![]() |
Гость,
26.11.2008 13:32
як би мені горіло, я б не шукала вже три тижні. Вибір таки збільшився, але те, в чому я зможу жити як коштувало 1К, так і коштує.
|
![]() |
Гость,
26.11.2008 13:53
Ну що ж, хай і далі здають по 1К, було 5000грн, а теперь за сьогодняшнім курсом на міжбанку 7200... Цікаво хто зможе так платити?:) А долар то і далі росте, а якщо долар буде 10грн? За хату треба буде платити 10 000грн і це тоді коли людей з робіт скорочують і в країні криза?:) Ох, не ту країну назвали Гондурасом... Тоді робіть простіше - звоніть до маклера, кажіть свої умови (тобто в гривнах) і хай він шукає, або кажіть хазяєвам (майбутнім) які влаштовують Ваші умови, нічого покрутять носом з тиждня два - ситуація буде зовсім інакшою аніж зараз
|
![]() |
Гость,
26.11.2008 14:02
Ви такий смішний. Кажу ж вам - і сама шукаю і через маклерІВ - результат один. ТОму ще раз наголошую: усі ті, хто тут кидається фразами "за 500 - валом, і не приводить жодного конкретного прикладу" - пустозвони. Будемо думати, тимчасово.
Писи: мені просто вшистко єдно, скільки воно там гривнях, чи скільки в доларах, мені головне, щоби різниця між орендою моєї та тії, що я буду винаймати була достатня, щоби я терпіла ці незручності. |
![]() |
Гость,
26.11.2008 14:06
Soval - я не знаю як Ви шукаєте, що не можете віднайти... 1,5 місяці тому як зняв на Позняках я мабуть маклерів чоловік 30 обзвонив, шукав обяви з різних сайтів, сам дав обяву, навіть Авізо переглядав - по факту за два тиждні віднайшов квартиру за 750 доларів, а тепер ціна для мене 4000грн... Ну не тече вода під лежачий камінь...
|
podruga,
26.11.2008 14:42
В связи с тем, что сейчас купить валюту стало проблематично, мои арендаторы попросили платить в гривнах (в договоре указаны доллары). Возник вопрос, по какому курсу платить? В обменниках стоит 6,08 грн, курс Нацбанка 6,60 грн. реально же доллар стоит где-то 7 грн. Что посоветуете?
|
|
![]() |
Гость,
26.11.2008 14:49
Совал, за 400 это естественно на окраине. На Печерске пока таких цен нет. Просто те, что сдавались в августе на Печерске за 1200 (хорошая однушка или плохая двушка), сегодня сдаются за 850.
Здесь вот какой еще момент: многие уволенные и потерявшие пол-зарплаты еще доживают по старым ценам лишний месяц, на который у них была предоплата по договору. Сам знаю такую девушку - хозяева не могут вернуть залог (у самих жопа полная) и она живет в счет той суммы еще месяц. А потом будет переезжать к родственникам - уволили и работу не найти. Таких сейчас много. К тому же, сейчас традиционно часть квартир бронируются посуточно под новогодние праздники, в этом году меньше, но тоже такое есть. После НГ они тоже могут перейти в долгосрочную аренду - командировочных и туристов будет втрое меньше и посуточно клиентов не найти. |
![]() |
Гость,
26.11.2008 15:05
podruga писал(а): В связи с тем, что сейчас купить валюту стало проблематично, мои арендаторы попросили... Домовляйся за фіксовану ціну в гривнах без привязки до долара, бо що будеш робити коли долар буде по 10грн??? |
![]() |
Гость,
26.11.2008 15:12
A1B писал(а): Soval - я не знаю як Ви шукаєте, що не можете віднайти... 1,5 місяці тому як зняв... Ви будете смыятися. Але я все так само і роблю. тільки з маленькою відмінністю - щоби самій не обзвонювати маклерів, я розмістила оголошення і вони самі до мене надзвонюють.:) Єдине, звичайно - лівий берег мене не цікавить. |
![]() |
Гость,
26.11.2008 15:14
Киця писал(а): Совал, за 400 это естественно на окраине. На Печерске пока таких цен нет. Просто... за 850 на печерске только одну видела в более-менее приличном состоянии. У нее один, но сущесвенный доя меня недостаток: комнатка крохотная (16м). И хозяева уже за 800 вроде согласны. |
Хозяйка,
26.11.2008 15:23
soval, если сбросите мне e-mail, я Вам предложу неплохую однушку на Печерске за 850$
|
|
![]() |
Гость,
26.11.2008 15:38
давайте попробуем: malena7070@mail.ru. Только вот тут утверждают, что неплохая - это за 400-500, а за 850 долдна быть преотличнейшая:)
|
![]() |
Гость,
26.11.2008 16:04
soval писал(а): Ну так тоді довше буде:) Мене цілком влаштовують Позняки - до роботи близько:) |
![]() |
Гость,
26.11.2008 16:06
soval писал(а): давайте попробуем: malena7070@mail.ru. Только вот тут утверждают, что неплохая -... Ви готові платити в доларах?:) |
![]() |
Гость,
26.11.2008 16:25
A1B писал(а): To Jenny: Винаймаю на Позняках за 750 (коли долар був 5,05), зараз, коли долар виріс,... Спасибо! Сама вижу на сайтах и в авизо, что предложений море. За тех же 600 у. е. можно снять в нашем районе с ремонтом и стеклопакетами. Но... утром хозяйка выдала информацию, что ее брокерша сказала, что у нее есть клиент на эту квартиру за 800 долларов. И я теперь думаю, кто сошел с ума - хозяйка, брокерша или тот потенциальный клиент? |
Санек,
26.11.2008 16:27
легко на пустом месте обозвать человека пустозвоном. Я в полемику вступать не собираюсь. Если для вас лабораторный переулок - это окраина, и квартира за 800у. е. - это нормально, то мы говорим о разном.
Для меня "нормальный" ремонт не равно евроремонту, а "окраина" - это Борщаговка, Академгородок и т. п., а не Лабораторный переулок. Мои запросы проще, и квартир за 500 у. е. по моим запросам валом. Доказывать не собираюсь, достаточно раскидать объявления по газетам и маклеры завалят вас предложениями. Я даже и не помню чтобы мне за ту неделю, что я в поиске, кто-то набрался наглости предложить однушку 800-1000 у. е. Я думаю, что г-н (г-жа?) Soval просто шутник. |
|
![]() |
Гость,
26.11.2008 16:35
На сайтах и в авизо - таки да, валом за 600. начинаешь смотреть - в них жить нельзя.
Я не о полемике. я просто просила какой-нибудь конкретный пример, потому что мой конкретный опыт показывает, что на деле нормальных предложений по новым ценам пока нету. Санек, вы очень невнимательно меня читали - я НЕ говорила, что лабораторный это окраина, а как раз наоборот. И вы опять говорите про вал предложений на сайтах, а я вам отвечаю, что на сайтах это одно, а когда начинаешь реально смотреть - другое. "нормальный" ремонт не равно евроремонту Ну слово евромонт меня вообще очень смущает, когда слышу и сама им стараюсь не пользоваться. |
![]() |
Гость,
26.11.2008 16:45
|
![]() |
Гость,
26.11.2008 16:47
Особисто я думаю, що такі гроші спроможна платити людина, яка отримує зарплату в доларах, до того винаймала дорожчу квартиру, можливо ій скоротили зарплату, тому 800 для неї нормально А загалом думаю хазяйка "пробує грунт" як ви готові платити за квартиру, якщо такий маразм буде продовжуватись - міняйте квартиру, бо не сьогодні-завтра у хазяйки може бути бути новий "привіт" - замучаєтесь усе перевіряти |
![]() |
Гость,
26.11.2008 16:52
soval писал(а): На сайтах и в авизо - таки да, валом за 600. начинаешь смотреть - в них жить нельзя. Совал, в свій час був готовий платити і 900 доларів за квартирку, коли курс долара дозволялв це робити і дивився відповідно квартири за 900доларів: бачив як нормальні так і не нормальні квартири, а знайшов за 750 по якості як за нормальну 900, ціни падають, в Києві що поголовно отримують зарплати від 1500$??? |
![]() |
Гость,
26.11.2008 16:55
Хм, тоді нічого не розумію, або у вас запити до квартири, що не відповідають ціні, або ви самі не знаєте що бажаєте, мої пошуки квартири тривали два тижні... передивився квартир штук 20 напевно, було так що вдень по три квартири дивився... Якщо ви думаєте, що вас знайдуть і запропонують квартиру - не та країна і не той сервіс на жаль... |
Добавить сообщение
Подписаться на эту тему
Количество сообщений в этой теме - 5935