kharch,
24.02.2009 15:40
|
|
kharch,
16.03.2009 17:41
Ну що, догралася Юлічка з російськими царьками?
http://pravda.com.ua/news/2009/3/16/91423.htm А я думаю що там за тусня-возня навколо якихось Тернопільских виборів. Щось таке враження, що скоро побіжать стайки щурів з кораюлика. Президентські вибори будуть великим сюрпризом для Юльки. В другий тур навіть не пройде. І поділом. |
|
Борода,
18.03.2009 17:55
Вообще-то, веселого в этом, Саша, мало. Ибо Тягнибок - президент - это война. Еще будет время убедиться.
|
|
kharch,
19.03.2009 21:26
Ша, Тягнибок не буде президентом.
А от Сеня - може бути. Пообіцяє економічне чудо. А ми - повіримо. Чи нам вперше? Повісимо на машинки якісь зелені прапорці, краще вже зразу з всевидячим оком і вперед - до остаточної перемоги демократії. |
|
kharch,
16.11.2009 08:54
Юльці гарантована гільойтина, якщо вона буде президентом!
http://pravda.com.ua/news/2009/11/13/105212.htm Спасемо сліпу і жадну до влади жінку від гільйотини! |
|
Olga,
20.11.2009 01:09
А я бы за соседа по подъезду проголосовала - за Костенко. Он, по крайней мере, всегда здоровается и деревья во дворе поливает, рано утром, не демонстративно.
|
|
Gib,
20.11.2009 19:10
Костенко нормальный, но уже хромая утка, отрезаный ломоть, отработаный материал...
Поэтому: первый тур - за Тягнибока или Гриценко, второй - за нашу Юлю. На следующий срок готовим Гриценко, Тягнибок - дублер, меняем элиту. Как вы думаете, электорат? |
|
kharch,
20.11.2009 20:30
Мабуть наша політика чимось вагітна.
Бо коли їду по дорозі і всі білборди заповнені політичною рекламою мене починає нудити і хочеться вийти з машини і постругати на кожний плакат окремо. Гіб, всіх перечислених тобою - ф топку. Вистачить нам мажорів, дружин партмажорів, та вискочок які нічого не мають крім спекуляції на національній ідеї. Перший тур - Яценюк. Другий тур - Яценюк. |
|
Gib,
20.11.2009 21:17
Харч, цілком поділяю твоє бажання на них постругати... Проте треба погодитися із Дзеркалом тижня, що нинішні вибори будуть безнадійними, тобто без кандидата надії... І твій кролік не є надія... Я певен, що наступні 5 років знову будуть важким часом для людей, але треба плекати надію, хай вже тепер на 2015 рік...
А це дійсно класно не бачити тупі білборди, не дивитися сьогодні ввечері на ці корумповані та продажні пики, на цю скотобазу під назвою "українська еліта". Дуже швидко від цього втомлюєшься і починаєшь перейматися. Треба вам всім домовитися і не дивитися по пятницях сей цирк на дроті, нехай ці скоти говорять для себе і до себе, може почне до них нарешті доходити... А я сьогодні ввечері із задоволенням подивлюся розважальні програми, а перед сном якійсь цікавий фільм... |
|
Борода,
21.11.2009 20:17
Харч, привет!
Яценюк, гришь? А Протывсиха не хошь? :))) У меня на этих выборах горячее желание поменять фамилие на Вдупувсих! Еще 2 месяца есть. Как думаешь, успею? |
|
kharch,
21.11.2009 21:42
Вітаю, Юліан. Противсіх - це імпотенція. Думаю все таки буду голосувати за Юльку в першому турі.
Ну що ти зробиш - харизма в неї, з Путіним домовляється, з заходом. І кожний ревнує коли на цей раз домовилася не з ним. http://pravda.com.ua/news/2009/11/21/105717.htm Не бачу нічого поганого, що наступний президент буде ходити у юбці. Якщо Гіб каже, що безнадія, то треба щоб вона хоча б якась поновлена була. І треба, нарешті прибрати з політики це чмо - ВЯ. Хай краще йде збірну України тренувати. http://www.champion.com.ua/wc2010/4b0658e7436be/view_comments/ донецк-1 - 21.11.2009 08:17 Тренером надо поставить лидера партии регионов Виктора Фёдоровича Януковича или кого-нибудь из его заместителей. Или хотя-бы чтоб партия регионов курировала сборную. Тогда будет толк Гіб - браво за відповідь. Хоч ти і із смерша, але захід на тебе впливає явно позитивно. Коли так відповідають люди на несимпатичну відповідь, я зразу згадую американця, якого несподівано в затемненому місці зустрічають три шкафи і він без всіляких затримок добродушно і просто говорить "Good evening, gentlemans". Ну що ти в нього, гаманець після цього попросиш? Звичайно розпливешся в посмішці і привітаєшся у відповідь. |
|
Gib,
21.11.2009 23:19
Ненсі Пеллосі після інагурації Хаміда Карзая виступила і сказала, що така афганська влада не варта того, аби за неї воювали і гинули американські вояки, аби американські люди утримували за десятки мільярдів долларів цей кодляк корупціонерів, казнокрадів, зрадників і наркоділків...
Нам так само після виборів можуть сказати, робіть що хочете, нам до вас нема діла... |
|
Olga,
23.11.2009 01:54
Да не пройдет Яценюк во второй тур. У нас не Россия - милитари - не тот имидж. Это, кстати, и Гриценко касается.
Яценюк до всей этой рекламной компании в стиле "Свердлов снова с нами" казался поприличнее других. |
|
Борода,
23.11.2009 11:54
Делайте ставки, господа, делайте ставки!
Борода поработает букмекером! Коверным в 2004 г. он уже работал! |
|
Olga,
24.11.2009 23:23
Фигушки! Мы уж лучше вместо выборов посетим какой-нибудь курорт.
|
|
Viki,
02.12.2009 14:44
О, ось і почалися дєбати )))
сперше на думку завжди приходить це: На вопрос "Как вы относитесь к правительству?" "Пошли на..." ответили 33% опрошенных "Пошли в..." ответили 27% "пошли к...." ответили 35% не определились, куда- 5% ... але мусиш обирати, бо особисто для мене позиція страуса не подобається з обох сторін))))))))))))) |
|
kharch,
03.12.2009 14:21
Тю, а я читав в деяких живих журналах, що однією з найбільших еротичних фантазій жінки є пригода яка недалека від позиції страуса.
|
|
Viki,
04.12.2009 08:40
чого хоче жінка - це питання на віка)))
|
|
kharch,
04.12.2009 09:55
Так, жінки загадкові створіння.
Здавалося б вперше за роки незалежності ВОНА має реальний шанс перемогти. Але кого не спитаю з жінок - вони проти НЕЇ. Можливо тому що більш мудрі і краще ніж чоловіки відчувають що ВОНА за штучка. І кров іде тільки до голови, коли думають про НЕЇ. Українському політикуму потрібна свіжа кров. Все застоялося. Ніхто нікого не боїться. Всі тільки махають кольоровими зі світлодіодами мечами, але ніхто навіть не збирається зрубувути жодної голови цих чотириста-голових чудовищ. А по нормальному вже повинно сидіти кілька десятків депутатів. І не по пару років - а і по довічному можна було б когось. Омелю я би посадив щоб не ганяв на переходах. Він може і гарний дядько, але це була б жертва "щоб інщим не повадно було". Пора приземлятися самим з небес щоб народ не зробив жорстку посадку. Особисто я радий був би однаково перемозі Яценюка чи Тігібка. Хоча 90% впевнений, що Тігібко - тех. кандидат гадюки Тимошенко щоб придавити кролика на взльоті. Тому мріяти що Яценюк з Тігібко як третя сила, яка має реальні шанси на перемогу, тільки якщо домовляться виступати як партнери і єдиним фронтом - марно. Це був би сильний хід. Був би шах і мат. Яценюк - президент, Тігібко - прем`єр - guaranteed! Тоді би у нас з`явився шанс. Всім шансів! |
|
Gib,
04.12.2009 15:44
kharch : 04.12.09 / 09:55
"Так, жінки загадкові створіння. Здавалося б вперше за роки незалежності ВОНА має реальний шанс перемогти. Але кого не спитаю з жінок - вони проти НЕЇ. Можливо тому що більш мудрі і краще ніж чоловіки відчувають що ВОНА за штучка." Тому що це звичайнісінька тваринна конкуренція сук, на відміну від чоловічої солідарності... |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 5479
Соломенский р-н, дом на пересечении ул. Волынской и Смелянской, 2 очередь
"Черниговский з-д стройматериалов" Ж/дом по ул. Харьковское шоссе и Тростянецкая. Корпус 2
"Упасть и не встать..." С завтрашнего дня в некоторых маршрутках провышаетс цена на проезд
Что подешевело при @новой@ власти? Или где еще может скоро подорожать?