![]() |
Гость,
28.09.2006 10:06
Для тих, хто збирається замовляти шафи-купе в Брауні хотів би поділитись своїм досвідом співпраці з цією фірмою.
Замовляв я в центральному офісі на Новоконстянтинівській 11 двері для своєї шафи. Приїхав в четвер, зробив замовлення, розказав що куда, замовлення прийняли, рахунок на руки. Оскільки я замовляв двері частково зі свого матеріалу (наповнення), сказали здати якомусь славіку мій матеріал. Славіка знайшов, кажу - мені здати треба, на що отримую жорстку відповідь - "в очередь". Ну, думаю, весела кантора... Виявилось що це все тільки квіточки. За славіком ходять ще людей 5 таких як я, хто здати хто отримати, а славік дуже поважний, ходить по цеху туди-сюди, замість того, щоб відпустити людей. Ну, хвилин через 30-40 мені вдалося здати мою ДСП, побіг в банк заплатив. Менеджер Лєна взяла мої контакти раза 3, сказала що можна на наступну п`ятницю чекати готові двері, в разі чого будуть дзвонити. Через тиждень в четвер вирішив я перевірити, як в них справи. Виявляється, профіля, який мені потрібен немає, а телефон мій чомусь загубили (не знаю як, бо записували раза 3), і добре що я подзвонив. Незрозуміло чому при прийомі не подивились залишки на складі, але мабуть в цій канторі це не прийнято. Ладно, фігня думаю, поміняєм. Міняю на інший профіль, кажуть зроблять на вівторок. Ладно, жаль що в вихідні не поставлю, думаю, ну нічо. Дзвоню в вівторок, кажуть не готово дзвоніть завтра. Дзвоню в середу. Кажуть в обід привезуть. Обід виявився в 21:00, ну то як хто обідає. Ладно, думаю, сьогодні ставити не буду бо пізно вже, але при вигрузці виявляється що нема роліків на складі. Нафіга тоді було везти питається? Щоб вони мені в квартирі заваджали? Сьогодні вже дзвоню, питаю де роліки. Менеджер Лєна мені відповідає, що переплутали, і насправді роліки на складі є, коли я за ними приїду. Я відповідаю, що мені вже навіть не смішно, і мені якраз просто необхідно до них поїхати на інший кінець міста, бо без цього в мене не буде морального задоволення. Ось такий сумний досвід спілкування з фірмою Браун. Так що хто збирається замовляти в них меблі - добре подумайте. Сподіваюсь що мій випадок - прикра випадковість... Сьогодні поїду мабуть таки за роліками і буду ставити. Дуже хочеться вірити що з розмірами на виробництві не напартачили. |
Idalgo,
28.09.2006 10:51
Cочуствую, что у Вас так получилось!
Вполне возможно, что у них принято в первую очередь отдавать предпочтение "своим" заказам. Для обьективности отмечу, что у меня общение с Брауном вызвало в основном положительные эмоции. Все моменты связанные с заказом, замерами, изготовлением, доставкой прошли ровно. Правда стандартный срок изготовления у них 3 недели, я же улетал в отпуск и поставил установку через месяц. В итоге сделали раньше и звонили интересовались можно ли утсанавливать. Единственная нестыковка, что привезли собирать корпус шкафа, а сами двери оказались неготовы. Привезли их устанавливать через день. Есть небольшие огрехи - в одном месте полка оказалась поцарапана, еще там что-то по мелочи, но в целом я сотрудничеством доволен ( особенно августовской 15% скидкой-))) ) |
|
![]() |
Гость,
28.09.2006 10:55
Ну може по іншому відносяться до замовлень шаф в цілому.
Я шафу робив сам, відповідно замовляв в іншому місці ДСП і розпил. Просто мене вражає така кількість нестиковок. Це більше схоже на правило, ніж на виключення. Сам більше замовляти там нічого не став би. |
![]() |
Гость,
04.06.2008 14:43
Сталкивались с фирмой Браун и по договору и без. По договору - отвратительно - сроки поставок опаздывают на 1месяц так точно, много брака и жаловаться смысла нет. Руководство фирмы плевать хотело на их обязательства по договору.
ВНЕ ДОГОВОРА РАБОТАЮТ ТАКИЕ ЖЕ ЛЮДИ, НО ДЕШЕВЛЕ, БЫСТРЕЕ, КАЧЕСТВЕННО. ОСТАЛИСЬ ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНЫ. ПО ДОГОВОРУ ДОЛГО, СКАНДАЛЬНО И ВСЕМ ПЛЕВАТЬ, РАБОТНИКИ ФИРМЫ ТАКОЕ ОТНОШЕНИЕ : "ЧТО ТЫ ЗАРАЗА ТРЕБОВАТЬ ЕЩЕ ПЫТАЕШСЯ, МЫ УДОСТАИВАЕМ ТЕБЯ ЧЕСТИ ЗАКАЗАТЬ У ФИРМЫ БРАУН" |
![]() |
Гость,
04.06.2008 14:52
Сталкивались с фирмой Браун и по договору и без. По договору - отвратительно - сроки поставок опаздывают на 1месяц так точно, много брака и жаловаться смысла нет. Руководство фирмы плевать хотело на их обязательства по договору.
ВНЕ ДОГОВОРА РАБОТАЮТ ТАКИЕ ЖЕ ЛЮДИ, НО ДЕШЕВЛЕ, БЫСТРЕЕ, КАЧЕСТВЕННО. ОСТАЛИСЬ ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНЫ. ПО ДОГОВОРУ ДОЛГО, СКАНДАЛЬНО И ВСЕМ ПЛЕВАТЬ, РАБОТНИКИ ФИРМЫ ТАКОЕ ОТНОШЕНИЕ : "ЧТО ТЫ ЗАРАЗА ТРЕБОВАТЬ ЕЩЕ ПЫТАЕШСЯ, МЫ УДОСТАИВАЕМ ТЕБЯ ЧЕСТИ ЗАКАЗАТЬ У ФИРМЫ БРАУН" |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 5