наверх
Realt.ua - Главная Realt.ua - Главная
ru
  • ru
  • ua
  • Вход
  • Realt Golden Key Народная премия
  • Новостройки
  • Продажа
  • Аренда
  • Зарубеж
  • Компании
  • Новости
  • Форум
  • Добавить блог
  1. Форум
  2. Обсуждение новостроек. Киевская обл. и Украина
  3. ЖК "Park Avenue", г. Черновцы, ул. Ровенская, 7 (ООО "МС Империал Буд")

ЖК "Park Avenue", г. Черновцы, ул. Ровенская, 7 (ООО "МС Империал Буд")

ЖК Park Avenue
ЖК Park Avenue
ООО "МС Империал Буд"
ЖК Park Avenue
г. Черновцы, Первомайский р-н., ул. Ровенская, 7
Квартирыот 12 200 грн за м2
ООО "МС Империал Буд"
ООО "МС Империал Буд"
  • 1
  • 2
  • »
Добавить сообщение
(6)
ЛС
Людмила15, 27.03.2017 16:44
Приглашаем к обсуждению на форуме.
ЖК «ParkAvenue» - один из крупнейших в Черновцах жилых комплексов бизнес-класса, спроектированный таким образом, чтобы его жители получили максимум комфорта, не тратя драгоценного времени на разъезды.
Территория ЖК «ParkAvenue» - это почти 2 Га земли, на которых предусмотрено строительство 840 квартир и огромного количества объектов социальной инфраструктуры.
ЖК "Park Avenue", г. Черновцы, ул. Ровенская, 7 (ООО "МС Империал Буд"), Изображение #151263 ЖК "Park Avenue", г. Черновцы, ул. Ровенская, 7 (ООО "МС Империал Буд"), Изображение #151264 ЖК "Park Avenue", г. Черновцы, ул. Ровенская, 7 (ООО "МС Империал Буд"), Изображение #151265 ЖК "Park Avenue", г. Черновцы, ул. Ровенская, 7 (ООО "МС Империал Буд"), Изображение #151266
ЛС
36
Іра2020, 04.05.2018 13:29
привет, тут есть ктото кто вложился в стройку на Ровенской 7? пообщаться бы, там проблем много с документами, что думаете что знаете?
ЛС
9
Ira555, 07.05.2018 16:35

Іра2020 писал(а):

привет, тут есть ктото кто вложился в стройку на Ровенской 7? пообщаться бы, там проблем много с документами, что думаете что знаете?

...

Доброго дня, я теж вклала  гроші в будівництво MS Imperial  Park Avenue. Я теж не проти поспілкуватися. Напишіть вашу пошту.
ЛС
1
Іван-67027, 11.06.2018 18:48
Доброго дня! Я теж придбав квартиру в даному житловому комплексі. Ходять чутки, що в них проблеми з документами. Можливо хтось знає в чому справа і наскільки це серйозно. На форумах інформації майже не має, тільки пишуть що проблеми з документами... Якщо комусь відомо будласка пишіть
ЛС
4
Анатолій-67043, 14.06.2018 20:55
Доброго дня!! Я також купив квартиру,та на днях натрапив на таку статтю: http://promin.cv.ua/2018/06/10/zamist-dytsadku-na-rivnenskii-nezakonno-zvodiat-bahatopoverkhivku.html правда чи ні,але стрьомно,коли купляв я запитував за документи,казали все чудово
ЛС
0
Sasha-67127, 19.06.2018 20:28
Мені теж цікаво тому що я в пошуках квартири в новобудові . Дайте будь ласка якусь інформацію про документи
ЛС
20
Самурай, 21.06.2018 13:49
Не верьте слухам. Разные активисты и в том числе конкуренты расшатывают ситуацию.  Разрешение на строительство выдавал гор совет. То, что их пока не подключили к  трансформатору, думаю это дело времени и денег. Все хотят срубить денег с застройщика и энергетики, и газовщики, и водоканал, ну как же без архитектуры и мэрии. И чем ближе к сдачи в эксплуатацию тем больше желающих. Вы все прекрасно знаете в какой стране мы живем. То,что они задерживают срок сдачи в эксплуатацию...скажу вам задерживают сдачу все (по разным причинам). Я уже покупал одну новостройку и задержка была пол года. Потом застройщик мне сказал что на этой задержке сэкономил 300.000 долларов. Тупо хотели откат. Так что держитесь. Будем жить.))) Ну а если уж совсем худо будет, то комплекс на 870 квартир. И если даже половина придет под мэрию с детьми, а в придачу перекроет Главную.....то примут все очень быстро.
ЛС
16
aniolekUA-67410, 23.07.2018 17:28

Самурай писал(а):

Не верьте слухам. Разные активисты и в том числе конкуренты расшатывают ситуацию.  Разрешение на строительство выдавал гор совет. То, что их пока не подключили к  трансформатору, думаю это дело времени и денег. Все хотят срубить денег с застройщика и энергетики, и газовщики, и водоканал, ну как же без архитектуры и мэрии. И чем ближе к сдачи в эксплуатацию тем больше желающих. Вы все прекрасно знаете в какой стране мы живем. То,что они задерживают срок сдачи в эксплуатацию...скажу вам задерживают сдачу все (по разным причинам). Я уже покупал одну новостройку и задержка была пол года. Потом застройщик мне сказал что на этой задержке сэкономил 300.000 долларов. Тупо хотели откат. Так что держитесь. Будем жить.))) Ну а если уж совсем худо будет, то комплекс на 870 квартир. И если даже половина придет под мэрию с детьми, а в придачу перекроет Главную.....то примут все очень быстро.

...
і здадуть а експлуатацію в кращому випадку через років 5?
ЛС
16
aniolekUA-67410, 23.07.2018 17:29

Анатолій-67043 писал(а):

Доброго дня!! Я також купив квартиру,та на днях натрапив на таку статтю: http://promin.cv.ua/2018/06/10/zamist-dytsadku-na-rivnenskii-nezakonno-zvodiat-bahatopoverkhivku.html правда чи ні,але стрьомно,коли купляв я запитував за документи,казали все чудово

...
документи були лише на 2 під'їзди,а зараз і це скасували(( що далі буде,незрозуміло...
ЛС
20
Самурай, 24.07.2018 14:10

aniolekUA-67410 писал(а):

і здадуть а експлуатацію в кращому випадку через років 5?

...

Не думаю. Работы идут. Стройку не закрывали. Свой первый дом Эдиссон на ул. Науки они здали. Люди уже живут там. Не понимаю вашего сарказма!!!!
ЛС
16
aniolekUA-67410, 24.07.2018 17:53

Самурай писал(а):

Не думаю. Работы идут. Стройку не закрывали. Свой первый дом Эдиссон на ул. Науки они здали. Люди уже живут там. Не понимаю вашего сарказма!!!!

...
дозвільні документи,які були видані тільки на 2 під'їзди,скасовані взагалі. Жодних документів наразі немає, будівництво йде,не спорю,але і то дуже повільними темпами!якби хоча б документи були((( едісон- то інша справа,там з документами було все впорядку від початку.І це не сарказм,а кажу все як є насправді,цікавлюсь цим,тому що теж вклала гроші в цю новобудову і мені не все одно.Надіюсь,все образується...
ЛС
20
Самурай, 25.07.2018 11:48

дозвільні документи,які були видані тільки на 2 під'їзди,скасовані взагалі. Жодних документів наразі немає, будівництво йде,не спорю,але і то дуже повільними темпами!якби хоча б документи були((( едісон- то інша справа,там з документами було все впорядку від початку.І це не сарказм,а кажу все як є насправді,цікавлюсь цим,тому що теж вклала гроші в цю новобудову і мені не все одно.Надіюсь,все образується...

...

Дозвіл видавала міська рада в 2015 році на будівництво багатоквартирного будинку на ділянці 1,7 га ( при цьому відбулася зміна цільового призначення землі, бо там колись будувалася поліклініка), а не 2 під"їзди чи 3 під"зди. Звідки у вас інформація, що дозвіл скасовано? І хто його скасував?? І які саме документи ви маете на увазі????
ЛС
16
aniolekUA-67410, 25.07.2018 14:43

Самурай писал(а):

Дозвіл видавала міська рада в 2015 році на будівництво багатоквартирного будинку на ділянці 1,7 га ( при цьому відбулася зміна цільового призначення землі, бо там колись будувалася поліклініка), а не 2 під"їзди чи 3 під"зди. Звідки у вас інформація, що дозвіл скасовано? І хто його скасував?? І які саме документи ви маете на увазі????

...
є в мене достовірна інформація.Ви напевне з фірми МС Буд,що так захищаєте їх?
ЛС
20
Самурай, 25.07.2018 15:20

є в мене достовірна інформація.Ви напевне з фірми МС Буд,що так захищаєте їх?

...

Нікого я не захищаю. Я інвестор житла в цьому комплексі (під"їзд В). Рішення міської ради № 27 від 17.12.2015. хто і коли відмінив??? І яким чином можна таке рішення відмінити? Це ж не тимчасовий дозвіл на кіоск з морозивом. Щось ви нагнітаєте!!!! Шкода якщо ми дійсно будем сусідами. Бо любу проблему, якщо вона є треба стабілізувати, а не нагнітати. А проблема  там поки що одна - підрядники вчасно не виконують роботи. А комплекс не маленький скажем так. В мене забудовник 1-н під"їзд будував 2 роки, а ви хочете щоб тут за 2 роки збудували 14.
ЛС
16
aniolekUA-67410, 25.07.2018 16:58

Самурай писал(а):

Нікого я не захищаю. Я інвестор житла в цьому комплексі (під"їзд В). Рішення міської ради № 27 від 17.12.2015. хто і коли відмінив??? І яким чином можна таке рішення відмінити? Це ж не тимчасовий дозвіл на кіоск з морозивом. Щось ви нагнітаєте!!!! Шкода якщо ми дійсно будем сусідами. Бо любу проблему, якщо вона є треба стабілізувати, а не нагнітати. А проблема  там поки що одна - підрядники вчасно не виконують роботи. А комплекс не маленький скажем так. В мене забудовник 1-н під"їзд будував 2 роки, а ви хочете щоб тут за 2 роки збудували 14.

...
ніхто не нагнітає, більшість інвесторів так само думаєі.дай Бог,щоб вони отримали дозвільні документи в найближчому майбутньому!
ЛС
5
rozmarin22, 19.09.2018 14:54
Доброго дня , я тут прочитав коментарі, я також вклався в цю будову, заплатив відразу усю сумму , не раз ходив у них до офісу а також на будівництво, як і ви не втрачаю надію що отримаємо свої квартири, але не подобається що відверто приховують від нас правди не дають роз'яснення затримки, 1черга яка мала бути здано рік тому ще не готова обіцяють під кінець цього року але із двору навіть вікон немає , роботи йдуть дуже повільно, в офісу говорять що на території 70 робочих навіть 10 не нарахував, через 1,5 місяців вдарять холода робити фізично буде неможливо. Що казати, най нам допоможе Бог.
ЛС
5
rozmarin22, 19.09.2018 15:05
це с камер видно з середини
ЖК "Park Avenue", г. Черновцы, ул. Ровенская, 7 (ООО "МС Империал Буд"), Изображение #171295
ЛС
3
Люба_Люба, 23.09.2018 20:44
Скажіть будь-ласка де відео з On -line камер знайти, на офіційному сайті немає
ЛС
20
Самурай, 11.10.2018 13:54
На кожному етапі  ( фасад, опалення, штукатурка, стяжки і т.д.) працює одна бригада (3-4 людини). Це типово для всіх забудовників. Економія і умови договорів!!! Вікна робить компанія Вікна стиль, які теж понабирали багато об"єктів і не встигають (і не тільки тут). Я в липні домовився за теплі підлоги (заяву написали ще в лютому здається), то зробили аж у середині вересня, бо штукатури не встигають штукатурити стіни (то пісок не той привезли, то ще щось). Згідно договору першу чергу мали здати в першому кварталі 2018 року, а не рік назад.))  Я вже і сам хотів би почати ремонт, але трохи терпіння панове, бо там дійсно досить багато роботи. На будові зустрів людей які хочуть купити квартиру і їм пропонують в 3-му корпусі в останніх секціях.
ЛС
0
Dior, 26.02.2019 21:42
https://www.0372.ua/news/2186142/u-cernivcah-e-dva-bagatokvartirnih-samobudi
  • 1
  • 2
  • »

Добавить сообщение

прикрепить изображение

Укажите варианты ответов (минимум 2)

Добавить еще ответ

Подписаться на эту тему

Количество сообщений в этой теме - 27

1. Правила
  2.  Часто задаваемые вопросы (FAQ)
  3.  Участники
  4.  Рейтинг

Список разделов

• Поговорим о недвижимости
    • Обсуждение новостроек. Левый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Правый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Киевская обл. и Украина
      • ЖК "Park Avenue", г. Черновцы, ул. Ровенская, 7 (ООО "МС Империал Буд")
    • Покупка, продажа недвижимости
    • Кредитование, оценка, инвестиции, депозиты, банки
    • Отзывы о фирмах
    • Рынок недвижимости
    • Зарубежная недвижимость
    • Аренда недвижимости
    • Строительство, ремонт, дизайн
    • Обо всем, что нужно в доме для жизни
    • Барахолка: стройматериалы, мебель, быттехника
    • Про нашу жизнь
    • Замечания и пожелания по форуму
Реклама и сервисы на портале
Студия дизайна интерьера
Social widgets
Realt.ua - Главная
Выбирай недвижимость сознательно
  • Реклама на портале Realt.ua
  • Связаться с нами
Партнер в Беларуси - realt.by
Важные разделы
  • Новостройки
  • Застройщики
  • Квартиры в новостройках
  • Коттеджные городки
  • Форум недвижимости
  • Продажа недвижимости
  • Аренда недвижимости
  • Новости недвижимости
Оставайтесь на связи
1999-2019. REALT.UA. © Все права защищены. Идея и реализация ООО «МАК-про».
  • Правила
  • •
  • Конфиденциальность
  • •
  • Использование материалов