Количество опросов в этой теме - 2. Воспользуйтесь кнопками чтоб увидеть другие.
L.Sh.,
16.09.2016 14:57
Второй этаж, двушка. По договору почти 49 (я сейчас точно не помню), мы намеряли немного меньше, чем 50.
|
|
Lyudmilka,
16.09.2016 14:58
Oksigog писал(а): Не факт, що за додаткові метри будемо доплачувати по 10 тис., внутр. курс може бути більший. ...Рахувала не по 10 тис, а по 14 тис, як зараз коштує кв.м., балкон по коефіцієнту 0.8. |
|
Hub,
16.09.2016 18:39
Договір почитайте ще раз.
Після введення будинку в експлуатацію розрахунки по комерційному курсу. 26 з чимось зараз... Здається там таке було... |
|
InvestorNew,
16.09.2016 18:43
Hub писал(а): Договір почитайте ще раз. Після введення будинку в експлуатацію розрахунки по комерційному курсу. 26 з чимось зараз...Здається там таке було... ... |
|
Lyudmilka,
16.09.2016 19:11
Особисто мені казали, що оплата буде по тій ціні, яка буде за кв.м на момент отримання ключів.
|
|
Oksigog,
16.09.2016 19:30
Hub писал(а): Договір почитайте ще раз. Після введення будинку в експлуатацію розрахунки по комерційному курсу. 26 з чимось зараз...Здається там таке було... ...Про комерційний курс в договорі не сказано ні слова, там прописаний внутрішній курс, який на той момент становив, у моєму випадку, 16 грн. Платити за решту будемо також по внутр.курсу, що буде на момент отримання ключів, фактично так, як і написала Людмилка. |
|
InvestorNew,
16.09.2016 23:04
Oksigog писал(а): Про комерційний курс в договорі не сказано ні слова, там прописаний внутрішній курс, який на той момент становив, у моєму випадку, 16 грн. Платити за решту будемо також по внутр.курсу, що буде на момент отримання ключів, фактично так, як і написала Людмилка. ...Дуже не хочеться нікого засмучувати, проте, принаймні, у моєму договорі чітко написано, що оплата все таки буде по повній ціні, відповідно до курсу в день оплати. Прочитайте останнє речення. |
|
kirrrrya,
16.09.2016 23:32
Добрый день. Вот я тоже помню, что мы обсуждали с менеджером, что доплата по коммерческому курсу. И при этом нам хотели в договоре прописывать на 2 кВ м меньше. настаивала, чтоб прописывали максимальную. Скажите, а есть информация, сколько будут стоить документы? Как будет считаться оценочная стоимость? Интересно сколько выйдет налог?(((( соседи с паркового 1, если эта информация не большой секрет - сколько у вас вышли документы?
|
|
Lyudmilka,
16.09.2016 23:47
InvestorNew писал(а): Дуже не хочеться нікого засмучувати, проте, принаймні, у моєму договорі чітко написано, що оплата все таки буде по повній ціні, відповідно до курсу в день оплати. Прочитайте останнє речення. ...Так, гривневий еквівалент відносно долара на момент першого внеску за нашу квартиру складав 16 грн. за долар. Надалі ціна за долар збільшувалась по мірі будівництва будинку. На даний момент внутрішній курс долара 20 грн. В договорі не вказано, що виплачувати за додаткові метри ми будемо по комерційному курсу. |
|
novmir,
17.09.2016 16:15
Всем привет. Фоткал очень быстро и возможно не качественно
1 фото -3 секцияПрикрепленные изображения, 2 фото- 4 секция, 3 фото - 2 секция, 4 -фото - 1 секция)) Совет тем, кто хочет попасть в свою квартиру на просмотр, возьмите ключи. Я не знал и пошел сотреть, а двери во все квартиры закрыты |
|
Mash,
17.09.2016 20:06
Доброго вечера!
Я тоже была на квартире (1 секция) в субботу. Подергала дверь и пошла обратно. Думаю, логично две секции сдать вместе, чтобы отгородить их, увезти технику, двор обустроить между ними. |
|
Dimq,
18.09.2016 09:53
Mash писал(а): Доброго вечера!Я тоже была на квартире (1 секция) в субботу. Подергала дверь и пошла обратно. Думаю, логично две секции сдать вместе, чтобы отгородить их, увезти технику, двор обустроить между ними. ...Пф, логично оно логично, но обычная логика у нашей фирмы не работает, поверьте ( стаж уже более 3 лет). |
|
xxileon,
18.09.2016 10:24
|
|
xxileon,
18.09.2016 10:25
|
|
xxileon,
18.09.2016 10:25
|
|
xxileon,
18.09.2016 10:26
|
|
xxileon,
18.09.2016 10:27
|
|
xxileon,
18.09.2016 10:42
Рассмотрел внимательно наши окна: герметик на стеклопакетах местами порван, местами не долит, местами наоборот пузырями идет (стопка стеклопакетов в коридоре стояла); на упакованых окнах концы штапиков обрезаны как попало, внахлест стоят (в моем окне придется перепаковывать).
С монтажом тоже не понятно: пена с одной стороны окна по вертикали клином расходится - сверху зазор 3 см, к низу уже 7 см. Или стены кривые, или я чего-то не понимаю (к сожалению ни уровня, ни отвеса с собой не брал, чтоб проверить). В общем, так себе устанавливают. |
|
WeBa,
18.09.2016 19:49
Дамы и господа из третьей секции, кто-нибудь уже отправлял план разводки электрики?
|
|
Oksigog,
18.09.2016 20:53
dashka_ru, 16.09.2016 13:18
всем привет,. Купили квартиру в доме 105к на 2м этаже однушка. теперь возникли нюансы с ремонтом на кухне. как оказалось стена между кухней и ванной очень тонкая(вентиляционная) и на неё нельзя вешать верхние секции кухни, муж предложил выложить стену ещё одним слоем кирпича... и так кухня маленькая, ещё и этот столб-колонна всю кухню испортила... у кого та же ситуация, как поступить лучше? Народ, у нас така ж сама ситуація, піднімаю знову цей момент, оскільки бачу крім мене і xxileon цим більше зараз ніхто не переймається. По кладочному плану вент. стіна мала б закладатись газоблоком, який нам НЕ КЛАДУТЬ з незрозумілих причин. ЩО БУДЕМО РОБИТИ???? ЧИМ ВСІМ ВСЕОДНО ЯК В МАЙБУТНЬОМУ ВІШАТИ КУХОННІ ШКАФЧИКИ???? Можливо потрібно всім разом вимагати від забудовника, щоб зробив нам так як це має бути, а не "аби швидше і простіше". |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 2435