наверх
Realt.ua - Главная Realt.ua - Главная
ru
  • ru
  • ua
  • Вход
  • Realt Golden Key Народная премия
  • Новостройки
  • Продажа
  • Аренда
  • Зарубеж
  • Компании
  • Новости
  • Форум
  • Добавить блог
  1. Форум
  2. Про нашу жизнь
  3. Новая Власть: Слова и Дела...

Новая Власть: Слова и Дела...

• Первая
  • «
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • »
  • Последняя
Добавить сообщение
(39)
ЛС
473
Борода, 19.01.2010 16:39

kharch писал(а):

Вітаю всіх з початком справжньої політики в Україні!

Нинішні вибори з великого...

...

Харч:

Ню-ню... А свою ссылку до конца дочитал? "Однак соратники Тігіпка менш категоричні. Вони стверджують, що їхній лідер узяв паузу на 10-12 днів, щоб обміркувати всі можливі варіанти, пише видання.

У штабі Тимошенко не приховують розчарування заявами потенційного партнера. "

Так отож! Принципы Маккиавелли живут и побеждают!

Viki:

"до речі, факти ці затаскані вже багато років і деякі з них мають офіційне спростування, десь в 2005 вже проходили, посилань не даю, треную пам`ять"

От этого они не перестают быть фактами! Вы же свои так и не привели, не так-ли? ;)

"І хто сказав, що саме ці люди мають мають означати для нас націонал-патріотичну духовність сьогодення?!"

А кто еще? Этих "духовных" лидеров нация собственноручно выбирала в парламент. Или у Вас там есть примеры иных, более достойных письменників? Ну, так расскажите мне о них скорей!

"Це Бузина вирішив? а хто такий Бузина?!"

Такой же гражданин, как Вы, и я. Разве что, в вопросах этики "плавает".

"Я тільки маю надію, що коли Ви побачите іншу статтю, наприклад, про інших націонал-патріотів (думаю, що Бузина теж прекрасно про них знає, але писати йому про них не вигідно, у нього ж свій імідж ) ), Ви не перегорнете сторінку, вважаючи, що основний висновок щодо "духовності" Ви вже зробили...;)"

А Вы приведите мне ФИО нынешних діячів культури, которых считаете достойными. Что-то со зрением у меня слабовато стало...
ЛС
174
Viki, 20.01.2010 09:28
>>>От этого они не перестают быть фактами! Вы же свои так и не привели, не так-ли? ;)

Ви пропонуєте мені написати про них статтю? Не зрозуміла, виступити критиком їхніх віршів? Дати оцінку їх діяльності в Русі?... Я не пишу в газети, я не журналіст - я заробляю на життя іншим )))) Я Вам написала, про те, що є і інші факти, шукати посилання на них я не буду, бо треную пам`ять, намагаюся пам`ятати, що читала))))...

>>>А кто еще? Этих "духовных" лидеров нация собственноручно выбирала в парламент.

Якщо нація зараз обере мичащого Януковича, Ви який висновок зробите?)про духовність, освіченість, розум... нації?)

>>>Такой же гражданин, как Вы, и я. Разве что, в вопросах этики "плавает".

ні, мене сюди не дописуйте... якщо Ви підтримуєте його думку, то такий як Ви... бо в мене інша думка, інші "духовні" лідери... доречі, чому саме ці лідери повинні бути в парламенті ?! Тобто не треба узагальнювати... ось я до чого

>>>А Вы приведите мне ФИО нынешних діячів культури, которых считаете достойными. Что-то со зрением у меня слабовато стало...

Борода, я як людина, яка носить окуляри ще з дитинства, авторитетно заявляю - зір треба тренувати!!! А не шукати поводиря...)
ЛС
577
kharch, 20.01.2010 13:58
І оці люди голосують за своїх?

http://www.ostro.org/articles/article-1210/

Я фігєю, дарагіє таваріщі.

Ну хіба що там пишуть що Юлька всіх сажає в концтабори.

[quote]

Прошу Вас ради Правды Божией на Земле ради всего святого посетить меня в тюрьме, если можно с кем ни будь из указанных мною депутатов. Я хочу передать Ренату Леонидовичу письмо, в котором докажу ему свою непричастность к взрыву на стадионе. Если же Ренат Леонидович не захочет отменить свое решение в Верховном Суде, мне никто не поможет и невинный будет утвержден на пожизненное лишение свободы.

Я хочу умереть в лагере, среди людей, я смогу увидеть своих внуков и подержать их на руках, которые родились когда я уже находился в тюрьме. Для этого я должен получить любой срок. Я сильно болен и скоро помру в тюрьме. Суды ничего не решают. Все будет по воле Рената Леонидовича, особенно шансы мои упали до нуля, после моих выступлений в суде. Я знаю, это не прощается, но хочется верить в доброту Рената Леонидовича и его решение.

[/quote]
ЛС
365
Olga, 21.01.2010 01:43

Борода писал(а):

Харч:

Ню-ню... А свою ссылку до конца дочитал? "Однак соратники Тігіпка...

...

От то ли дело такая духовность!!!

http://www.rg.ru/2009/07/12/bike-site-anons.html
ЛС
365
Olga, 21.01.2010 01:48
http://lh6.ggpht.com/_ymPSmKp4DZk/Sl8aXQApcsI/AAAAAAAAAts/ax7I0uwMrcg/s800/rusbaiker2.jpg

Туда же - духовное мероприятие с благословения главного попа.
ЛС
473
Борода, 21.01.2010 10:04

Olga писал(а):

От то ли дело такая духовность!!!

http://www.rg.ru/2009/07/12/bike-site-anons.html

...

Ну!

Там, хотя-бы, "Путин и Христос!", а здесь сплошные трипольские черепки вокруг...

Не зря, ох не зря, Viki "тренирует память", а мне предлагает вооружиться электронным микроскопом.
ЛС
174
Viki, 21.01.2010 10:13
"Янукович и Тимошенко - это, конечно, хорошо, еще лучше было бы Янукович с Тигипко. Но лучшее - враг хорошего, - полагает Затулин. - Виктор Янукович нам БЛИЖЕ И ПОНЯТНЕЕ".

до цитатнику)))

PS: "... ну что еще пообещать этим казлам, щоб они за меня проголосовали..." Віктор Федорович Регіонов, 2004 рік, фастівський район, думав, що мікрофон вимкнули, але він після мітінга раптово включився, заглючив)))

Я ось тут подумала, може ми невірно зрозуміли його про " тех козлов, которые мешают нам жить"... хм... може він мав на увазу своїх виборців ?! ))))))
ЛС
174
Viki, 21.01.2010 10:28
>>>Не зря, ох не зря, Viki "тренирует память", а мне предлагает вооружиться электронным микроскопом.

Добре, почніть хоч з мікроскопа ) як вам завгодно... просто почніть... ну наприклад, запропоную подивитися на список людей з ВО Свобода, правда, можливо Вам завадить це зробити стереотип про надмірний радикалізм цієї організації... а дарма... довелося спілкуватися... дуже помірковані (ну звичайно ті, з якими я спілкувалася)

Легше за все, Борода, бачити і збирати плаваюче на воді сміття) і думати, що в цій річці риби немає)
ЛС
473
Борода, 21.01.2010 10:42
Та риба є! Але від неї чимось тхне...
ЛС
577
kharch, 21.01.2010 10:44

Olga писал(а):

http://lh6.ggpht.com/_ymPSmKp4DZk/Sl8aXQApcsI/AAAAAAAAAts/ax7I0uwMrcg/s800/rusbaiker2.jpg

Туда...

...

Ой, мотоциклістики такі ж майже прикольні як акробатики.

А голови у них відлітають набагато крутіше.

Тільки цього не показують.

Взагалі байкерство - це фізичний ісход.

Я власне зайшов сюди щоб мобілізувати за Юльку.

Молдованин возомнив про себе невідомо що і рветься до влади.

Треба показати йому велику і смачну дулю.

http://www.rbc.ua/ukr/top/show/byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010

Анджей, Ваше справжнє ім`я - Цинік. І я теж спокійно багато до чого ставлюся.

І може воно так як Ви кажете так і є насправді.

Але мені зовсім не по барабану, що країною буде правити ЗЕК.

Юлька - воровка? Не пойманий - не вор. А вже піймали - нефіг лізти у владу.

Можна в гольф грати і не будучи президентом.

Я б з задоволенням з`їздив на третій другий тур спостерігачем в Донецьк.

Це моя мала батьківщина і завжди я за дружбу та мир між народами.

Але щось штаб Юльки не загострює акценту на мобілізації!
ЛС
473
Борода, 21.01.2010 11:07
Ничего нового, Харч! Все, как и предполагалось! И Яценюк, и особенно Тигипко, - настоящие хохлы, как и все остальные!

Чудес не будет, никакая "мобилизация" здесь уже не поможет - в СЛОЖИВШЕЙСЯ ситуации к власти ОБЯЗАТЕЛЬНО придет Янукович!

Тем не менее, еще, остается ЗАКОННЫЙ способ ОСТАНОВИТЬ приход Януковича к власти. Как ни странно, решение скрыто в самом "Законе о выборах Президента Украины", ст. 85! Умные люди его слагали! Но от Юльки, в этом случае, потребуется ОТКАЗАТЬСЯ от президентства! :)) Юлька сможет? Она же, по ее словам, болеет за Украину, а не за себя? И, вот тогда, Януковичу возможно станет поставить мат в несколько ходов, как в шахматах! Но только тогда! И других вариантов нет!
ЛС
365
Olga, 21.01.2010 12:08
"И Яценюк, и особенно Тигипко, - настоящие хохлы"

Хорошая шутка, Борода!
ЛС
473
Борода, 21.01.2010 12:09
В каждой шутке - лишь доля шутки...
ЛС
577
kharch, 21.01.2010 12:15
Прошу пробачення, коректне посилання на статтю:

http://www.rbc.ua/rus/top/show/byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010

[quote]

Нам дали понять, что С. Тигипко не будет поддерживать нашего кандидата во втором туре. По той простой причине, что Партия регионов уже пообещала этим кандидатам провести досрочные парламентские выборы, в результате которых С. Тигипко может попасть в новую Верховную Раду. При этом, как С. Тигипко, так и А. Яценюку регионалы пообещали по два места в новом Кабинете министров, который будет сформирован по результатам создания коалиции этих сил в Верховной Раде после перевыборов. Ю. Тимошенко дала нам понять, что теперь в ходе избирательной кампании мы можем полагаться только на себя и рассчитывать только на собственные силы"

[/quote]

Чому ці молоді індюки такі впевнені в своїх силах?

На перевиборах у Раду, навіть якщо такі будуть, вони отримають по 0.5% кожний.

Якщо вони не підтримають зараз Юльку.

Невже не зрозуміло?

Скільки людей колись молилось на Мороза. Поки Холодний Сан-Санич не вирішив як Чічіков на таможні "Пора!"(красти). Українці зразу дали такому політику те, що він заслуговував. Його процент менше ніж у чорноротої Богословської.

Політик повинен балансувати і пригати по острівцям які тонуть в надії дістатися гарного острівця а не думати, що зразу задереться на вершину, як тільки піднявся на невеличкий бугорок.

Юлька переможе!

Всім вдачі!
ЛС
365
Olga, 21.01.2010 13:09
Kharch, я вижу все наоборот. Они имеют все шансы получить при выборах в Раду проценты, близкие к нынешним, как раз, если не поддержат ни того, ни другого.
ЛС
577
kharch, 21.01.2010 14:58
Оля, я не буду з Вами сперечатися. Вже не один раз переконувався у Вашій компетентності. Я просто хочу сказати, що тільки ідеалісти можуть казати, що народ вибирає ідеальну владу, ангелів. Насправді вибирають найсильніших. Крапка. Не найморальніших, принципових, розумних і т. д. Просто тих, хто зараз має найбільші шанси перемогти інших так само сильних.

Скажу прямо: Юлька - це мій вибір в порівнянні з Януковичем.

А те, що деякі політики, за яких я віддав голос тільки для того, щоб у Юльки був сигнал проти волюнтариських настроїв починають їй зараз ставити палки в колеса - це скоріше недоліки цих політиків, ніж переваги, з моєї точки зору.

Ви що, реально думаєте що Тігібка з нуля підтримало 13%? З них таких як я процентів 80 - не менше. І дуже добре. Бо такі люди за Януковича голосувати не будуть.
ЛС
577
kharch, 21.01.2010 15:07
І, доречі, кого думає дурити цей молодий чоловік (Яценюк)?

http://www.expres.ua/articles/2010/01/20/35013/

Адже "проти всіх" при нинішніх розкладах значить за "Яника".

Тобто Яник "Фронту змін" зробив кращу пропозицію.
ЛС
365
Olga, 21.01.2010 15:43
Kahrch, та я ж Вами не сперечаюсь. Тут всі висловлююсь суто власну думку, чи не так?

Погоджусь, що вибираюсь найсильнішого - як у тваринному світі. І як у тваринному світі, Юля втрачає певні відсотки тільки тому, що жінка. А у шимпанзе (найближчих наших родичів) домінантний вожак - самець. Чи доводилось Вам бачити по телевізору кадри, коли не дуже розвинуті інтелектуально дамочки казали про Януковича "Він такий мущщина!" Це з тієї серії. "Юлька - стерво, а Янукович - мущщина!" О как!
ЛС
577
kharch, 21.01.2010 16:09
Так, у мене в голові крутился аналогія з тваринним світом, дякую що Ви її тут озвучили. Тому що сумно розмовляти сам з собою. Приємно знаходити однодумців.

Як говорить Брайан Трейсі, треба завжди з повагою ставитися до поступків інших людей, і завжди думати що більшість людей хочуть зробити найкращі з їхньої точки зору вчинки. Немає усталених поганишів (заведомых плохишей). Є тільки різні уявлення про те, що таке добре і що таке погано.

Всім вдачі!
ЛС
174
Viki, 21.01.2010 16:58
>>Та риба є! Але від неї чимось тхне...

ну якщо Вам вся риба тхне, то дійсно про що мова... позиція Ваша зрозуміла)

>>про Януковича "Він такий мущщина!" Це з тієї серії. "Юлька - стерво, а Янукович - мущщина!" О как!

Програма Януковича на ці вибори :

Юлька - дура!

Всєм - всьо!
  • Первая
  • «
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • »
  • Последняя

Добавить сообщение

прикрепить изображение

Укажите варианты ответов (минимум 2)

Добавить еще ответ

Подписаться на эту тему

Количество сообщений в этой теме - 5479

1. Правила
  2.  Часто задаваемые вопросы (FAQ)
  3.  Участники
  4.  Рейтинг

Список разделов

• Поговорим о недвижимости
    • Обсуждение новостроек. Левый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Правый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Киевская обл. и Украина
    • Покупка, продажа недвижимости
    • Кредитование, оценка, инвестиции, депозиты, банки
    • Отзывы о фирмах
    • Рынок недвижимости
    • Зарубежная недвижимость
    • Аренда недвижимости
    • Строительство, ремонт, дизайн
    • Обо всем, что нужно в доме для жизни
    • Барахолка: стройматериалы, мебель, быттехника
    • Про нашу жизнь
      • Новая Власть: Слова и Дела...
    • Замечания и пожелания по форуму
Реклама и сервисы на портале

Вам будет интересно

• Реконструкция хрущевок - мечты и реалии - ваше мнение

• Самовольное строительство в 2007 году и его последствия

• Новая Дарница, ул.Полесская, 28-Б (Житло Инвест)

• Соломенский р-н, дом на пересечении ул. Волынской и Смелянской, 2 очередь

• Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

• "Черниговский з-д стройматериалов" Ж/дом по ул. Харьковское шоссе и Тростянецкая. Корпус 2

• Стара Влада: Слова, Діла і бюджет України

• Пора менять Киевскую власть!

• "Упасть и не встать..." С завтрашнего дня в некоторых маршрутках провышаетс цена на проезд

• Что подешевело при @новой@ власти? Или где еще может скоро подорожать?

Студия дизайна интерьера
Social widgets
Realt.ua - Главная
Выбирай недвижимость сознательно
  • Реклама на портале Realt.ua
  • Связаться с нами
Партнер в Беларуси - realt.by
Важные разделы
  • Новостройки
  • Застройщики
  • Квартиры в новостройках
  • Коттеджные городки
  • Форум недвижимости
  • Продажа недвижимости
  • Аренда недвижимости
  • Новости недвижимости
Оставайтесь на связи
1999-2023. REALT.UA. © Все права защищены. Идея и реализация ООО «МАК-про».
  • Правила
  • •
  • Конфиденциальность
  • •
  • Использование материалов