![]() |
Гость,
26.01.2007 21:38
Да уж...
Юморите вовсю, панове. Весь форум дрожит, пульсирует и хронически не попадает в темы. Это АВИТАМИНОЗ! Ешьте здоровую пищу и выздоравливайте! |
Юла,
26.01.2007 21:39
|
|
![]() |
Гость,
29.01.2007 10:00
Солнце встало из-за туч
Я проснулся с первым светом, Я красив, могуч, вонюч И немножечко с приветом (с) Пчелы против Пасечников |
kharch,
29.01.2007 13:06
Реалмен, чому не поставити в кінці третього рядка "могуч"?
Ми повинні посилювати цей світ. Какашками кидаються діти в пісочниці. З віком приходить розуміння що треба жити розумно а для цього не треба розкидатися силою і позбавляти сили інших. Сили! |
|
kharch,
29.01.2007 13:07
Щось типу "я красив силен могуч".
|
|
![]() |
Гость,
29.01.2007 14:15
Харч, получится тавтология и не смешно.
Тем более это не я сочинял ;) |
kharch,
29.01.2007 15:05
Сильний і могучий - це не тавтологія.
А те, що гумору немає - так його і так немає. Є тільки гризня і обструкція. Причому три сторінки причому на плач кота. Гумор - це настрій. Потрібно щоб був настрій. А слова типу "вонь" настрою не додають. А те що не ви створили - так що вам заважає поміняти слово "вонюч" на слово "могуч" і трохи переставивши слова отримати рімейк? Все що ми намагаємося робити - це рімейк. (С) Харч. |
|
kharch,
31.01.2007 10:14
Стаття про морське око в стилі око. Свято життя або подивися на себе зі сторони.
http://bulgaria.ayda.ru/hotels.php?o=22028 |
|
Olga_Flower,
01.02.2007 12:50
Одружилися Оксана (українка) та Серожа (Росія), живуть в Росії. На різдвяні свята Оксана вмовила коханого поїхати до свого села, що в Карпатах, відпочити, показати свої традиції, фольклор.
Та цей Серожа - боїться відходити далеко від хати. Йому ж на родіне казали, що «бандеровци тібя убют» ! Оксана нервує, каже: - от тобі пляшка горілки, пампушки, сало, іди в село, до людей, скажеш "Христос народився", і все буде гаразд. Дурні ці твої друзі, що таке тобі розповідали, в нас тут нормальні хлопці, ніхто тебе не чіпатиме, послухаєш, як колядують, може й з ними спробуєш ! Наледве відправила. Проходить пів години, той Серожа як вривається до хати як навіжений, двері на замок, очі великі, слина з писка, шапку загубив. - Та що ж таке сталося, любий, невже вовки знову до села підійшли ? - Да я, к нім, с откритой душой! Прихожу, бутилку ставлю на стол, говорю ім, как ти учіла, Христос народілся!!! А оні, всі хором, как заорут "Славімо його!!!". А хрен ви мєня словіте.. |
|
Циник,
01.02.2007 13:59
"Я предлагаю назвать святым для каждого русcкого человека именем - именем Евгенія Петровича Кушнарьова - самое дорогое, что у нас есть - Виктора Фьодоровича Януковича!!!" /(С)/
|
|
kharch,
01.02.2007 15:54
Хтось тут накурився Ізюмської трави.
|
|
Циник,
01.02.2007 16:15
Не наю, из Харькова прилетело...
|
|
kharch,
01.02.2007 17:50
Не далее как вчера общался в очень неформальной обстановке с челом годовой доход которого меньше млн грн. Зашла речь о ситуации на рынке.
Кароче на рынке сплашные гопники. Адин дядя сидит в КПЗ, менты дело шьют. Другого дядю откачивают хирурги - что то там с сосудами и температура тела постоянно ниже 35 градусов. По текущим ценам чел ниче не покупает - бабла хватает только на траву. Зато все остальные прикалываются - Серега, ты ж ниче не пил а веселее нас. Это так, о успешных... |
|
kharch,
01.02.2007 18:43
Іще не п`ятниця, але що заважає посміятись?
http://www.parasitenworld.de/include.php?path=content/download.php&c |
|
Юла,
01.02.2007 23:30
|
|
![]() |
Гость,
05.02.2007 09:44
Апостол Андрей (буддистский вариант)
С причала рыбачил апостол Андрей, а Спаситель бродил по воде И Андрей доставал из воды пескарей, а Спаситель-погибших людей И Андрей закричал:"Я покину причал, если Ты мне откроешь секрет!" И ответил Спаситель:"Спокойно, Андрей, НИКАКОГО ПРИЧАЛА ЗДЕСЬ НЕТ!" |
kharch,
05.02.2007 09:50
|
|
Ivan,
05.02.2007 18:47
Идут Винни с Пятачком по лесу, молча... Час идут, два идут, тpи идут... Молча... Вдpуг Винни Пух pазвоpачивается и ка-а-к даст Пятачку пpомеж глаз...
Пятачок (удивленно, вставая с земли и деpжась за лоб): - Винни! За что?!!! Винни Пух (обиженно): - А че ты идешь, молчишь, всякую... ню пpо меня думаешь... Что-то Изгоя давно не слышно. Он, случайно, не откликнулся на предложение "омлета с сюрпризом"? |
|
![]() |
Гость,
05.02.2007 22:36
Что-то Изгоя давно не слышно.
Вы думаете ему интересно слушать галимотью и оскорбления от невежественных субъектов?Гусь свинье не товарищ, как говорится... |
kharch,
06.02.2007 05:50
Ну от, Іван, є гарний шанс повеселитися.
Розкажи хто з Вас двох з крилами. Тільки мене з будьонками не треба чіпати цього разу. |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 1872