akimenko,
16.10.2018 11:37
vitik писал(а): Ну Вы блин читайте внимательно кому и на что я отвечал! человек написал, что по сути в договоре у него только квартира, а все остальное ему не пренадлежит (котельная, лифт, лестница, крыша).или Вам тоже лишь бы ляпнуть?! прошу прощения за резкость.куда подключили воду? ... |
|
akimenko,
16.10.2018 11:44
Про100 писал(а): Поповоду штукатурки ще раз. Якщо ви були нещодавно на будівництві, друга секція який зараз поверх штукатурят?Будь ласка напишіть інформацію. ... |
|
akimenko,
16.10.2018 11:47
Вони дуже продвинулись і дійсно важко працюють щоб інвестори якомога швидше могли зайти з ремонтами! А ключі видати всім одразу не виходить, бо цей процес займає якийсь час!!! Тому терпінням треба запастись)
|
|
vitik,
16.10.2018 11:47
akimenko писал(а): Ви дійсно вибачайте що може не зовсім привильно інтерпретував ваше повідомлення, але зараз розумію що може не я один так зрозумів не правильно, ці цитування... не завжди взагалі зрозуміло хто на що відповідає, тому і такий негативний форум вийшов! живе спілкування завжди краще ніж ці переписки! тому багато в чому не бачу сенсу цих повідомлень! я на мене форум більше для новин та обговорення якихось коротеньких питан, бо так вже починається незрозуміле мєсіво. ...да все нормально... читаете пост НА который идет ответ, а потом сам ответ. для этого и делается цитирование. для меня переписки лучше, всегда есть возможность вернуться к какому-то сообщению, обдумать информацию еще раз.... а поговорили, забыли, и каждый сделал по своему, - не для меня. негативный форум получился из-за того, что некоторые товарищи "сладко поют" о застройщике... форум - это место дискуссии, обсуждения... |
|
akimenko,
16.10.2018 11:55
vitik писал(а): да все нормально...читаете пост НА который идет ответ, а потом сам ответ. для этого и делается цитирование.для меня переписки лучше, всегда есть возможность вернуться к какому-то сообщению, обдумать информацию еще раз.... а поговорили, забыли, и каждый сделал по своему, - не для меня.негативный форум получился из-за того, что некоторые товарищи "сладко поют" о застройщике... форум - это место дискуссии, обсуждения... ... |
|
akimenko,
16.10.2018 11:58
І якщо форум - місце для дискусії, то ми маємо поважати будь-яку думку. А краще писати просто про те що існує насправді, а не просто свої думки)) думки краще записувати просто в особистий щоденник!
|
|
Antoxa,
16.10.2018 11:59
Для ти хто в "танку" і думає, що у нього у власності виключно квартира. Є Закон України "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку". Навожу окремі витримки з нього:
спільне майно багатоквартирного будинку - приміщення загального користування (у тому числі допоміжні), несучі, огороджувальні та несуче-огороджувальні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання всередині або за межами будинку, яке обслуговує більше одного житлового або нежитлового приміщення, а також будівлі і споруди, які призначені для задоволення потреб співвласників багатоквартирного будинку та розташовані на прибудинковій території, а також права на земельну ділянку, на якій розташовані багатоквартирний будинок і належні до нього будівлі та споруди і його прибудинкова територія;
спільне майно багатоквартирного будинку є спільною сумісною власністю співвласників; співвласник багатоквартирного будинку (співвласник) - власник квартири або нежитлового приміщення у багатоквартирному будинку. |
|
vitik,
16.10.2018 12:00
akimenko писал(а): Просто ви також зрозумійте, я за справедливість! Якщо я не правильно інтерпретував повідомлення, то інші також можуть не дуже уважно читати та роботи відразу висновки що дійсно пусто і ничого не зроблено, але там вже все дійсно на завершельному етапі. Бо вже вибачайте, ці форуми дуже часто дизінформують людей!!! тут багато різних) і тих хто думає, і напаки, хтось володіє справжньою інфою, а хтось просто поливає брудом! ...все нормально... бывает. поливают грязью без каких-либо фактов и доказательств. я факты и мои обоснования привел. |
|
vitik,
16.10.2018 12:07
akimenko писал(а): І якщо форум - місце для дискусії, то ми маємо поважати будь-яку думку. А краще писати просто про те що існує насправді, а не просто свої думки)) думки краще записувати просто в особистий щоденник! ...если мысли записывать только в дневник, то о какой дисскусии может идти речь?! Вы сами прочитайте, что написали... ;) Вы хотите сказать, что я не обосновано кого-то обвиняю не известно в чем, не уважаю чужие мысли? говорю неправду? :) |
|
Nikka23,
16.10.2018 12:35
vitik писал(а): если мысли записывать только в дневник, то о какой дисскусии может идти речь?! Вы сами прочитайте, что написали... ;)Вы хотите сказать, что я не обосновано кого-то обвиняю не известно в чем, не уважаю чужие мысли? говорю неправду? :) ... |
|
akimenko,
16.10.2018 12:48
vitik писал(а): если мысли записывать только в дневник, то о какой дисскусии может идти речь?! Вы сами прочитайте, что написали... ;)Вы хотите сказать, что я не обосновано кого-то обвиняю не известно в чем, не уважаю чужие мысли? говорю неправду? :) ... |
|
vitik,
16.10.2018 12:54
вопросы были не Вам... хотите по "переливать из пустого в порожнее"? у меня желания нет. |
|
akimenko,
16.10.2018 12:58
|
vitik,
16.10.2018 13:04
akimenko писал(а): Ви також, якщо уважно прочитаєте поє повідомлення яке цитували, то зрозумієте зміст меседжу!!! я пишу що краще писати факти, те що зробилось, те що існує насправді, а не філософствувати на просторах форума! і це адресується всім і кожному! Вас я не відокремлюю!!!! Це для всіх! ...а те, що не зробилось із незрозумілих причин - это не факты? это нужно скрывать? а чем философские размышления Вам не нравятся? если Вам нужны просто новости от застройщика, идите на сайт застройщика в раздел новости и читайте. здесь (вообще на форумах) люди общаются, дискутируют, спорят, делятся информацией (плохой и хорошей), обсуждают возможные варианты решений и т.д. |
|
akimenko,
16.10.2018 13:04
|
vitik,
16.10.2018 13:10
akimenko писал(а): І якщо написане мною вас не стосується, то вас це не повинно чепляти! а тільки тих хто каламутить і філософствує. Але чомусь вас це чепляє....чи може я помиляюсь і ви себе не відносите до цієї категорії? ...цепляет что? какая категория? простите, я не понимаю Ваших абстрактных суждений... |
|
Про100,
16.10.2018 13:47
akimenko писал(а): Обидва під'їзди вже поштукатурені і квартири, і під'їзди, в другій секції вже почали фарбування стін та вкладання плитки, в першій секції це все вже закінчене. Та огорожі на сходах в під'їздах також є. ... |
|
akimenko,
16.10.2018 14:59
Про100 писал(а): Вибачте, а ви бачили на власні очі що друга секція поштукатурина , чи вам менеджери сказали, тому як тиждень назад зі слів менеджера говорилося одне, а коли приїхали подивитися, то зовсім інше. Навряд чи вони всі квартири і поверхи за тиждень поштукатурили.Але як ви стверджуєте,то дякую за інформацію. ... |
|
АлександрМБ,
16.10.2018 20:32
vitik писал(а): и лифта нет, и домовых коммуникаций нет, и лестницы с коридорами нет, и крыши с подвалом нет...Вы не буде лифтом пользоваться? электричество, воду Вы как будете получать? стоки будут рассасываться прям в квартире? в квартру будете телепортироваться? да и квартира видимо не в доме находится, ни основания ни крыши.... ...поэтому я и буду платить жеку за использование лифта и освещение коридоров...за воду заплачу Ирпень водоканалу...за тепло конторе которая обслуживает котельную(кстате имеющую лицензию).... |
|
АлександрМБ,
16.10.2018 20:58
Я вторую неделю каждый день в квартире так что пишу то что видел сегодня своими глазами-
В первой секции осталось -обложить плиткой лестницы и вход.... поставить двери на лестничные пролеты...за батареи не все знаю(квартиры закрыты)но видел как их туда заносили а лифтеры сегодня собирали кабинку .... Во второй секции осталось- положить плитку по всей секции...поставить двери на лестничных пролетах... допаять счетчики на воду ( 6 этажей)...допаять тепловые счетчики (7этажей)... установить электросчетчика и группу автоматов в квартирах.... поставить батареи...лифт уже стоит и я видел как он ездит....коридоры покрашены и висят светильники с датчиками движения... А на улице на 40 процентов уложены дорожки и они стараются.. При таком темпе высока вероятность все закончить через месяц... Предлагаю нам встретить новый 2019 год в своей квартире на Святопокровской 73-Б5 |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 478