Alesha,
11.01.2010 03:27
сдавать новую квартиру 2к лучше с мебелью или без? кухня будет оборудована. и какая разница в цене?
|
|
Alesha,
11.02.2010 01:09
est kto-nebud kto podskazhet?
|
|
Борода,
11.02.2010 09:39
По моему опыту, разница в цене незначительна.
|
|
![]() |
Гость,
11.02.2010 10:52
разница в цене действительно незначительна. будет разница в арендаторах. Меблирашки снимают более мобильные люди, которые не отягощают себя скарбом, готовы переехать в любой момент.
Без мебели ищут люди семейные, или те, кто хочет осесть надолго. Хотите менять часто арендаторов - ставьте мебель, технику, берите без детей, изучайте договор Бороды... хотите сдать лет на 5 - поставьте только кухню, ищите семейных, чтоб ребенок рядом в школу или сад ходил. |
![]() |
Гость,
11.02.2010 16:27
разница в цене действительно незначительна.
Суттєва: те, що мені пропонували, різниця була 700-1000грн, якщо це не гроші - тоді дійсно не суттєва різниця... будет разница в арендаторах. Меблирашки снимают более мобильные люди, которые не отягощают себя скарбом, готовы переехать в любой момент. А навіщо мені мебель і з нею возитись??? Сьогодні одна зряплата - винаймаю одну квартиру, завтра більша - покращую умови проживання... Перевозка мебелі недешево коштує + вантажники побити можуть, та й навіщо з усім цим скарбом таскатись? Без мебели ищут люди семейные, или те, кто хочет осесть надолго. Скажу лише за своїх знайомих, які уже обзавелись дітьми... Ніхто з них не шукав квартири без мебелі, завжди дивились на мебльовані квартири і таких 4 сімейних пари... Хотите менять часто арендаторов - ставьте мебель, технику, берите без детей, изучайте договор Бороды... Це не показник взагалі... Якщо я б прийшов на огляд квартири і побачив цирк, подібний тому, що влаштовув Борода - я навіть би до підїзду не заходив, не те, що квартиру дивитись А якщо б підсунули на підпис договір Бороди - квартиру не зняв би І справа не в тому, що я так хочу, а в іншому... Хто платить гроші, той замовляє музику... Квартир для винайму тепер більш аніж достатньо Питання лише в ціні і якості... хотите сдать лет на 5 - поставьте только кухню, ищите семейных, чтоб ребенок рядом в школу или сад ходил. І поставет невисоку ціну за квартиру, бо за іншого випадку, коли люди порівняють ціни на мебльовану і немебльовану квартиру у них виникне багато запитань як до самих себе так і до власника квартири... |
Борода,
11.02.2010 19:03
A1B:
"Якщо я б прийшов на огляд квартири і побачив цирк, подібний тому, що влаштовув Борода - я навіть би до підїзду не заходив, не те, що квартиру дивитись" А як би Ви цей цирк побачили, не доставивши свого тіла до під`їзду? Невже такого шановного пана - та й на "гальорку"? "А якщо б підсунули на підпис договір Бороди - квартиру не зняв би І справа не в тому, що я так хочу, а в іншому... Хто платить гроші, той замовляє музику..." Та киньте, шановний! Чого Ви причепилися до того договору? Договір - як договір, розрахований на пересічного громадянина, враховує більшість його національних повадок та традицій. Шо бува, коли цього не враховувати - двічі судимий Гарант нації тому переконливий приклад. А стосовно грошей та музикального супроводу - то це з якої кочки зрЄнія дивитися. "Квартир для винайму тепер більш аніж достатньо Питання лише в ціні і якості..." Ви можете не вірити, але й арендарів не поменшало! |
|
![]() |
Гость,
11.02.2010 20:03
Суттєва: те, що мені пропонували, різниця була 700-1000грн, якщо це не гроші - тоді дійсно не суттєва різниця...
Вам повезло, я зустрічала різницю в 100-200 грн при вартості від 3000-3500 грн. А навіщо мені мебель і з нею возитись??? Сьогодні одна зряплата - винаймаю одну квартиру, завтра більша - покращую умови проживання... Перевозка мебелі недешево коштує + вантажники побити можуть, та й навіщо з усім цим скарбом таскатись? Ну, дивіться - дитсадок - 3-4 роки, варто бути на одному місці, школа - також кожен рік не будеш змінювати... У дитини своє ліжко з нормальним матрасом, 3 робочих місця (моє, чоловіка, дитини). Багато ви бачили зйомних квартир з трьома письмовими столами, один з них регульований по висоті? Книжна шафа - також пропонується не часто. мало-помалу, а за 8 років оренди скарбом обростаєш. Це не показник взагалі... Якщо я б прийшов на огляд квартири і побачив цирк, подібний тому, що влаштовув Борода - я навіть би до підїзду не заходив, не те, що квартиру дивитись А якщо б підсунули на підпис договір Бороди - квартиру не зняв би І справа не в тому, що я так хочу, а в іншому... Хто платить гроші, той замовляє музику... Квартир для винайму тепер більш аніж достатньо Питання лише в ціні і якості... Розумієте, у хазяїна свій інтерес. Саме Борода зацікавлений в швидкій зміні орендарів. Тому в нього і договір такий, і квартира вандалостійка. Дивіться - старий лінолеум, але сигналізація, і проводка, і сантехніка свіжі. Тобто "захист від дурня" там вбудований. |
![]() |
Гость,
12.02.2010 09:29
Mimo: питання лише у вартості квартири
Я вже казав, що хочемо перебратись поближче до метро, а ще краще поближче до роботи жінки, щоб було ій зручніше, тому й передивляюсь варіанти й за 5000грн - повірте мені, за такі гроші є цікаві варіанти Борода: орендарів багато, але готових платити гроші за якісну квартиру не так й багато Мені мої власники квартири натякнули, що хочуть підняти ціну, бо є море клієнтів на їх квартиру - ОК, сказав їм коли я повинен зїхати, бо платити більше не буду, через місяць сказали, що ми найкращі орендарі: платимо вчасно, проблем не створюємо і т. д. і. т. п. тобто залишайтесь на старих умовах Осад в душі правда залишився, буду зїзджати все рівно, але протягом місяця ніхто не приходив дивитись квартиру, а хотіли вони, якщо память не підводить 3750грн... |
Bons,
15.02.2010 15:22
A1B, опять Вы сруливаете? Недавно ж только переехали, чем не угодили-то? :)
|
|
![]() |
Гость,
15.02.2010 15:35
A1B писал(а): Mimo: питання лише у вартості квартири Так Ваши арендодатели прекрасные люди - могли бы сказать - цена повысилась, кто не уехал -мы не виноваты. Они совершенно правильно сделали - прощупали рынок. Сделали несколько ненастойчиво, это правда. Я бы на их месте сначала нашел следующих, потом говорил с предыдущими. И еще меня смущают эти подходы: значит "новеньким" Вы готовы хоть 5 штук выложить, а старенькие хозяева не заслуживают даже небольшого повышения? Нелогично. Воистину, получается лучше сразу менять арендаторов, чем боятся повышать стоимость их проживания. |
![]() |
Гость,
15.02.2010 16:32
Ще не зїхав - живу більше року, я просто нікуди не спішу, більше часу у відрядженнях, аніж дома, тому в перервах між відрядженнями дивлюсь квартири |
Борода,
15.02.2010 16:54
marchen писал(а): "И еще меня смущают эти подходы: значит "новеньким" Вы готовы хоть 5 штук выложить, а старенькие хозяева не заслуживают даже небольшого повышения? Нелогично. " Ну, почему же, нелогично? Очень логично, если абстрагироваться от таких понятий, как "человеческие отношения". Поймите, в аренде, так же, как и в любой другой сфере деятельности, связанной с получением прибыли, работают не человеческие отношения, а сугубо экономические: выгодно - не выгодно. Все! А Ваше соглашение с арендатором должно просто учитывать этот факт. И ничего больше! |
|
![]() |
Гость,
15.02.2010 17:00
marchen писал(а): Они совершенно правильно сделали - прощупали рынок. Сделали несколько ненастойчиво, это правда. Я бы на их месте сначала нашел следующих, потом говорил с предыдущими. Нічого проти немаю, але... Я спочатку дочекався, коли закінчиться термін угоди (платив, як було домовлено - 4000грн) і тільки після того завів розмову про зміну ціни, хазяєва намагались двічі змінити ціну під час дії угоди... И еще меня смущают эти подходы: значит "новеньким" Вы готовы хоть 5 штук выложить, Те, що я бачив за 5000грн - вартує своїх грошей а старенькие хозяева не заслуживают даже небольшого повышения? Якщо подивитись на сьогодняшні ціни - як плачу вище середнього, в сусідніх будинках здають/ здавали в середньому по 3000грн Нелогично. Воистину, получается лучше сразу менять арендаторов, чем боятся повышать стоимость их проживания. Чому? Як повишати ціну мені - це логічно, а мені покращити умови проживання - нелогічно? І чому я маю платити більше за квартиру, якщо на ринку за ті ж самі гроші чи за умовно дорожчу квартиру тепер можно знайти кращу? Ви ж без сумнівів готові поміняти орендаторів, то чому я маю бути лояльним до орендодавця? Я проживаю в квартирі за кошти, а не за дарма |
Борода,
15.02.2010 17:06
marchen писал(а): "Ви ж без сумнівів готові поміняти орендаторів, то чому я маю бути лояльним до орендодавця? Я проживаю в квартирі за кошти, а не за дарма" Вот Вам абсолютно логичный честный подход арендатора. Он, ведь, деньги платит! И ему пофиг, что оплачивает он раза в три... пять меньше, чем в гостиницах! Он хочет еще. |
|
![]() |
Гость,
15.02.2010 17:13
Ну з гостиницею приклад не вдалий - там і сервіс інший, й номера на порядок кращі, аніж квартири, що здають до винайму
Є ціна на ринку: якщо вона адекватан - плачу, якщо ні - шукаю інший варіант |
Борода,
15.02.2010 17:36
A1B:
Не спорьте, не спорьте! Что делает народ в гостиницах? Временно проживает! Что делает народ в арендованном жилье? Пральна, то же самое - временно проживает! Станете отрицать? Следовательно, и там, и там, решается одна задача - предоставить возможность людям временно пожить. Так в чем ПРИНЦИПИАЛЬНАЯ разница, с таким разрывом в цене? Теперь, по поводу "в гостиницах лучше". Лучше в чем? Перечислите мне здесь этот сервис, за который я должен платить втрое... впятеро дороже. А вот кухни в гостиничных номерах нет! Кормитесь всухомятку, либо в ресторане. А, уж, про тесную "ванну", совмещённую с унитазом - и говорить смешно! Ванна, в гостинцах, частенько выполнена в виде квадрата 0,5х0,5м для приема душа. И частенько, из прохладной воды! Гостей водить - ну это как сказать, в 23 часа все Ваши гости должны покинуть гостиничную территорию. Не, ну, я не спорю! Есть, канешна, и Хайят и прочие многозвоздочные прелести, но там и цена номера не втрое... впятеро, а минимум ВДЕСЯТЕРО превышает арендный вариант! Так в чем, собственно, коренное отличие? |
|
Alesha,
16.02.2010 01:58
pro gostinitsi, est esho ponyatiye dolgo srochniye, kratkosrochniye, i razovoye. tak vot gostinitsi eto razovoye, po etomu i dorozhe, tam zhe tipa yakobi esho za uborku nado, po etomu i tseni drugiye. i tak vsegda, dazhe upakovka, pol litra odna tsena, a litr v poltora raza drozhe, no ne v 2.
|
|
![]() |
Гость,
16.02.2010 09:33
Борода писал(а): A1B: Борода, знову все намішали в одну кучу Пр Київ не скажу, бо не знаю, але прживання в Будапешті в готелі більше двох тижнів ціна з початкової 120Євро падає до 30Євро... Це з практики, як то говориться:) Тепер стосовно квартир: на жаль в Києві абсурдна ситуація - той, хто має квартиру, чомусь вважає, що той хто платить гроші повинен бути до кінця життя вдячний, за те що дали можливість пожити в квартирі за немалі гроші:))) В нормальному світі ситуація інакша... Правда, я не очікую жодних змін до тих пір, доки нормальні зряплати можна буде отримувати в Києві, якби люди могли б заробляти в Донецьку, Харкові, Дніпропетровську нормальні кошти - хто сюди б (до Києва) їхав??? Немає людей, немає попиту, немає високих цін на квартири... |
Борода,
16.02.2010 09:53
A1B:
"Борода, знову все намішали в одну кучу" Снова ушли от ответа! Вопросы стояли как: "в чем ПРИНЦИПИАЛЬНАЯ разница, с таким разрывом в цене? Лучше в чем? в чем, собственно, коренное отличие?" Заметили? А Вы о чем? "Тепер стосовно квартир: на жаль в Києві абсурдна ситуація - той, хто має квартиру, чомусь вважає, що той хто платить гроші повинен бути до кінця життя вдячний, за те що дали можливість пожити в квартирі за немалі гроші:)))" Ну-у-у... Ситуация, действительно, абсурдна! Тот, кто любезно предоставляет за крайне небольшую сумму (по сравнению с гостиницей!) жилье над головой пришлому человеку, которому негде прикорнуть голову, должен быть по гроб жизни благодарным за то, что делает одолжение незнакомому человеку? :)) Alesha: "tak vot gostinitsi eto razovoye, po etomu i dorozhe, tam zhe tipa yakobi esho za uborku nado, po etomu i tseni drugiye. i tak vsegda, dazhe upakovka, pol litra odna tsena, a litr v poltora raza drozhe, no ne v 2." Несколько дороговато "за уборку" брать в три... пять раз выше номинала! Особенно, если уборка происходит раз в неделю. Вы не находите? Литр может быть относительно дешевле поллитры, но не в три... пять раз! :)) Давайте так нефтью торговать! |
|
Михей,
16.02.2010 10:15
Борода писал(а): A1B: Господин Борода, наша песня хороша начинай сначала?))) Ведь была уже на этом сайте дискуссию о гостиницах и долгосрочной аренде, Вам уже объясняли разницу, зачем опять поднимать этот вопрос. Если хотите Вы хотите можете сдавать квартиру посуточно и увеличить свой доход, ПОЧЕМУ НЕТ ТАК ЖЕ ДЕНЕГ БОЛЬШЕ? |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 20