Гончар,
28.10.2019 16:07
|
|
Лилия-7070,
31.10.2019 19:24
Чудова новина для мешканців лісового кварталу. Паркінг має суттєво зменшити кількість автівок у дворі, якби ж іще з усього району там не ставили.. |
|
Лилия-7070,
31.10.2019 19:36
Марина-67644 писал(а): Согласна, 70 м - весьма приличный метраж для двушки. пятому дому уже присвоили адрес? Кто-то в курсе событий? ...Наразі ні - щось там ДАБІ затримувало, документи подали, але ще чекають - наскільки бачу в обговоренні на іншому форумі. |
|
Solnechnayaa,
12.11.2019 19:24
Лилия-7070 писал(а): Чудова новина для мешканців лісового кварталу. Паркінг має суттєво зменшити кількість автівок у дворі, якби ж іще з усього району там не ставили.. ...Да, согласна. Паркинги сейчас в каждом новом жк нужны. В идеале - и в старом жилом фонде тоже, но куда их там всунуть? |
|
Solnechnayaa,
12.11.2019 19:26
Лилия-7070 писал(а): Наразі ні - щось там ДАБІ затримувало, документи подали, але ще чекають - наскільки бачу в обговоренні на іншому форумі. ...Я знаю, что не одни они ждут. В Киеве тоже ждут. Там менялось руководство Даби и из-за этого много процессов стопорилось. Это мне друзья из Киева рассказывали, которые тоже вот-вот ждут когда их дом сдадут. |
|
Лилия-7070,
30.11.2019 22:39
Solnechnayaa писал(а): Я знаю, что не одни они ждут. В Киеве тоже ждут. Там менялось руководство Даби и из-за этого много процессов стопорилось. Это мне друзья из Киева рассказывали, которые тоже вот-вот ждут когда их дом сдадут. ...Так, теж такі чутки чула - коли влада змінюється завжди якісь затримки. Але вже наче все на фінальному етапі. |
|
Лилия-7070,
30.11.2019 23:31
щойно прочитала на іншому ресурсі, що у паркінга додається третій рівень - це тільки чутки чи є офіціальна інформація стосовно цього? Не в курсі? |
|
Гончар,
02.12.2019 17:27
Тут на сайте информация о скидках к черной пятнице. Готовы сбросить до 250 тысяч гривен при покупке. Кто-то интересовался деталями или воспользовался предложением?
|
|
Лилия-7070,
09.12.2019 21:56
ВІтання інвесторам :)
БУДИНОК №5 ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала сертифікат, який підтверджує відповідність будинку №5 ЖК «Лісовий квартал» проектній документації і його готовність до експлуатації. Сертифікат: (дані на сайті) Технічні характеристики будинку №5: Загальна площа житлового будинку – 15 336, 6 м кв. Кількість квартир – 238. Кількість поверхів – 25. Найближчим часом будинку буде присвоєно поштову адресу. |
|
Костянтин,
10.12.2019 17:55
Доброго дня, шановні мешканці і сусіди Лісового кварталу.
Цього місяця, отримавши квитанцію від ЖУСа, який обслуговує наші житлові будинки був здивований, що мені включили в оплату за централізоване опалення (яким я не користуюся, а обігріваю квартиру за допомогою електропідігріву підлоги) мінімально розраховане значення в сумі 280 грн, і надумані приписки на мій лічильник обліку теплової енергії (бо якщо я не користуюсь їх теплом, то і показники лічильника відповідно від цього не змінюються). Направився в ЖУС, вияснити чому так. Мені бухгалтер почала махати новими правилами нарахування оплати за тепло, де бла бла бла написано, що вразі якщо я споживаю енергії менше 0,1 Гкал, мені нараховується ця сума, типу за те, що мене обігрівають сусіди. Я давай читати все уважніше і там дуже цікавий момент виявляється - це нарахування відбувається лише вразі, якщо температура повітря в моєю приміщенні на 4 градуси нижча від нормативної, тобто, нижче 18 градусів целься! (розділ VI, пункт 1) а в мене вдома температура повітря становить 23 градуси цельсія, тобто вона вище))) у бухгалтерші зробилося кисле обличчя, вона сказала щоб я писав заяву на ім"я директора ЖУСА, будуть розбиратися. Тому прохання всіх, хто не користується ЖУСОВським опаленням, йти і писати такі заяви, а не сплачувати сотні гривень за просто так, бо їм так захотілося!!! Не мовчіть! |
|
Гончар,
12.12.2019 16:49
Вот это на самом деле хорошие новости! Так же учтите, что отдел продаж в декабре-январе работает по праздничному графику:
21 грудня 2019 р. – з 09:00 до 18:00 25 грудня 2019 р. – з 10:00 до 17:00 28 грудня 2019 р. – з 09:00 до 16:00 30 грудня 2019 р. – з 10.00 до 16:00 31 грудня 2019 р. – вихідний 1 січня 2020 р. – вихідний 6 січня 2020 р. – з 10:00 до 16:00 7 січня 2020 р. – вихідний |
|
Лилия-7070,
13.12.2019 17:27
Оце же законотворці сюрприз під ялинку підклали мешканцям багатоповерхівок... |
|
Solnechnayaa,
13.12.2019 19:57
Костянтин писал(а): Доброго дня, шановні мешканці і сусіди Лісового кварталу. Цього місяця, отримавши квитанцію від ЖУСа, який обслуговує наші житлові будинки був здивований, що мені включили в оплату за централізоване опалення (яким я не користуюся, а обігріваю квартиру за допомогою електропідігріву підлоги) мінімально розраховане значення в сумі 280 грн, і надумані приписки на мій лічильник обліку теплової енергії (бо якщо я не користуюсь їх теплом, то і показники лічильника відповідно від цього не змінюються). Направився в ЖУС, вияснити чому так.Мені бухгалтер почала махати новими правилами нарахування оплати за тепло, де бла бла бла написано, що вразі якщо я споживаю енергії менше 0,1 Гкал, мені нараховується ця сума, типу за те, що мене обігрівають сусіди. Я давай читати все уважніше і там дуже цікавий момент виявляється - це нарахування відбувається лише вразі, якщо температура повітря в моєю приміщенні на 4 градуси нижча від нормативної, тобто, нижче 18 градусів целься! (розділ VI, пункт 1) а в мене вдома температура повітря становить 23 градуси цельсія, тобто вона вище))) у бухгалтерші зробилося кисле обличчя, вона сказала щоб я писав заяву на ім"я директора ЖУСА, будуть розбиратися.Тому прохання всіх, хто не користується ЖУСОВським опаленням, йти і писати такі заяви, а не сплачувати сотні гривень за просто так, бо їм так захотілося!!! Не мовчіть! ...О, я так понимаю государство новые правила за оплату отопления придумало. Я вот только не понимаю, что значит ваш призыв не молчать? Вы думаете, что кабмин или кто там эти правила придумал отменит свое постановление, если люди жаловаться будут? |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 93