![]() |
Гость,
08.02.2007 17:48
У старинушки-3 сына
Старший умный был детина Средний был и так, и сяк: Он любил курить косяк. А дурак курил табак. Если б он курил косяк, Это б был переводняк... |
![]() |
Гость,
08.02.2007 22:30
Ув. Юла
Если у Вас есть время и конечно желание,-- нырните в историю форума. Поверьте, я ОЧЕНЬ подробно описывал, что такое: амбивалентность, амбитендентность, паралогичность, расщепление, Болезнь Блейера и. т. д. Все Ваши вопросы и Ваше недоумение исчезнут сами собой. Засим прощаюсь. Честь имею. Ваш покорный слуга, некто Изгой. |
zorro,
09.02.2007 02:46
>>>Цей гумор вже для Вашого вишуканого смаку
http://www.rbc.ua/rus/top/society/2007/02/08/171237.shtml Я довго ржав.>>> Kharch, а с какого именно места Вы начали "ржать", если не секрет? ;) |
|
kharch,
09.02.2007 04:04
Изгой писал(а): Ув. Юла Ізгой, ти ще забув Р26 і П13. Я просив вийти на зв`язок. Пошла що-небудь в аську і не "удаляйся". Зорро, Вам маска перекриває сенситивні точки амбівалентності, амбітендентності, паралогичності, расщепленія, та Блейера. Зніміть маску і всі питання ісчєзнут самі собой. А взагалі там Юла давала посилання на кліп про мене (бога), то подивіться і розкажіть з якого там місця потрібно сміятися. Всім доброго ранку і також фантастичного дня як вчора! |
|
zorro,
09.02.2007 08:04
Возможно, Вы и правы, всё дело именно в маске. А то ведь столько поводов для смеха вокруг - кого-то ограбили, кого-то изнасиловали, кого-то убили, а тут живешь и не замечаешь. ;)
|
|
Юла,
09.02.2007 09:40
2 kharch
>>>... А взагалі там Юла давала посилання на кліп про мене (бога), то подивіться і розкажіть з якого там місця потрібно сміятися.>>> О-о-о! Важкий випадок!... Я завсім не збиралася проводити аналогію між Вами та Богом. Дійсно, сміятися там особливо ні з чого. Сам кліп здається мені дуже цікавим. З різих точок зору. Як на мене, то цей відеоролик - маленький шедевр. Мені здавалося, що всі правильно його зрозуміють і оцінять. Це, скоріше, прикол, а не гумор... Ну і стосовно Вас, kharch: ідея цього мініфільму (притчі?) - "Не тратьте, куме, сили! Спускайтеся на дно!". Забирай, Боженько, свої манатки і тікай від цих нерозумних людей. Всіх щасливими не зробиш... і т. д., і т. п. На той момент мені захотілося Вас підтримати... Невдало... Тепер жалкую :-( |
|
kharch,
09.02.2007 10:03
Юла, а якщо немає бажання на дно? Ви не будете мене засуджувати? - Дуже дякую.
А так, щоб мене підтримати мене проконсультуйтеся в Ізгоя - у нього чомусь дуже багатий словник на психотерапевтичні теми. Зорро я так розумію що Вам смішно тільки коли як в "Шреку" приклеєна табличка "Сміятися!". Ну типу один дома -1 -2 і т. п. Коли показують як люди гепаються, горять. Але перед цим був напис "кінокомедія". А коли тупорилий мілліардер вислідковується тупорилим грабіжником який в його будинку знайшов всього 1000 баксів заодно правда добре їх пошугавши - це сумно. Мілліардеру і грабіжнику звичайно треба співчувати. Шевеліть трохи мізками Зорро а не тільки своїми правильними установками. Взагалі вчора був прикольний день. Повний оптимізму, іонізованого снігу, казкових льодяних доріг по всьому місту. День коли літаєш, коли смішне те, на що не говорять "Смійся!". Після того, як засудили і я тут сиджу забитий і незрозумілий обізваний дураком психом якось слабо віриться що це буде ще. Але що для цього треба? Щоб тебе всі розуміли? - нісенітниця! Просто гарний обмін речовин або вміння накачати себе правильним духом. Всім вдачі! |
|
kharch,
09.02.2007 20:36
Там можна сміятися з місця про таблетки доктора Джобса
http://pcnews.ru/top/iphone-geekculture-ibooth-2day-155397.html |
|
Olga,
09.02.2007 22:46
Ходят две подружки по магазинам модной одежды. Зашли в один и просят продавца помочь подобрать прикид. Он: - Какой у вас размер? - Рост 170, вес 60, фигура 90-60-90, размер груди 3, волосы... Вторая: - Анька, очнись, ты не в ICQ!!!
|
|
zorro,
11.02.2007 12:47
kharch писал(а): Юла, а якщо немає бажання на дно? Ви не будете мене засуджувати? - Дуже дякую. >>>А коли тупорилий мілліардер вислідковується тупорилим грабіжником який в його будинку знайшов всього 1000 баксів заодно правда добре їх пошугавши - це сумно. Мілліардеру і грабіжнику звичайно треба співчувати. Ну, про "тупорылость" миллиардера и грабителя в статье ничего сказано не было. Никому из них не сочувствую, но и причин для смеха, а тем более "долгого ржания" также не вижу. |
|
zorro,
11.02.2007 12:52
kharch писал(а): Там можна сміятися з місця про таблетки доктора Джобса А это, надо полагать, самое смешное что Вы нашли за весь день? А мне вот смешно что взрослый человек читает такую ерунду, да и ещё и постит на форуме. :) |
|
kharch,
11.02.2007 21:21
Ага, в тексті нічого не вказано. А взагалі, Зорро, мені дуже приємна Ваша увага. але ще приємніше буде якщо її не буде. Дякую. |
|
![]() |
Гость,
11.02.2007 22:04
Ув. Харченко
Миллиардер НЕ МОЖЕТ быть тупорылым. Как говорят евреи : "Если Вы такой умный, покажите мне Ваши деньги" :):):) Миллиардерам есть, что показать. Они не чета нам, дешевым форумным писакам :) Изнт ит? |
kharch,
12.02.2007 07:35
Шановний Ізгой, як показує замєтка в газеті - може.
А як по інакшому назвати відсутність охорони в домі мілліардера? Він може бути генієм у фінансовиї питаннях але повним абсолютно відірваним профаном у життєвих питаннях. Повторюю ще раз - життя різнобарвне, багатовимірне. До нього не можна підходити як до шахової доски - одна і та ж комбінація може мати зовсім інші наслідки. А я що б ти робив якби всі були багаті і не постили свлїх дешевих повідомленнь? Насолоджуйся тим що є і дякуй богу, що тебе терплять! Всім дякую що мене терплять! |
|
kharch,
12.02.2007 11:27
У нас зараз в компанії іде вибір слогана.
Вивчаємо кращі світові зразки http://videotross.livejournal.com/2160.html |
|
Юла,
12.02.2007 13:03
Це не зовсім гумор. Але хтось просто посміхнеться, хтось задумається...
А хтось, можливо, і діяти почне... http://prikol.bigmir.net/view/74895/ |
|
Юла,
12.02.2007 18:24
|
|
kharch,
13.02.2007 10:35
http://blog.korrespondent.net/2007/01/18/magicheskiy-podvig-russkih-razvedchikov/
“Путь инициации, просветления, духовного совершенства является единственно верным и абсолютно востребованным. Сакральное знание, приобретенное в ходе подобного рода экспедиций, является не только приближением к истокам, но в очередной раз демонстрирует вектор движения к полной самореализации всем людям Третьего Пути, чья духовная Гиперборея, родина белых учителей, является Абсолютным Полюсом, стремление к которому пробуждает от сна и плена магию добра, справедливости и высшего знания. Возрождение духовных практик и приобщение к примордиальной Традиции является незыблемым фундаментом Русского Пространства. Разведчики ФСБ России покорили не просто Южный Полюс – магический поход Николая Патрушева символизирует собой важнейшую геополитическую победу России”, - говорится в заявлении, распространенном Ассоциацией йогов, буддистов и социологов Приднестровья" |
|
kharch,
13.02.2007 11:43
Демократия - это тогда, когда власть принадлежит народу,
а все остальное принадлежит власти... У всех рейтинг падает. У меня стоит и даже поднимается... (Василий Шандыбин) Валерий ГЛУЗМАН, прапорщик - речи длинные пустые и только. Чем больше денег ты украдешь, тем легче тебе потом будет сказать, что ты их честно заработал. |
|
![]() |
Гость,
13.02.2007 22:11
Kак можно всерьёз относиться к стране, в которой фамилия министра иностранных дел ОГРЫЗКО
|
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 1872