiв оточення повинно бути продуктивне а не берег Таiтi. Дуже важко бути продуктивним коли тебе оточують смаглявi красунi а не розумники-колеги по роботi. То тiльки в фiльмах супермени вiдпочивають все життя на берегу таiтi i iнколи виїзжають у вiдряження врятувати свiт. Букiнг не використовує аутсорс для програмування взагалi. Це їня принципова позицiя. I пiсля пiвроку працi в цьому оточеннi я цiлком цю думку пiдтримую. Я працював в кiлькох українських аутсорсах. 80% випадкiв - банальне вiдмивання грошей, коли "розумнi" менеджери замовника за вiдкати домовляються з менеджерами на аутсорсi як вони будуть пиляти IТ бюджети компанiї донора. Можливо iндiйський аутсорс працює, український 80% часу - повний булшiт. |
|
kharch,
18.01.2013 09:28
Одним словом, Цинiк програмування на берегу Таiтi це все одно що. екс на шовкових простинях посипаних трояндовими пелюстками
http://otvet.mail.ru/question/77025237 |
|
Циник,
18.01.2013 17:34
Ссылку глянул, посмеялсо :)
Я понял, Вам больше по душе: "- Самому лучше лечь с краю, а её положить к стенке. - Дальше прижал её к ковру, чтобы не ёрзала, упёрся ногами в спинку кровати и пошёл!" :))) "А ще я стараюся нiколи не виказувати свою думку на речi, в яких не розбираюсь." Соглашусь, просто мой знакомый, ваш соратник по профессии, год на острове тайском работал удаленно, грит жизнь дешевле чем у нас и тепло :) |
|
kharch,
20.01.2013 09:36
Я не зможу повернутися в Україну.
Не буде України якщо кодла буде ще рiк при владi http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/50f9d9d9abfe9/ |
|
Бакс-Мани,
20.01.2013 23:58
Харч, прочитал твою ссылку, агитация в блоге на уровне двоечника пту-шника. Удивительно, как ты ведешься на такое. Видимо, оранжевые шоры у тебя на глазах.
Цитирую " Что Юлю можно истязать в тюрьме", а вот для тебя видео жертвы истязаний- |
|
Gib,
21.01.2013 10:16
Нда-с!!!
Тут в том же духе... Как я понял, кое-кто пустился в мандры... Как и предполагал, прастический и противсиховый электорат не может напиться сладкого нектара наставшего стабилизца, заглотил по самые гланды всевозможные покращення, уписивается от радости отвоеванному в тяжелой борьбе праву свободно разговаривать на могучем русском языке, ждет отгрузки апельсинов бочками в свой адрес после вступления в ТС... А Анджею на каждой страничке особенно радостно, что эта Юлька наконец-то в камере и шобла озабоченных мусоров имеет возможность каждый день с огромным интересом рассматривать по телику наблюдения как она ходит по маленькому и по большому в туалет и подмывается в душе. Я вас поздравляю со сбычей ваших мечт и что вы теперь искренне верите в счастливое будущее ваших детей в таком государстве. |
|
Циник,
21.01.2013 15:03
Gib, красава, жги напалмом!!! :)))
|
|
Gib,
21.01.2013 15:59
Да что их жечь... Они сами прекрасно понимают: буквально по каждому объективному показателю - коррупция, продолжительность жизни, уровень доходов, проституция, наркомания, алкоголизм, права человека, защищенность, экономическая свобода и т. п. - мы одни из худших уже не только в Европе, но теперь еще и в группе худших во всем мире...
И главное (!!!) - продолжаем катиться вниз! А они: ЯНК и Табачнег хорошо, а ваша Юля - плохо! Верным курсом идут наши товарищи донецкие регионалы! Я все-таки не думаю, что на самом деле они пишут тут эту галиматню искренне. Это рефлекс абсолютной собственной правоты и отрицания собственных ошибок. Даже очевидных. В обществе должен быть инициирован диалог другого типа: что надо сделать, чтобы предотвратить катастрофу, в которую ввергло нас нынешнее руководство (не без помощи и вклада в это дело предыдущего). Кто из них виноватее или пушистее - пох! Но сегодня надо останавливать сегодняшних, а не вчерашних. |
|
kharch,
21.01.2013 16:28
Україна вже вмерла. Щоб там не спiвали на початку футбольних матчiв.
Жуки гробовики ще лазять i задоволено чмакають труп примовляючи "пакращення", але держави України вже не iснує. Ще по iнерцiї на мерцi ростуть ногтi та волосся, але це вже не живий органiзм. Медицини - немає, освiти - немає, футбольний чемпiонат наступний - обєднаний. Вже померла Україна I слава i воля Яник виконав функцiю, Путiн i КДБ перемогли. Зробили пiдножку дурi Юльцi. Але дура гарно поплатися як гратися з Медвечуками та Путiнгами. Тепер на цьому навозi продовжать вирощувати рабiв для сусiдньої росiйської iмперiї, нафтовикiв, газовикiв, будiвельникiв, хахлiв якi не прасують носки тижнями. Велкам камбєк! Всiм вдачi! |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 5479
Соломенский р-н, дом на пересечении ул. Волынской и Смелянской, 2 очередь
"Черниговский з-д стройматериалов" Ж/дом по ул. Харьковское шоссе и Тростянецкая. Корпус 2
"Упасть и не встать..." С завтрашнего дня в некоторых маршрутках провышаетс цена на проезд
Что подешевело при @новой@ власти? Или где еще может скоро подорожать?