Борода,
19.01.2010 16:39
kharch писал(а): Вітаю всіх з початком справжньої політики в Україні! Харч: Ню-ню... А свою ссылку до конца дочитал? "Однак соратники Тігіпка менш категоричні. Вони стверджують, що їхній лідер узяв паузу на 10-12 днів, щоб обміркувати всі можливі варіанти, пише видання. У штабі Тимошенко не приховують розчарування заявами потенційного партнера. " Так отож! Принципы Маккиавелли живут и побеждают! Viki: "до речі, факти ці затаскані вже багато років і деякі з них мають офіційне спростування, десь в 2005 вже проходили, посилань не даю, треную пам`ять" От этого они не перестают быть фактами! Вы же свои так и не привели, не так-ли? ;) "І хто сказав, що саме ці люди мають мають означати для нас націонал-патріотичну духовність сьогодення?!" А кто еще? Этих "духовных" лидеров нация собственноручно выбирала в парламент. Или у Вас там есть примеры иных, более достойных письменників? Ну, так расскажите мне о них скорей! "Це Бузина вирішив? а хто такий Бузина?!" Такой же гражданин, как Вы, и я. Разве что, в вопросах этики "плавает". "Я тільки маю надію, що коли Ви побачите іншу статтю, наприклад, про інших націонал-патріотів (думаю, що Бузина теж прекрасно про них знає, але писати йому про них не вигідно, у нього ж свій імідж ) ), Ви не перегорнете сторінку, вважаючи, що основний висновок щодо "духовності" Ви вже зробили...;)" А Вы приведите мне ФИО нынешних діячів культури, которых считаете достойными. Что-то со зрением у меня слабовато стало... |
|
Viki,
20.01.2010 09:28
>>>От этого они не перестают быть фактами! Вы же свои так и не привели, не так-ли? ;)
Ви пропонуєте мені написати про них статтю? Не зрозуміла, виступити критиком їхніх віршів? Дати оцінку їх діяльності в Русі?... Я не пишу в газети, я не журналіст - я заробляю на життя іншим )))) Я Вам написала, про те, що є і інші факти, шукати посилання на них я не буду, бо треную пам`ять, намагаюся пам`ятати, що читала))))... >>>А кто еще? Этих "духовных" лидеров нация собственноручно выбирала в парламент. Якщо нація зараз обере мичащого Януковича, Ви який висновок зробите?)про духовність, освіченість, розум... нації?) >>>Такой же гражданин, как Вы, и я. Разве что, в вопросах этики "плавает". ні, мене сюди не дописуйте... якщо Ви підтримуєте його думку, то такий як Ви... бо в мене інша думка, інші "духовні" лідери... доречі, чому саме ці лідери повинні бути в парламенті ?! Тобто не треба узагальнювати... ось я до чого >>>А Вы приведите мне ФИО нынешних діячів культури, которых считаете достойными. Что-то со зрением у меня слабовато стало... Борода, я як людина, яка носить окуляри ще з дитинства, авторитетно заявляю - зір треба тренувати!!! А не шукати поводиря...) |
|
kharch,
20.01.2010 13:58
І оці люди голосують за своїх?
http://www.ostro.org/articles/article-1210/ Я фігєю, дарагіє таваріщі. Ну хіба що там пишуть що Юлька всіх сажає в концтабори. [quote] Прошу Вас ради Правды Божией на Земле ради всего святого посетить меня в тюрьме, если можно с кем ни будь из указанных мною депутатов. Я хочу передать Ренату Леонидовичу письмо, в котором докажу ему свою непричастность к взрыву на стадионе. Если же Ренат Леонидович не захочет отменить свое решение в Верховном Суде, мне никто не поможет и невинный будет утвержден на пожизненное лишение свободы. Я хочу умереть в лагере, среди людей, я смогу увидеть своих внуков и подержать их на руках, которые родились когда я уже находился в тюрьме. Для этого я должен получить любой срок. Я сильно болен и скоро помру в тюрьме. Суды ничего не решают. Все будет по воле Рената Леонидовича, особенно шансы мои упали до нуля, после моих выступлений в суде. Я знаю, это не прощается, но хочется верить в доброту Рената Леонидовича и его решение. [/quote] |
|
Olga,
21.01.2010 01:43
|
|
Olga,
21.01.2010 01:48
http://lh6.ggpht.com/_ymPSmKp4DZk/Sl8aXQApcsI/AAAAAAAAAts/ax7I0uwMrcg/s800/rusbaiker2.jpg
Туда же - духовное мероприятие с благословения главного попа. |
|
Борода,
21.01.2010 10:04
Olga писал(а): Ну! Там, хотя-бы, "Путин и Христос!", а здесь сплошные трипольские черепки вокруг... Не зря, ох не зря, Viki "тренирует память", а мне предлагает вооружиться электронным микроскопом. |
|
Viki,
21.01.2010 10:13
"Янукович и Тимошенко - это, конечно, хорошо, еще лучше было бы Янукович с Тигипко. Но лучшее - враг хорошего, - полагает Затулин. - Виктор Янукович нам БЛИЖЕ И ПОНЯТНЕЕ".
до цитатнику))) PS: "... ну что еще пообещать этим казлам, щоб они за меня проголосовали..." Віктор Федорович Регіонов, 2004 рік, фастівський район, думав, що мікрофон вимкнули, але він після мітінга раптово включився, заглючив))) Я ось тут подумала, може ми невірно зрозуміли його про " тех козлов, которые мешают нам жить"... хм... може він мав на увазу своїх виборців ?! )))))) |
|
Viki,
21.01.2010 10:28
>>>Не зря, ох не зря, Viki "тренирует память", а мне предлагает вооружиться электронным микроскопом.
Добре, почніть хоч з мікроскопа ) як вам завгодно... просто почніть... ну наприклад, запропоную подивитися на список людей з ВО Свобода, правда, можливо Вам завадить це зробити стереотип про надмірний радикалізм цієї організації... а дарма... довелося спілкуватися... дуже помірковані (ну звичайно ті, з якими я спілкувалася) Легше за все, Борода, бачити і збирати плаваюче на воді сміття) і думати, що в цій річці риби немає) |
|
Борода,
21.01.2010 10:42
Та риба є! Але від неї чимось тхне...
|
|
kharch,
21.01.2010 10:44
Olga писал(а): http://lh6.ggpht.com/_ymPSmKp4DZk/Sl8aXQApcsI/AAAAAAAAAts/ax7I0uwMrcg/s800/rusbaiker2.jpg Ой, мотоциклістики такі ж майже прикольні як акробатики. А голови у них відлітають набагато крутіше. Тільки цього не показують. Взагалі байкерство - це фізичний ісход. Я власне зайшов сюди щоб мобілізувати за Юльку. Молдованин возомнив про себе невідомо що і рветься до влади. Треба показати йому велику і смачну дулю. http://www.rbc.ua/ukr/top/show/byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010 Анджей, Ваше справжнє ім`я - Цинік. І я теж спокійно багато до чого ставлюся. І може воно так як Ви кажете так і є насправді. Але мені зовсім не по барабану, що країною буде правити ЗЕК. Юлька - воровка? Не пойманий - не вор. А вже піймали - нефіг лізти у владу. Можна в гольф грати і не будучи президентом. Я б з задоволенням з`їздив на Це моя мала батьківщина і завжди я за дружбу та мир між народами. Але щось штаб Юльки не загострює акценту на мобілізації! |
|
Борода,
21.01.2010 11:07
Ничего нового, Харч! Все, как и предполагалось! И Яценюк, и особенно Тигипко, - настоящие хохлы, как и все остальные!
Чудес не будет, никакая "мобилизация" здесь уже не поможет - в СЛОЖИВШЕЙСЯ ситуации к власти ОБЯЗАТЕЛЬНО придет Янукович! Тем не менее, еще, остается ЗАКОННЫЙ способ ОСТАНОВИТЬ приход Януковича к власти. Как ни странно, решение скрыто в самом "Законе о выборах Президента Украины", ст. 85! Умные люди его слагали! Но от Юльки, в этом случае, потребуется ОТКАЗАТЬСЯ от президентства! :)) Юлька сможет? Она же, по ее словам, болеет за Украину, а не за себя? И, вот тогда, Януковичу возможно станет поставить мат в несколько ходов, как в шахматах! Но только тогда! И других вариантов нет! |
|
Olga,
21.01.2010 12:08
"И Яценюк, и особенно Тигипко, - настоящие хохлы"
Хорошая шутка, Борода! |
|
Борода,
21.01.2010 12:09
В каждой шутке - лишь доля шутки...
|
|
kharch,
21.01.2010 12:15
Прошу пробачення, коректне посилання на статтю:
http://www.rbc.ua/rus/top/show/byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010 [quote] Нам дали понять, что С. Тигипко не будет поддерживать нашего кандидата во втором туре. По той простой причине, что Партия регионов уже пообещала этим кандидатам провести досрочные парламентские выборы, в результате которых С. Тигипко может попасть в новую Верховную Раду. При этом, как С. Тигипко, так и А. Яценюку регионалы пообещали по два места в новом Кабинете министров, который будет сформирован по результатам создания коалиции этих сил в Верховной Раде после перевыборов. Ю. Тимошенко дала нам понять, что теперь в ходе избирательной кампании мы можем полагаться только на себя и рассчитывать только на собственные силы" [/quote] Чому ці молоді індюки такі впевнені в своїх силах? На перевиборах у Раду, навіть якщо такі будуть, вони отримають по 0.5% кожний. Якщо вони не підтримають зараз Юльку. Невже не зрозуміло? Скільки людей колись молилось на Мороза. Поки Холодний Сан-Санич не вирішив як Чічіков на таможні "Пора!"(красти). Українці зразу дали такому політику те, що він заслуговував. Його процент менше ніж у чорноротої Богословської. Політик повинен балансувати і пригати по острівцям які тонуть в надії дістатися гарного острівця а не думати, що зразу задереться на вершину, як тільки піднявся на невеличкий бугорок. Юлька переможе! Всім вдачі! |
|
Olga,
21.01.2010 13:09
Kharch, я вижу все наоборот. Они имеют все шансы получить при выборах в Раду проценты, близкие к нынешним, как раз, если не поддержат ни того, ни другого.
|
|
kharch,
21.01.2010 14:58
Оля, я не буду з Вами сперечатися. Вже не один раз переконувався у Вашій компетентності. Я просто хочу сказати, що тільки ідеалісти можуть казати, що народ вибирає ідеальну владу, ангелів. Насправді вибирають найсильніших. Крапка. Не найморальніших, принципових, розумних і т. д. Просто тих, хто зараз має найбільші шанси перемогти інших так само сильних.
Скажу прямо: Юлька - це мій вибір в порівнянні з Януковичем. А те, що деякі політики, за яких я віддав голос тільки для того, щоб у Юльки був сигнал проти волюнтариських настроїв починають їй зараз ставити палки в колеса - це скоріше недоліки цих політиків, ніж переваги, з моєї точки зору. Ви що, реально думаєте що Тігібка з нуля підтримало 13%? З них таких як я процентів 80 - не менше. І дуже добре. Бо такі люди за Януковича голосувати не будуть. |
|
kharch,
21.01.2010 15:07
І, доречі, кого думає дурити цей молодий чоловік (Яценюк)?
http://www.expres.ua/articles/2010/01/20/35013/ Адже "проти всіх" при нинішніх розкладах значить за "Яника". Тобто Яник "Фронту змін" зробив кращу пропозицію. |
|
Olga,
21.01.2010 15:43
Kahrch, та я ж Вами не сперечаюсь. Тут всі висловлююсь суто власну думку, чи не так?
Погоджусь, що вибираюсь найсильнішого - як у тваринному світі. І як у тваринному світі, Юля втрачає певні відсотки тільки тому, що жінка. А у шимпанзе (найближчих наших родичів) домінантний вожак - самець. Чи доводилось Вам бачити по телевізору кадри, коли не дуже розвинуті інтелектуально дамочки казали про Януковича "Він такий мущщина!" Це з тієї серії. "Юлька - стерво, а Янукович - мущщина!" О как! |
|
kharch,
21.01.2010 16:09
Так, у мене в голові крутился аналогія з тваринним світом, дякую що Ви її тут озвучили. Тому що сумно розмовляти сам з собою. Приємно знаходити однодумців.
Як говорить Брайан Трейсі, треба завжди з повагою ставитися до поступків інших людей, і завжди думати що більшість людей хочуть зробити найкращі з їхньої точки зору вчинки. Немає усталених поганишів (заведомых плохишей). Є тільки різні уявлення про те, що таке добре і що таке погано. Всім вдачі! |
|
Viki,
21.01.2010 16:58
>>Та риба є! Але від неї чимось тхне...
ну якщо Вам вся риба тхне, то дійсно про що мова... позиція Ваша зрозуміла) >>про Януковича "Він такий мущщина!" Це з тієї серії. "Юлька - стерво, а Янукович - мущщина!" О как! Програма Януковича на ці вибори : Юлька - дура! Всєм - всьо! |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 5479
Соломенский р-н, дом на пересечении ул. Волынской и Смелянской, 2 очередь
"Черниговский з-д стройматериалов" Ж/дом по ул. Харьковское шоссе и Тростянецкая. Корпус 2
"Упасть и не встать..." С завтрашнего дня в некоторых маршрутках провышаетс цена на проезд
Что подешевело при @новой@ власти? Или где еще может скоро подорожать?