наверх
Realt.ua - Главная Realt.ua - Главная
ru
  • ru
  • ua
  • Вход
  • Realt Golden Key Народная премия
  • Новостройки
  • Продажа
  • Аренда
  • Зарубеж
  • Компании
  • Новости
  • Форум
  • Добавить блог
  1. Форум
  2. Обсуждение новостроек. Киевская обл. и Украина
  3. ЖК "Покровский", Гостомель, Свято-Покровская 73-Б/5

ЖК "Покровский", Гостомель, Свято-Покровская 73-Б/5

ЖК  Покровский, Очередь 3 (Дом 73Б-5)
ЖК Покровский, Очередь 3 (Дом 73Б-5)
ЖК Покровский
ЖК Покровский, Очередь 3 (Дом 73Б-5)
Киевская обл., пгт. Гостомель, ул. Свято-Покровская, 73-Е
Квартирыот 15 500 грн за м2
ЖК Покровский
ЖК Покровский

Чи згодні Ви платити 3500 грн. за лічильник.

Так.

66,7%

18 голосов

66,7%
  • И другие...

Ні.

33,3%

9 голосов

33,3%

Всего голосов: 27

Автор Oleksandr_Iv., 10.10.2018 21:37
  • Первая
  • «
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • »
  • Последняя
Добавить сообщение
(85)
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 11:37

vitik писал(а):

Ну Вы блин читайте внимательно кому и на что я отвечал! человек написал, что по сути в договоре у него только квартира, а все остальное ему не пренадлежит (котельная, лифт, лестница, крыша).или Вам тоже лишь бы ляпнуть?! прошу прощения за резкость.куда подключили воду?

...
Ви дійсно вибачайте що може не зовсім привильно інтерпретував ваше повідомлення, але зараз розумію що може не я один так зрозумів не правильно, ці цитування... не завжди взагалі зрозуміло хто на що відповідає, тому і такий негативний форум вийшов! живе спілкування завжди краще ніж ці переписки! тому багато в чому не бачу сенсу цих повідомлень! я на мене форум більше для новин та обговорення якихось коротеньких питан, бо так вже починається незрозуміле мєсіво.
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 11:44

Про100 писал(а):

Поповоду штукатурки ще раз. Якщо ви були нещодавно на будівництві, друга секція який зараз поверх штукатурят?Будь ласка напишіть інформацію. 

...
Обидва під'їзди вже поштукатурені і квартири, і під'їзди, в другій секції вже почали фарбування стін та вкладання плитки,  в першій секції це все вже закінчене. Та огорожі на сходах в під'їздах також є.
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 11:47
Вони дуже продвинулись і дійсно важко працюють щоб інвестори якомога швидше могли зайти з ремонтами! А ключі видати всім одразу не виходить, бо цей процес займає якийсь час!!! Тому терпінням треба запастись)
ЛС
75
vitik, 16.10.2018 11:47

akimenko писал(а):

Ви дійсно вибачайте що може не зовсім привильно інтерпретував ваше повідомлення, але зараз розумію що може не я один так зрозумів не правильно, ці цитування... не завжди взагалі зрозуміло хто на що відповідає, тому і такий негативний форум вийшов! живе спілкування завжди краще ніж ці переписки! тому багато в чому не бачу сенсу цих повідомлень! я на мене форум більше для новин та обговорення якихось коротеньких питан, бо так вже починається незрозуміле мєсіво.

...

да все нормально...
читаете пост НА который идет ответ, а потом сам ответ. для этого и делается цитирование.
для меня переписки лучше, всегда есть возможность вернуться к какому-то сообщению, обдумать информацию еще раз.... а поговорили, забыли, и каждый сделал по своему, - не для меня.
негативный форум получился из-за того, что некоторые товарищи "сладко поют" о застройщике... форум - это место дискуссии, обсуждения...
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 11:55

vitik писал(а):

да все нормально...читаете пост НА который идет ответ, а потом сам ответ. для этого и делается цитирование.для меня переписки лучше, всегда есть возможность вернуться к какому-то сообщению, обдумать информацию еще раз.... а поговорили, забыли, и каждый сделал по своему, - не для меня.негативный форум получился из-за того, что некоторые товарищи "сладко поют" о застройщике... форум - это место дискуссии, обсуждения...

...
Просто ви також зрозумійте, я за справедливість! Якщо я не правильно інтерпретував повідомлення, то інші також можуть не дуже уважно читати та роботи відразу висновки що дійсно пусто і ничого не зроблено, але там вже все дійсно на завершельному етапі. Бо вже вибачайте, ці форуми дуже часто дизінформують людей!!! тут багато різних) і тих хто думає, і напаки, хтось володіє справжньою інфою, а хтось просто поливає брудом!
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 11:58
І якщо форум - місце для дискусії, то ми маємо поважати будь-яку думку. А краще писати просто про те що існує насправді, а не просто свої думки)) думки краще записувати просто в особистий щоденник!
ЛС
90
Antoxa, 16.10.2018 11:59
Для ти хто в "танку" і думає, що у нього у власності виключно квартира. Є Закон України "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку". Навожу окремі витримки з нього:

спільне майно багатоквартирного будинку - приміщення загального користування (у тому числі допоміжні), несучі, огороджувальні та несуче-огороджувальні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання всередині або за межами будинку, яке обслуговує більше одного житлового або нежитлового приміщення, а також будівлі і споруди, які призначені для задоволення потреб співвласників багатоквартирного будинку та розташовані на прибудинковій території, а також права на земельну ділянку, на якій розташовані багатоквартирний будинок і належні до нього будівлі та споруди і його прибудинкова територія;

спільне майно багатоквартирного будинку є спільною сумісною власністю співвласників;

співвласник багатоквартирного будинку (співвласник) - власник квартири або нежитлового приміщення у багатоквартирному будинку.

ЛС
75
vitik, 16.10.2018 12:00

akimenko писал(а):

Просто ви також зрозумійте, я за справедливість! Якщо я не правильно інтерпретував повідомлення, то інші також можуть не дуже уважно читати та роботи відразу висновки що дійсно пусто і ничого не зроблено, але там вже все дійсно на завершельному етапі. Бо вже вибачайте, ці форуми дуже часто дизінформують людей!!! тут багато різних) і тих хто думає, і напаки, хтось володіє справжньою інфою, а хтось просто поливає брудом! 

...

все нормально... бывает.
поливают грязью без каких-либо фактов и доказательств.
я факты и мои обоснования привел.
ЛС
75
vitik, 16.10.2018 12:07

akimenko писал(а):

І якщо форум - місце для дискусії, то ми маємо поважати будь-яку думку. А краще писати просто про те що існує насправді, а не просто свої думки)) думки краще записувати просто в особистий щоденник!

...

если мысли записывать только в дневник, то о какой дисскусии может идти речь?!
Вы сами прочитайте, что написали... ;)
Вы хотите сказать, что я не обосновано кого-то обвиняю не известно в чем, не уважаю чужие мысли? говорю неправду? :)
ЛС
16
Nikka23, 16.10.2018 12:35

vitik писал(а):

если мысли записывать только в дневник, то о какой дисскусии может идти речь?! Вы сами прочитайте, что написали... ;)Вы хотите сказать, что я не обосновано кого-то обвиняю не известно в чем, не уважаю чужие мысли? говорю неправду? :)

...
ДА;)
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 12:48

vitik писал(а):

если мысли записывать только в дневник, то о какой дисскусии может идти речь?! Вы сами прочитайте, что написали... ;)Вы хотите сказать, что я не обосновано кого-то обвиняю не известно в чем, не уважаю чужие мысли? говорю неправду? :)

...
 так я  трохи неуважно написав, вже перепросив за це! я тут просто писав конкретну інформацію з місця будівництва по виконаних роботах, бо ми тут були на місці та дізнались багато деталей саме тут!!! а все інше що написав то на особистості переходити не маю бажання, всі хто розумає, то і сам зрозуміє кому адресується, а деякі себе також ідентифікують в цьому! і вплутуватись в якісь робірки також не хочу! так що даруйте...
ЛС
75
vitik, 16.10.2018 12:54

Nikka23 писал(а):

ДА;)

...

вопросы были не Вам...
хотите по "переливать из пустого в порожнее"? у меня желания нет.
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 12:58

vitik писал(а):

...
Ви також, якщо уважно прочитаєте поє повідомлення яке цитували, то зрозумієте зміст меседжу!!! я пишу що краще писати факти, те що зробилось, те що існує насправді, а не філософствувати на просторах форума! і це адресується всім і кожному! Вас я не відокремлюю!!!! Це для всіх!
ЛС
75
vitik, 16.10.2018 13:04

akimenko писал(а):

Ви також, якщо уважно прочитаєте поє повідомлення яке цитували, то зрозумієте зміст меседжу!!! я пишу що краще писати факти, те що зробилось, те що існує насправді, а не філософствувати на просторах форума! і це адресується всім і кожному! Вас я не відокремлюю!!!! Це для всіх!

...

а те, що не зробилось із незрозумілих причин - это не факты? это нужно скрывать?
а чем философские размышления Вам не нравятся?
если Вам нужны просто новости от застройщика, идите на сайт застройщика в раздел новости и читайте.
здесь (вообще на форумах) люди общаются, дискутируют, спорят, делятся информацией (плохой и хорошей), обсуждают возможные варианты решений и т.д.
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 13:04

vitik писал(а):

...
І якщо написане мною вас не стосується, то вас це не повинно чепляти! а тільки тих хто каламутить і філософствує. Але чомусь вас це чепляє....чи може я помиляюсь і ви себе не відносите до цієї категорії?
ЛС
75
vitik, 16.10.2018 13:10

akimenko писал(а):

І якщо написане мною вас не стосується, то вас це не повинно чепляти! а тільки тих хто каламутить і філософствує. Але чомусь вас це чепляє....чи може я помиляюсь і ви себе не відносите до цієї категорії?

...

цепляет что? какая категория?
простите, я не понимаю Ваших абстрактных суждений...
ЛС
103
Про100, 16.10.2018 13:47

akimenko писал(а):

Обидва під'їзди вже поштукатурені і квартири, і під'їзди, в другій секції вже почали фарбування стін та вкладання плитки,  в першій секції це все вже закінчене. Та огорожі на сходах в під'їздах також є. 

...
Вибачте, а ви бачили на власні очі що друга секція поштукатурина , чи вам менеджери сказали, тому як тиждень назад зі слів менеджера говорилося одне, а коли приїхали подивитися, то зовсім інше. Навряд чи вони всі квартири і поверхи за тиждень поштукатурили.Але як ви стверджуєте,то дякую за інформацію.
ЛС
15
akimenko, 16.10.2018 14:59

Про100 писал(а):

Вибачте, а ви бачили на власні очі що друга секція поштукатурина , чи вам менеджери сказали, тому як тиждень назад зі слів менеджера говорилося одне, а коли приїхали подивитися, то зовсім інше. Навряд чи вони всі квартири і поверхи за тиждень поштукатурили.Але як ви стверджуєте,то дякую за інформацію.

...
по всіх поверхах не ходили звісно та не перевіряли!  інформацію таку нам надали безпосередньо на будівництві! не знаємо за який період вони поштукатурили всі квартири та під'їзди, не думаю що за тиждень. У них в звітах щомісячних все розказують, можна там подивитись!
ЛС
11
АлександрМБ, 16.10.2018 20:32

vitik писал(а):

и лифта нет, и домовых коммуникаций нет, и лестницы с коридорами нет, и крыши с подвалом нет...Вы не буде лифтом пользоваться? электричество, воду Вы как будете получать? стоки будут рассасываться прям в квартире? в квартру будете телепортироваться? да и квартира видимо не в доме находится, ни основания ни крыши....

...

поэтому я и буду платить жеку за использование лифта и освещение коридоров...за воду заплачу Ирпень водоканалу...за тепло конторе которая обслуживает котельную(кстате имеющую лицензию)....
ЛС
11
АлександрМБ, 16.10.2018 20:58
Я вторую неделю каждый день в квартире так что пишу то что видел сегодня своими глазами-
В первой секции осталось -обложить плиткой лестницы и вход.... поставить двери на лестничные пролеты...за батареи не все знаю(квартиры закрыты)но видел как их  туда заносили  а лифтеры сегодня  собирали кабинку ....
Во второй секции осталось- положить плитку по всей секции...поставить двери на лестничных пролетах... допаять счетчики на воду ( 6 этажей)...допаять тепловые счетчики (7этажей)... установить электросчетчика и группу автоматов в квартирах.... поставить батареи...лифт уже стоит и я видел как он ездит....коридоры покрашены и висят светильники с датчиками движения...
А на улице на 40 процентов уложены дорожки и они стараются..
При таком темпе высока вероятность все закончить через месяц...
Предлагаю нам встретить новый 2019 год в своей квартире на Святопокровской 73-Б5
  • Первая
  • «
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • »
  • Последняя

Добавить сообщение

прикрепить изображение

Укажите варианты ответов (минимум 2)

Добавить еще ответ

Подписаться на эту тему

Количество сообщений в этой теме - 478

1. Правила
  2.  Часто задаваемые вопросы (FAQ)
  3.  Участники
  4.  Рейтинг

Список разделов

• Поговорим о недвижимости
    • Обсуждение новостроек. Левый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Правый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Киевская обл. и Украина
      • ЖК "Покровский", Гостомель, Свято-Покровская 73-Б/5
    • Покупка, продажа недвижимости
    • Кредитование, оценка, инвестиции, депозиты, банки
    • Отзывы о фирмах
    • Рынок недвижимости
    • Зарубежная недвижимость
    • Аренда недвижимости
    • Строительство, ремонт, дизайн
    • Обо всем, что нужно в доме для жизни
    • Барахолка: стройматериалы, мебель, быттехника
    • Про нашу жизнь
    • Замечания и пожелания по форуму
Реклама и сервисы на портале
Студия дизайна интерьера
Social widgets
Realt.ua - Главная
Выбирай недвижимость сознательно
  • Реклама на портале Realt.ua
  • Связаться с нами
Партнер в Беларуси - realt.by
Важные разделы
  • Новостройки
  • Застройщики
  • Квартиры в новостройках
  • Коттеджные городки
  • Форум недвижимости
  • Продажа недвижимости
  • Аренда недвижимости
  • Новости недвижимости
Оставайтесь на связи
1999-2019. REALT.UA. © Все права защищены. Идея и реализация ООО «МАК-про».
  • Правила
  • •
  • Конфиденциальность
  • •
  • Использование материалов