наверх
Realt.ua - Главная Realt.ua - Главная
ru
  • ru
  • ua
  • Вход
  • Realt Golden Key Народная премия
  • Новостройки
  • Продажа
  • Аренда
  • Зарубеж
  • Компании
  • Новости
  • Форум
  • Добавить блог
  1. Форум
  2. Обсуждение новостроек. Киевская обл. и Украина
  3. ЖК "Лесной Квартал", Бровары, ул. Киевская (Альянс Новобуд)

ЖК "Лесной Квартал", Бровары, ул. Киевская (Альянс Новобуд)

ЖК Лесной квартал
ЖК Лесной квартал
ООО «Ситиконсалт Девелопмент»
ЖК Лесной квартал
Киевская обл., г. Бровары, ул. Киевская 243, 245, 243а; ул. Черновола 2а
Квартирыот 15 147 грн за м2
  • Первая
  • «
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добавить сообщение
(9)
ЛС
1
Гончар, 28.10.2019 16:07
У паркинга появился второй уровень!
ЖК "Лесной Квартал", Бровары, ул. Киевская (Альянс Новобуд), Изображение #178978 ЖК "Лесной Квартал", Бровары, ул. Киевская (Альянс Новобуд), Изображение #178979
ЛС
16
Лилия-7070, 31.10.2019 19:24

Гончар писал(а):

...

Чудова новина для мешканців лісового кварталу. Паркінг має суттєво зменшити кількість автівок у дворі, якби ж іще з усього району там не ставили..
ЛС
16
Лилия-7070, 31.10.2019 19:36

Марина-67644 писал(а):

Согласна, 70 м  - весьма приличный метраж для двушки. пятому дому уже присвоили адрес? Кто-то в курсе событий? 

...

Наразі ні - щось там ДАБІ затримувало, документи подали, але ще чекають - наскільки бачу в обговоренні на іншому форумі.
ЛС
22
Solnechnayaa, 12.11.2019 19:24

Лилия-7070 писал(а):

Чудова новина для мешканців лісового кварталу. Паркінг має суттєво зменшити кількість автівок у дворі, якби ж іще з усього району там не ставили.. 

...

Да, согласна. Паркинги сейчас в каждом новом жк нужны. В идеале - и в старом жилом фонде тоже, но куда их там всунуть?
ЛС
22
Solnechnayaa, 12.11.2019 19:26

Лилия-7070 писал(а):

Наразі ні - щось там ДАБІ затримувало, документи подали, але ще чекають - наскільки бачу в обговоренні на іншому форумі. 

...

Я знаю, что не одни они ждут. В Киеве тоже ждут. Там менялось руководство Даби и из-за этого много процессов стопорилось. Это мне друзья из Киева рассказывали, которые тоже вот-вот ждут когда их дом сдадут.
ЛС
16
Лилия-7070, 30.11.2019 22:39

Solnechnayaa писал(а):

Я знаю, что не одни они ждут. В Киеве тоже ждут. Там менялось руководство Даби и из-за этого много процессов стопорилось. Это мне друзья из Киева рассказывали, которые тоже вот-вот ждут когда их дом сдадут. 

...

Так, теж такі чутки чула - коли влада змінюється завжди якісь затримки. Але вже наче все на фінальному етапі.
ЛС
16
Лилия-7070, 30.11.2019 23:31

Гончар писал(а):

...

щойно прочитала на іншому ресурсі, що у паркінга додається третій рівень - це тільки чутки чи є офіціальна інформація стосовно цього? Не в курсі?
ЛС
1
Гончар, 02.12.2019 17:27
Тут на сайте информация о скидках к черной пятнице. Готовы сбросить до 250 тысяч гривен при покупке. Кто-то интересовался деталями или воспользовался предложением?
ЛС
16
Лилия-7070, 09.12.2019 21:56
ВІтання інвесторам :) 
БУДИНОК №5 ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала сертифікат, який підтверджує відповідність будинку №5 ЖК «Лісовий квартал» проектній документації і його готовність до експлуатації.

Сертифікат: (дані на сайті)

Технічні характеристики будинку №5:
Загальна площа житлового будинку – 15 336, 6 м кв.
Кількість квартир – 238.
Кількість поверхів – 25.

Найближчим часом будинку буде присвоєно поштову адресу.
ЛС
0
Костянтин, 10.12.2019 17:55
Доброго дня, шановні мешканці і сусіди Лісового кварталу.
Цього місяця, отримавши квитанцію від ЖУСа, який обслуговує наші житлові будинки був здивований, що мені включили в оплату за централізоване опалення (яким я не користуюся, а обігріваю квартиру за допомогою електропідігріву підлоги) мінімально розраховане значення в сумі 280 грн, і надумані приписки на мій лічильник обліку теплової енергії (бо якщо я не користуюсь їх теплом, то і показники лічильника відповідно від цього не змінюються). Направився в ЖУС, вияснити чому так.
Мені бухгалтер почала махати новими правилами нарахування оплати за тепло, де бла бла бла написано, що вразі якщо я споживаю енергії менше 0,1 Гкал, мені нараховується ця сума, типу за те, що мене обігрівають сусіди. Я давай читати все уважніше і там дуже цікавий момент виявляється - це нарахування відбувається лише вразі, якщо температура повітря в моєю приміщенні на 4 градуси нижча від нормативної, тобто, нижче 18 градусів целься! (розділ VI, пункт 1) а в мене вдома температура повітря становить 23 градуси цельсія, тобто вона вище))) у бухгалтерші зробилося кисле обличчя, вона сказала щоб я писав заяву на ім"я директора ЖУСА, будуть розбиратися.
Тому прохання всіх, хто не користується ЖУСОВським опаленням, йти і писати такі заяви, а не сплачувати сотні гривень за просто так, бо їм так захотілося!!! Не мовчіть!
ЛС
1
Гончар, 12.12.2019 16:49
Вот это на самом деле хорошие новости! Так же учтите, что отдел продаж в декабре-январе работает по праздничному графику:

21 грудня 2019 р. – з 09:00 до 18:00
25 грудня 2019 р. – з 10:00 до 17:00
28 грудня 2019 р. – з 09:00 до 16:00
30 грудня 2019 р. – з 10.00 до 16:00
31 грудня 2019 р. – вихідний
1 січня 2020 р. – вихідний
6 січня 2020 р. – з 10:00 до 16:00
7 січня 2020 р. – вихідний
ЖК "Лесной Квартал", Бровары, ул. Киевская (Альянс Новобуд), Изображение #179818
ЛС
16
Лилия-7070, 13.12.2019 17:27

Костянтин писал(а):

Доброго дня, шановні мешканці і сусіди Лісового кварталу. 

...

Оце же законотворці сюрприз під ялинку  підклали мешканцям багатоповерхівок...
ЛС
22
Solnechnayaa, 13.12.2019 19:57

Костянтин писал(а):

Доброго дня, шановні мешканці і сусіди Лісового кварталу. Цього місяця, отримавши квитанцію від ЖУСа, який обслуговує наші житлові будинки був здивований, що мені включили в оплату за централізоване опалення (яким я не користуюся, а обігріваю квартиру за допомогою електропідігріву підлоги) мінімально розраховане значення в сумі 280 грн, і надумані приписки на мій лічильник обліку теплової енергії (бо якщо я не користуюсь їх теплом, то і показники лічильника відповідно від цього не змінюються). Направився в ЖУС, вияснити чому так.Мені бухгалтер почала махати новими правилами нарахування оплати за тепло, де бла бла бла написано, що вразі якщо я споживаю енергії менше 0,1 Гкал, мені нараховується ця сума, типу за те, що мене обігрівають сусіди. Я давай читати все уважніше і там дуже цікавий момент виявляється - це нарахування відбувається лише вразі, якщо температура повітря в моєю приміщенні на 4 градуси нижча від нормативної, тобто, нижче 18 градусів целься! (розділ VI, пункт 1) а в мене вдома температура повітря становить 23 градуси цельсія, тобто вона вище))) у бухгалтерші зробилося кисле обличчя, вона сказала щоб я писав заяву на ім"я директора ЖУСА, будуть розбиратися.Тому прохання всіх, хто не користується ЖУСОВським опаленням, йти і писати такі заяви, а не сплачувати сотні гривень за просто так, бо їм так захотілося!!! Не мовчіть!

...

О, я так понимаю государство новые правила за оплату отопления придумало. Я вот только не понимаю, что значит ваш призыв не молчать? Вы думаете, что кабмин или кто там эти правила придумал отменит свое постановление, если люди жаловаться будут?
  • Первая
  • «
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Добавить сообщение

прикрепить изображение

Укажите варианты ответов (минимум 2)

Добавить еще ответ

Подписаться на эту тему

Количество сообщений в этой теме - 93

1. Правила
  2.  Часто задаваемые вопросы (FAQ)
  3.  Участники
  4.  Рейтинг

Список разделов

• Поговорим о недвижимости
    • Обсуждение новостроек. Левый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Правый берег, Киев
    • Обсуждение новостроек. Киевская обл. и Украина
      • ЖК "Лесной Квартал", Бровары, ул. Киевская (Альянс Новобуд)
    • Покупка, продажа недвижимости
    • Кредитование, оценка, инвестиции, депозиты, банки
    • Отзывы о фирмах
    • Рынок недвижимости
    • Зарубежная недвижимость
    • Аренда недвижимости
    • Строительство, ремонт, дизайн
    • Обо всем, что нужно в доме для жизни
    • Барахолка: стройматериалы, мебель, быттехника
    • Про нашу жизнь
    • Замечания и пожелания по форуму
Реклама и сервисы на портале

Вам будет интересно

• ЖК "Крона Парк" (Krona Park), г. Бровары, ул. Вячеслава Черновола

• ЖК Квартал Аллей, Киевская обл., г. Бровары

Студия дизайна интерьера
Social widgets
Realt.ua - Главная
Выбирай недвижимость сознательно
  • Реклама на портале Realt.ua
  • Связаться с нами
Партнер в Беларуси - realt.by
Важные разделы
  • Новостройки
  • Застройщики
  • Квартиры в новостройках
  • Коттеджные городки
  • Форум недвижимости
  • Продажа недвижимости
  • Аренда недвижимости
  • Новости недвижимости
Оставайтесь на связи
1999-2019. REALT.UA. © Все права защищены. Идея и реализация ООО «МАК-про».
  • Правила
  • •
  • Конфиденциальность
  • •
  • Использование материалов